El post de la jornada mamut

15 gen. 2019

Ja tenim aquí el primer post de la jornada mamut del 2019. El cap de setmana ens deixa un balanç de 8 victòries, 3 empats i 5 derrotes.

Sant Joan Despí CFS, B 0 – 10 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Bon partit que comencem amb un bon ritme i anotant en una de les primeres ocasions del partit. A partir d’aquí, hem tingut molt d’1 vs. 1 que ens ha permès crear moltes superioritats i ampliar el marcador fins el 0-6. A la segona hem seguit treballant fins aconseguir el definitiu 0-10.

Gols: Luiz x4, Zaki x3, Tudor x2 i Pau.

Aleví B 0-4 Horta Futbol Sala Club, A

Declaracions de David Antón: Partit dividit en dues parts. Els primers 35 minuts i els últims 15. Durant 35 minuts competim, estem bastant bé amb pilota als peus i bé en defensa, no aconseguim materialitzar les ocasions que tenim i ens enfonsem amb els seus gols. Els últims 15 no competim ni juguem a res.

CET10 FS (Artós Sports Club), A 3-3 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: Un bon inici de partit ens posa 0 a 2. Arribem al descans amb aquest resultat després d’una 1a part correcte. A la segona s’igualen més les coses però aconseguim fer el tercer. Incomprensiblement en una baixada de tensió gran els últims 4 minuts deixem que ens empatin. Seguim!

Gols: Nacho x3.

Aleví A fem. 6-2 FS Castelldefels Món Gastronòmic, A

Declaracions de Maria Solé: Ens costa arrencar, però ens avancem al marcador amb una jugada individual i abans de la mitja part marquem el segon. Portàvem el ritme del partit però no preníem bones decisions i cara porteria no érem efectives.  Comencem segona part corregint errors i augmentem la diferencia de marcador. Finalment, ens relaxem, Castelldefels ho segueix intentant i aconsegueix buscar-nos les pessigolles posant-se 4-2. Sabem reaccionar i acabem fortes aprofitant les darreres accions del partit.

Gols: Victoria x3, Silvia, Núria i Jana.

Infantil C 3-3 Maristes Sant Joan Club Esportiu A

Declaracions de Sergi Ruiz: Gran empat amb sabor a victòria tenint en compte el rival que teníem davant. Tret d’errors puntuals que portem arrossegant tota la temporada, aconseguim mantenir un bon nivell competitiu durant tot el partit que ens permet endur-nos el punt.

Gols: Pau Morató, Alberto i Ferran.

Infantil B 2-3 CCR Gavà / Col. Santo Ángel, A

Declaracions de Pere Graugés: Inici de partit on no estem bé en la pressió i concedim massa ocasions. Ens costa atacar la seva defensa i no aconseguim tenir continuïtat ni generar gaire perill des de l’atac posicional. Tot i això arribem a la mitja part 2-2. A la segona fem les coses millor amb la pilota i creem algunes superioritats però estem imprecisos a l’hora de fer la passada final.

Gols: Pere i Samjib.

Natació Sabadell, A 5-9 Infantil A

Declaracions de Marc Solé: Inici molt bo de partit on ens posem ràpidament 0-3. A partir d’aquí baixem una mica la intensitat defensiva i el partit es converteix en un intercanvi de gols a les dues porteries. La segona part segueix amb la mateixa dinàmica però sempre mantenint la diferència de 3 gols. Seguim en dinàmica positiva!

Gols: Luis x4, Héctor x4 i Álvaro.

Ripollet FS, A 3-2 Infantil B fem.

Declaracions de Xènia Bellet: Partit amb poca intensitat i ritme per part nostra durant la primera part. Marxem al descans amb un 2-0. A la segona hem sortit fortes i amb ganes. Marquem el primer a falta de 15 minuts i comencem a jugar com ho sabem fer. Ens marquen el tercer que ens fa molt mal ja que ha estat de rebot en pròpia porteria. Tot i així no hem abaixat els braços i hem continuat competint fins a marcar el segon. Seguim treballant!

Gols: Maria x2.

Cadet A 3-0 Sant Julià, CE, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Acabem la primera volta fent un partit correcte en tots els aspectes i que se’ns ha posat de cara a la primera part marxant 3-0. A la segona, hem fallat ocasions força clares que podrien haver-nos donat algun golet més. Ells ho han intentat de 5 però hem aguantat.  Segona porteria a 0!

