El post de la jornada mamut

24 des. 2018

Un balanç de 12 victòries, 3 empats i 4 derrotes és el que ens deixa l’última jornada del 2018. Aquí teniu tots els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors. Bones festes mamuts!!!

Benjamí A 9 – 0 Badalonès AE, B

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit irregular on tenim estones molt bones i altres més dolentes. Comencem fluixos i el rival té dues ocasions molt clares. Poc a poc hem anat creixent fins acabar 9-0.

Gols: Zaki x3, Tudor x2, Oscar x2 i Federico x2.

Casp AE, A 1-5 Aleví B

Declaracions de David Anton: Bona primera part on el rival ens espera a mitja pista però aconseguim generar ocasions i cedir-ne poques. Ens anem amb 0-3 al descans. Segona part controlada i correcte menys durant els 5 minuts posteriors al seu gol.

Gols: Bernat x2, Enzo, David i Joel.

Aleví A 9-5 Futsal Arenys de Mar, A

Declaracions de Nil Marco: Primera part molt fluixa, amb poca mobilitat, mala pressa de decisions i mala finalització. Es posen 1 a 3 i amb més cor que no pas cap altra cosa aconseguim empatar a 3 just abans del descans. A la segona sortim a jugar a una altra cosa, comencem a donar ritme a la pilota i a fer les coses bé. Malgrat tot seguim arriscant i prenent alguna mala decisió però el parcial de 6 a 2 ens dóna la victòria. Seguim!

Gols: Jan Balada x2, Sanderx2, Eric, Aleix, Gerard, Alex i Biel.

Sant Joan Despí CFS, A  0-6 Aleví A fem.

Declaracions de Maria Solé: Tenim el control del partit i ataquem gran part dels minuts però ho fem amb un joc molt lent i poc encertat cara a porteria.

Gols: Jana x3, Silvia, Victoria i Paola.

Estel Vallseca, A 5-5 Infantil C

Declaracions de Sergi Ruiz: La crònica és la mateixa que la dels últims 3 partits. Partit on anem per davant en el marcador en tot moment, ens tornen a empatar a l’últim minut del partit i marxem a casa conscients de que ja portem varis empats amb sabor a derrotes.

Gols: Pau Morató x2, Pau Diaz, Jan i Alberto.

FS Castelldefels Casa Diego, A 3-0 Infantil B

Declaracions de Pere Graugés: Partit molt intens i a estones boig al camp del líder. No aconseguim acostumar-nos a una pista que rellisca molt i ho patim sobretot en defensa. Arribem als últims minuts de partit amb l’1-0.

Infantil A 6-1 Futsal Sistelabel Mataró A

Declaracions de Marc Solé: Aprofitem la dinàmica positiva de les últimes jornades per començar amb una gran intensitat el partit, això fa que ens avancem ràpidament al marcador al primer minut. Defensem molt bé el seu atac amb pivot i aprofitem les nostres ocasions per marxar 5-0 al descans. Segona part de tràmit on hem pogut repartir minuts. Gran partit de tots!

Gols: Héctor x5 i Luis.

Infantil B fem. 9-0 Parets FS, A

Declaracions de Xènia Bellet: Un partit fàcil on hem sabut tenir la pilota i jugar. Ho hem fet molt bé i hem gaudit. Molt bon esforç per part de totes i felicitar-les per aquesta gran victòria amb la porteria a 0. Seguim treballant!

Gols: Lidia x3, Maria x2, Mercè x2, Julia i pròpia porteria.

Infantil A fem. 2-1 AE Penya Esplugues, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit molt competit per part de tots dos equips. Tot i avançar-nos al marcador i gaudir de moltes ocasions clares no les aprofitem i ens empaten. Així marxem al descans. A la segona part elles són força superiors però aguantem bé el seu joc a mitja pista i en una bona contra i millor finalització ens posem per davant amb el que seria el marcador definitiu. Els últims minuts són d’infart, on un gol d’elles hagués deixat un resultat just.

Gols: Berta i Aina.

AECS L’Hospitalet, A 2-6 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung:  Sortim concentrats, amb ganes de marxar de vacances líders. Sortim forts en defensa i robem moltes pilotes que generen contres, que si li sumes una bona finalització fa que ens posem 0-5 a la mitja. A la segona sortim mes relaxats i encaixem dos gols. L’últim gol a falta de 1 minut pel final.

Gols: Toni x2, Pol, Marc, Jan i pròpia porteria.

Natació Sabadell, A 2-3 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit igualat a nivell de marcador, però que en molts moments hem tingut dominat a nivell de joc. Ens hem avançat al marcador a l’inici de les dues parts però ells han aconseguit empatar-nos dues vegades. Els dos gols rebuts són per ser massa tous en defensa… A falta de 50s aconseguim fer el 3r i marxar al Nadal amb tres punts més.

