El post de la jornada mamut

22 gen. 2019

El cap de setmana ens deixa 13 partits. Aquí teniu el post de la jornada amb els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors amb un balanç de 8 victòries, 2 empats i 3 derrotes.

Aleví B 4-1 Groupvalles CFS Montcada, A

Declaracions de David Anton: Partit molt estrany, hem recuperat a dalt i finalitzat amb molta efectivitat, però ens ha costat molt jugar amb pilota i defensar bé. Punts importants davant el 3r classificat.

Gols: Aleix, David i pròpia porteria x2.

CFS Manent Santa Coloma, A – Aleví A

Suspès.

Sabadell Femení, FS, A 1-15 Aleví A fem.

Declaracions de Maria Solé: Tot i la fredor de la pista sortim concentrades a fer les coses fàcils i bé. Anem trobant els forats i els aprofitem. Ens ha servit per anar provant posicions i descobrir sensacions cadascuna.

Gols: Jana x4, Silvia x3, Claudia Prades x2, Paola x2, Carla, Júlia, Laura i Nuria.

Barri Riera Club Esportiu, A 1-0 Infantil C

Declaracions de Sergi Ruiz: Molt bons primers 9 minuts, fins que rebem el gol en contra i a partir d’aquí ja no ens hem sentit còmodes. Generem algunes ocasions però no tenim encert, inclòs un penal a favor fallat. Derrota que fa mal però ens aixecarem.

Infantil B 4-0 Sant Joan Despí C.F.S., A

Declaracions de Pere Graugés: Tot i que comencem el partit freds tant en atac com en defensa, ens avancem als primers minuts. Anem entrant al partit i dominant cada cop més i en 5 bons minuts abans de la mitja part fem els 3 gols restants. A la segona seguim tenint el control però ens encomanem d’un ritme massa baix i seguim sense estar fins en la finalització.

Gols: Samjib x2, Pol i Jan.

Barça Lassa, A 5-4 Infantil A

Declaracions de Marc Solé: Partidàs de dos equips que han competit com animals. Primera part molt igualada on els 10 primers minuts inclús creem més ocasions que ells però a mesura que estem més cansats ells creixen i arribem 1-1 al descans. A la segona en una jugada amb varis rebots i un contra-atac s’avancen 3-1 però malgrat les lesions, ho aixequem i ens posem 3-4. Una decisió molt dubtosa de l’àrbitre fa que ens empatin a 4-4. Últims 2 minuts de bogeria on tenim dos contra-atacs i un córner per marcar però encaixem gol a falta de 30 segons. Molt orgullós de tots!

Gols: Luis x2, Héctor i Álvaro.

Cadet B 0-1 FS Castelldefels Fusteria Creativa, A

Declaracions de Kevin Cheung: Partit molt igualat, nosaltres hem tingut les millors ocasions i hem proposat millor joc però ells ens han igualat a base d’intensitat. No tenen mal equip i juguen molt bé amb els seus pivots. Dura derrota, portàvem una bona ratxa i marxes a casa amb mal sabor de boca ja que l’has tingut… Tocats, però continuem treballant.

Cadet A 6-4 CN Caldes, FS, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Mal partit contra un rival que ens ha posat les coses difícils durant tot el partit i que ens ha portat a prendre molt males decisions en atac. En defensa hem continuat sent molt tous. No hem estat al nostre màxim nivell però tot i així a falta de 8 minuts ens hem posat 3-1. De 5 s’han posat dins del partit i s’han anat marcant gols alternativament fins arribar al 6-4.

Gols: Nure x2, Ivan, Oscar i Albert.

Bronceval CFS Montcada, FS, A 6-6 Juvenil A

Declaracions d’Alex Garcia: Segon empat consecutiu davant un molt bon rival, amb les idees clares i bons jugadors. Comencem perdent als 30 segons i fins el final de partit es produeix un intercanvi de cops, 4-3 al descans. Ens esperen a mitja pista gran part del partit i les nostres pèrdues i falta de finalització donen opció a moltes transicions seves que van acabar en gol. Amb el 5-4, a falta de 3 minuts, ens posem a jugar amb porter jugador. A falta de poc més d’un minut encaixem el 6-4, marquem el 6-5 a falta de 15 segons i guanyem 1 punt quan quedava 1 segon per acabar.

Gols: Franc x3, Alex x2 i Arnau.

Juvenil B fem. 3-0 Cornellà C.F.S., A

Declaracions de Nil Marco: Partit d’alts i baixos. Quan marquem el ritme som millors i fem coses molt bé, quan ens adaptem al rival comencem a fer coses estranyes i no competim com cal. Bons tres punts. Seguim!

Gols: Aina, Natàlia i Gal·la.

EFS Jordi Torras Sant Vicenç 1-7 Juvenil A fem.

Declaracions de Borja Carasusán: Ens ha costat entrar però quan ho hem aconseguit fer sobre el minut 8 hem fet un bon partit. Per moments ens ha costat aparèixer entre línies, cosa que ens dificultava la sortida de pressió. A la mitja part marxem 0-4. A la segona ens fem el 1-4 en pròpia només començar. La pressió de Torras era més intensa però hem sabut sortir bé d’ella fent 3 gols més. Seguim!

Gols: Laura x2, Sonia, Laia, Africa, Helena i Kristine Claire.

Sènior B 1-1 CSC Futsal, B

Declaracions de Miquel Escalona: Bon partit nostre, superiors en tot moment però incapaços de tancar el partit. Generem ocasions però no les finalitzen bé. Al final, l’angoixa del resultat ajustat 1-0 acaba donant l’empat a ells.

Gols: Joan.

Penya Esplugues AE, A 1-4 Sènior A

Declaracions de Guillem Artés: Victòria vital a la pista del líder i gran aspirant al ascens de categoria. En general partit molt seriós de tot l’ equip. Des del minut 1 ha remat en la mateixa direcció amb un únic objectiu com a grup, guanyar. Primera part nostra on sabem controlar el arsenal ofensiu del rival però sense deixar de generar ocasions que ens donen 2 gols i oportunitats per marxar amb més diferència de gols a la mitja part. Tot i tornar a marcar al minut 1 de la represa per posar-nos 0 a 3, la segona part és del rival, ens apreta i ens genera moltes ocasions i que gràcies a la defensa i la bona actuació del nostre porter deixa sec a un rival que ho va intentar de totes les maneres. A les acaballes del partit ens fan el 1 a 3 però contestem marcant el 1 a 4 final. Molt contents de sumar 3 punts després d’un empat i una derrota en les últimes jornades.

Gols:  Pau x3 i David Monterrubio.

Playas de Salou Femenino Futbol Sala, A 0-4 Sènior A fem.

Declaracions de Cristian Nuez: Primera part igualada. El rival pressiona tota la pista individualment i això crea dificultat en dominar la pilota. Creem moltes ocasions en transicions, però també ens creen, sobretot a través del xut exterior. Marquem gol en les primeres jugades i aconseguim acabar la primera part 0-1. Partit molt obert. A la segona, la tònica comença igual… Però nosaltres continuem fent mes ocasions, igual que la primera. Arriba i el segon i el tercer molt continuats, la qual cosa fa que ens tranquil·litzem en el joc i dominem més. Al final marquem un quart ben buscat.

Gols: Silvia x2, Cintia i Nardi.