Gols: Ignacio, Felix i Albert.

Juvenil B 4-1 CES Bosco Rocafort, A

Declaracions de Javi Mellado: Comencem el partit amb moltes ganes, portant la iniciativa en el joc però sense profunditat. La seva defensa a 15 metres ens dificulta molt la progressió i viuen de les contres, ens fan el gol en una d’elles i marxem 0-1 a la mitja part. A la segona canviem al joc amb pivot per guanyar profunditat i ens ha donat resultat. Primer gol d’estratègia, segon de jugada individual i quan hem aconseguit posar-nos per davant, ens han pressionat fent que juguem més còmodes i que marquem dos gols més.

Gols: Albert, Pol, Dan i Miguel.

Juvenil A 4-4 Jesus-Maria, C.E., A

Declaracions d’Alex Garcia: Dominem els primers 15 minuts, sent poc profunds i intensos però aconseguint posar-nos 2-0 en el marcador. Els últims 5 minuts de la primera part pugen a apretar-nos i en dos errors individuals, un a falta de 5 segons, ens empaten a 2. La segona meitat no té control, tornem a sortir tous i ens una jugada individual ens fan el 2-3. Empatem a 3 de penal, fallen un penal, fem el 4-3 i a falta de minut i poc ens empaten a 4 sent de nou molt tous. Tenim poc temps de reacció al final i no el gestionem bé.

Gols: Paul, Gilles, Franc i Hugo.

Futsal Martorell 2010 A 0-6 Juvenil B fem.

Declaracions de Nil Marco: Som superiors però perdonem el que no està escrit cara porteria. Partit correcte però amb un ritme un pèl lentot. Seguim!

Gols: Marta, Gal·la, Mireia, Nardi, Bech i pròpia porteria.

CET10 FS, A 3-2 Juvenil A fem.

Declaracions de Borja Carasusán: Injustíssim pel vist a pista durant tot el partit. Hem jugat molt bé, trenant bones jugades i generant un munt d’ocasions. La seva portera ha fet el partit de la seva vida. Marxem 1-0 a la mitja després d’un error individual a una sacada de banda a l’últim minut. A la segona remuntem 1-2 amb la mateixa tònica d’ocasions i joc. Hem seguit perdonant i ens ha penalitzat en excés. A falta de pocs minuts cauen el 2-2 de penal i el 3-2 per falta de contundència dins de l’àrea. Fotuts però ens aixecarem, seguim!

Gols: Laura i Júlia.

Sènior B 6-3 EPSA C, A

Declaracions de Miquel Escalona: Recuperem sensacions. Bona primera part que ens permet gestionar l’avantatge de gols durant la segona. Comencem a tenir les idees clares en atac cal  millorar en defensa.

Gols: Iker x2, Joan, Enric, Nil i Javi.

Sènior A 1-3 Sala 5 Martorell Club, A

Declaracions de Guillem Artés: Partit entre dos equips molt igualats on el guanyador s’hauria d’haver decidit al final i per algun detallet, però dues males decisions nostres han donat i facilitat la victòria a l’equip visitant. Primera part finalitzada amb empat a 1 on els dos equips hem tingut ocasions i on ens hem repartit el protagonisme en el joc. La segona la comencem bé i apretant però la falta d’encert ens condemna. A partir del minut 30 comencem a prendre males decisions que ens porten al marcador final 1-3. Propera jornada visitem la difícil pista del líder.

Gols: Pau.

Màgic Sants Futsal, A 4-5 Sènior A fem.

Declaracions de Cristian Nuez: Ens costa ficar-nos en partit i dos errors posen el 2-0 al marcador. Aconseguim reduir el marcador en un error de d’elles. A partir del 2-1 tenim uns bons minuts en els que aprofitem empatar, acabant així la primera part. Segona part on tornem a fer molts errors amb i sense pilota. Resultat, Magic marca dos més i ens posem 4-2. A falta de 7 minuts, en una acció individual, podem marcar el 4-3 i el gol ens torna a ficar en el partit. Traiem atac de 5 i aconseguim empatar a falta de 5 minuts. Minuts on el partit està obert. A falta de 2 minuts tornem a treure el 5, i a falta de 17 segons marquem el definitiu 4-5.

Gols: Raquel x2 i Mercè x3.