El post de la jornada mamut

4 des. 2018

Nou post de la jornada mamut amb tots els resultats del cap de setmana, declaracions dels entrenadors i golejadors. Un total de 18 partits que ens deixen 13 victòries, 2 empats i 3 derrotes.

C.E.T. 10 FS A 2 – 2 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit que ens deixa com estàvem. Volíem els tres punts per assegurar la segona plaça. Dues parts, una per cada equip. La primera patim i encaixem el gol en l’última jugada de la part. A la segona som superiors i fallem ocasions molt clares.

Gols: Tudor i Zaki.

CES Bosco Rocafort A 4-4 Aleví B

Declaracions de David Antón: Partit igualat i amb domini seu unes fases i nostre en unes altres. Ens marquen dos gols en pocs minuts, després passem a dominar i empatem abans de la mitja. La segona part ha sigut de moltes ocasions, ha faltat aconseguir algun gol més. Content amb l’actitud però ens falta mes regularitat durant els partits.

Gols: Joel x3 i Pau.

Aleví A 6-1 Olesa Futbol Sala A

Declaracions de Nil Marco: Bon partit, molt seriosos, amb cert criteri i ritme de bola i concentrats per anular el seu atac. Marxem 4-1 al descans i seguim fent bé les coses a la 2a. Bons minuts de tots els jugadors. Seguim!

Gols: Nacho x2, Nil, Aleix, Jan Balada i Sander.

Olesa Futbol Sala A 3-6 Aleví A fem.

Declaracions de Maria Solé: Partit molt intens, on ens avancem 0-1 i arribem a porteria contraria tot i la seva forta pressió. Els darrers minuts de la 1a part ens fem petites, i anem 3-1 a la mitja part. L’actitud, la perseverança i reduint els errors de la primera trobem els forats i anem ampliant el marcador. Victòria treballada i merescuda.

Gols: Silvia x3, Jana x2 i Victoria.

Infantil C 5-4 Safa Horta A

Declaracions de Sergi Ruiz: Molt bona primera part que ens permet anar al descans amb un còmode 4-1. Segona part aconsegueixen apretar el marcador però mantenim sempre l’avantatge. No ens hem deixat anar i hem aconseguit mantenir el nostre joc.

Gols: Ferran Balta x2, Pau Morató x2 i Pau Diaz.

C.E.T. 10 FS A 2-5 Infantil B

Declaracions de Pere Graugés: Grans primers 15 minuts on amb una bona pressió i decidint bé en l’estratègia ens posem 1-4. A partir d’aquí baixem una mica el ritme i el partit s’iguala més. Competim bé però en ocasions ens costa saber tenir més continuïtat amb la pilota.

Gols: Miguel x2, Marc Viñas i Marc Vidal.

Infantil A 6-2 CFS Eixample Motorsol A

Declaracions de Marc Solé: Primera part disputada on som superiors però no aconseguim materialitzar en gol les nombroses ocasions que tenim i marxem 1-1 al descans. Inici espectacular de la segona part que fa que en 3 minunts marquem 3 gols. Això ens dóna tranquil·litat i fa que fem una molt bona segona part a nivell de joc.

Gols: Luis x4, Héctor i Oscar.

Infantil B fem. 1-12 Futsal Femení Palau-Solità i Plegamans A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit igualat en els primers 15 min, on hem demostrat amb intensitat i esforç el que sabem fer. Fem ràpid el gol per empatar però elles són superiors amb la pilota. El resultat  és massa extens per el partit que realment hem fet. Molt contentes per l’actitud que ha tingut durant tot el partit! Seguim treballant per millorar.

Gols: Jana.

Infantil A fem. 7-1 Molins 99 CFS A

Declaracions de Laia Núñez: Partit que ens ha exigit des del primer minut on ens costa atacar la seva defensa a mitja pista. Fins que no marquem el primer de penal no comencem a treballar com toca. Marxem a la mitja 3 a 1 i a la segona millorem, ens adonem que jugant a dos-tres tocs som molt més bones i els gols han caigut.

Gols: Marta Guerra x3, Marta Garcia, Berta Solé, Romina i Anna.

C.E.T. 10 FS A 2-3 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung: Victòria importantíssima que ens fa posar-nos líders contra els nostre rival directe actualment. Hem treballat molt bé la defensa, ens ha tocat patir ja que ens avancem al marcador però abans de la mitja part ens remunten i marxem 2-1 perdent. Segona part corregim conceptes defensius i aconseguim remuntar fins els 2-3. Contents per dormir líders!

Gols: Toni, Marc i Pol.