Gols: Santi, Ignacio i Pau.

Cadet A fem.  0-1 Sant Joan Despí CFS, A

Declaracions de Laia Núñez: Últim partit d’aquesta primera fase on ens ho hem deixat tot per intentar puntuar contra un rival sempre difícil pel seu joc directe. Hem competit durant els 50’ i tot i gaudir d’ocasions per empatar la seva portera ha fet un gran partit. Seguim treballant per encarar la segona fase amb més forces i millor futbol.

Arrels AEFS, A 4-2 Juvenil B

Declaracions de Javi Mellado: Hem competit molt bé contra un rival que vol lluitar per l’ascens malgrat les 4 baixes que teníem. Primera part on encaixem el primer gol per una pèrdua a mitja pista i marquem l’empat per la bona pressió en primera línia, molt bon ritme de pilota i dos clares ocasions que no materialitzem, amb l’empat marxem al descans. A la segona part seguim la mateixa tònica i després d’encaixar el 2-1 ens refem i a falta de 5 minuts fem el 2-2 d’estratègia. Qualsevol podia endur-se el partit però faltant 21 segons rebem el 3-2, sortim de 5 i perdem la pilota per rebre el 4-2 final a falta de 6 segons. Dura derrota al final per com va transcorre el partit.

Gols: Albert x2.

AECS L’Hospitalet 2-2 Juvenil B fem.

Declaracions de Nil Marco: Som superiors tot el partit però elles amb poc ens han sabut i pogut competir. Han estat tot el partit a mitja pista esperant alguna errada i jugant molt directe amb la sacada de la portera. Ens han fet el 1r en una d’aquestes sacades llargues però hem empatat abans del descans. A la segona mateix guió, i després de fallar un 2n pal de nou en una sacada llarga de portera ens fan el 2n a poc pel final del partit. Sortim de 5 i a un minut del final empatem. Crec que hem estat força bé amb bon ritme de pilota per atacar una defensa tancada en una pista complicada. Com sempre la falta de gol ens ha condemnat però hem estat a un nivell bo. Seguim!

Gols: Marta i Natalia.

Juvenil A fem. 5-0 CFS Palau Solità i Plegamans 2007, A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit de tràmit i sense història. Al minut 1 ja guanyàvem 2-0. Palau ha vingut derrotat, a tancar-se i deixar córrer els minuts. 4-0 a la mitja. La segona encara més avorrida. Ens hem d’exigir moltíssim més, era un partit per un resultat molt més ampli si haguéssim pujat una marxa. Objectiu de porteria a 0 aconseguit. Seguim!

Gols: Julia, Aroa, Kristine, Helena i Laia.

Xarxa AE, B 7-1 Sènior B

Declaracions de Miquel Escalona: Resultat injust, a la primera part mereixem marxar guanyant però en canvi sortim amb un 2-0 en contra a la segona ho provem de totes formes però cada xut d’ells és un nou gol.

Gols: Kevin.

Sènior A 2-2 FS Linyola, A

Declaracions de Guillem Artés: Empat i gràcies contra un rival molt incòmode que mai ens ha deixat estar a gust a la pista. La primera part acaba amb 1-1, on ens ha costat molt entrar en partit i el seu joc amb els pivots ens ha fet molt mal, nosaltres hem tingut el major perill a partir de la estratègia. La segona la comencem millor però no aprofitem les ocasions. Ells en un corner es tornen a posar per davant i ens obliga un altre cop a remar contracorrent. Dos minuts més tard en una jugada polèmica aconseguim empatar per deixar el marcador definitiu 2-2, tot i provar-ho els últims minuts amb el joc de 5 fins final del partit.

Gols: David Parcet i Mario.

Sènior A fem. 6-4 EFS Jordi Torras Sant Vicenç, A

Declaracions de Cristian Nuez: Partit molt patit contra un sempre molt lluitador Jordi Torras. Es un rival que sempre ens agobia molt amb la pressió i fa que no ens sentim gens a gust amb la pilota. Avui no ha estat menys. Hem començat guanyant però elles aconsegueixen girar marcador i marxem perdent 1-2. La sensació és ambigua perquè l’actitud de lluita no és dolenta però la idea de joc és anàrquica en molts moments. Comencem segona i als pocs segons encaixem l’1-3. Al final, entenem millor com fer mal a la seva sortida de pressió i es pot aixecar remuntant al 5-3. Amb joc de 5 de Torras, marquem un gol per banda.

Gols: Mireia, Xènia, Laura, Mercè i dos pròpia porteria.