CFS Eixample Motorsol A 2-9 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Resultat enganyós pel que hem patit realment. L’inici de partit és seu i ens costa un gol per no ser contundents en defensa. Mica en mica, anem tenint més pilota i creant més perill. Empatem però en una jugada aïllada ens fan el segon. Abans de la mitja fem dos més i ens posem 2-3. A la segona surten un altre cop millor que nosaltres, però sabem patir i al cap d’uns minuts tornem a tenir el domini del joc. Amb el 2-4 trenquem el partit i fem 2 gols més en pocs minuts. De doble i amb ells de 5 acabem fent 3 gols.

Gols: Victor x3, Ivan x3, Albert x2 i Oscar.

Cadet A fem. 8-0 Futsal Cervelló CE A

Declaracions de Laia Núñez: Ens costa molt entrar en el partit on, tot i ser superiors al rival i finalitzar moltíssimes ocasions, no és fins a falta de 3 minuts que obrim el marcador. A la mitja part corregim moviments per fer mal a la seva defensa a mitja pista i els gols van caient.

Gols: Tatiana x3, Jorgina x2, Lydia x2 i Cristina.

Alcoletge Club Futbol Sala A 8-6 Juvenil B

Declaracions de Javi Mellado: Pista idònia per encaixar la primera derrota de la temporada per la seva dificultat, semblava una pista de gel del que relliscava. Sortim molt freds i en menys d’un minut ens marquen el primer gol, el partit segueix sense ritme de joc, no hi han possessions de pilota de més de 4 passades i el rival defensant a mitja pista només llença pilotes al pivot. Al final de la primera part aconseguim marcar i ens anem al descans amb 3-1. Idèntic començament a la segona part on encaixem gol als 15 segons, sense adaptar-nos a la pista arribem al 8-3 i al final escurcem fins al 8-6 final. Partit boig on ells saben competir millor a casa seva però que no hagués estat injust si acabem 6-8.

Gols: Francisco x3, Victor, Miguel i Adrià.

Industrias Santa Coloma A 1-2 Juvenil A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit maco i obert que ens emportem a falta de 26 segons pel final. Sortim amb dos marxes menys que ells i ens generen ocasions molt clares, poc a poc tot es va igualant i arribem amb empat a 0 al descans. A la segona part tornem a començar una mica adormits i encaixem el 1-0 però ens anem entonant, fem l’empat i fem el partit nostre. A falta de 3-4 minuts el partit es trenca i tenim vàries ocasions clares que fallem. A falta de 26 segons trobem un gran premi.

Gols: Franc i Candi.

Castelldefels Autoescola Novel FS B 2-4 Juvenil B fem.

Declaracions de Nil Marco: No hem estat còmodes en cap moment. Pista complicada que relliscava molt i un equip que ens ha defensat força bé, intenses i que ens ha complicat molt les coses. Una bola morta fa que s’avancin però aconseguim empatar de penal. De nou una errada ens costa un gol i marxem 2 a 1 perdent al descans. A la segona pràcticament no hem comès errors, hem estat serioses i amb paciència ho hem pogut aixecar. Bona resposta de les noies a un partit complicat. Seguim!

Gols: Natalia, Marta, Mireia i Berta.

Juvenil A fem. 6-2 Castelldefels GestNowPlayers FS A

Declaracions de Borja Carasusán: Partidàs contra un rival directe. Hem estat tot el partit molt intenses i ficades. Hem estat molt més agressives en la pressió i de cara a porta. A la mitja part marxem 2-0. A la segona fem 3 gols als primers 5-6 minuts per trencar el partit totalment. Hem estat molt fines amb i sense pilota durant els 40min. El 5-1 arriba amb una bona jugada individual, fem el 6-1 ràpidament i el 6-2 és de penal. Molt contents i orgullosos de les noies, seguim!!

Gols: Helena x3, Sonia, Laura i Júlia.

Terra Negra Club Esportiu FS A 4-3 Sènior B

Declaracions de Miquel Escalona: Partit igualat que es decideix per petits detalls. Ho hem intentat fins al final amb joc de 5 inclòs però no hem aconseguit treure cap punt.

Gols: Joan, Iker i Manu.

Sènior A fem. 9-3 CFS Esparreguera

Declaracions de Borja Carasusán: Primera part boníssima on marxem amb un contundent 6-0 a favor. A la primera part gairebé no hem donat opció al rival, entenent molt bé per on i com havíem d’atacar. Joc molt directe i pressió molt intensa. A la segona fem el 7-0 aviat però retallen després d’un córner. Hem seguit picant pedra per arribar al 9-1. Als últims minuts ens hem deixat anat una mica però ha estat un partit realment complet. Seguim!

Gols: Silvia x3, Belén x2, Mercè x2, Berta i pròpia porteria.