El post de la jornada mamut

29 gen. 2019

Ja tenim aquí el post de la jornada. Resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors d’un gran cap de setmana que ens deixa 14 victòries i només 1 derrota. Destacar la victòria del Sènior A femení davant les líders, C.N. Caldes. F.S. per 3 a 2.

Futsal Montpedrós Club, A 5-12 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Primers minuts igualats on el rival s’avança primer. Tot i encaixar hem aixecat el marcador i els gols han anat caient poc a poc. A la segona hem encaixat 3-4 gols per estar a mitja pista.

Gols: Oscar x4, Tudor x3, Hector x2, Luis x2 i Pau.

C.N. Caldes, F.S., B 1-5 Aleví B

Declaracions de David Antón: Bon partit amb pilota i sense, ens han defensat a mitja pista durant casi tot el partit i tot i això hem generat moltes ocasions. Ens anem al descans amb un 0 a 2 que ens retallen a l’inici de la 2a part amb un gol de contra. Després fiquem l’1 a 3 amb el que tornem a jugar còmodes. Acabem la 1a volta amb dues victòries consecutives i molt content pel progrés de l’equip, especialment amb pilota als peus.

Gols: Pau x3, Joel i David

Aleví A 4-2 Natació Sabadell, A

Declaracions de Nil Marco: Partit amb dues parts diferenciades. Els primers 10 minuts ens costa entrar al partit i estem molt imprecisos. En una falta d’entesa intentant sortir ràpid de porteria i en un xut de banda que no som capaços de treure de dins l’àrea ens fan dos gols. Els últims 5 minuts de la primera aconseguim posar-nos en el partit fent bé les coses i fent un gol que ens ha donat vida. A la segona estem força bé, seriosos i interpretant el que el partit demanava. Aconseguim un parcial de 3-0 que ens dóna victòria. Seguim!

Gols: Nacho, Nil, Marc i Sander.

Bellsport AEFS, B 2-3 Infantil C

Declaracions de Sergi Ruiz: Primera part on tenim moments molt bons amb pilota, generant ocasions on marquem el 0-1. En dues jugades aïllades de falta en contra, es posen 2-1 i aconseguim empatar abans d’arribar al descans 2-2. Segona part força competida, es decanta de part nostra aconseguint el 2-3 i una victòria més que merescuda ja que en línies generals hem estat superiors al rival.

Gols: Alberto, Pau Morató i pròpia porteria.

Babar A.E.,A 1-6 Infantil B

Declaracions de Pere Graugés: Mala primera part on no estem còmodes atacant la mitja pista que ens plantegen, no marquem les que tenim i encaixem un gol d’estratègia als últims minuts que ens fa arribar amb empat a 1 a la mitja. A la segona ataquem molt millor i aconseguim un parcial de 0-5.

Gols: Max x2, Niel x2, Pere i pròpia porteria.

Infantil A – C.N. Caldes F.S. A

Suspès als 9 minuts de la primera part amb 0-0 al marcador degut a la lesió de l’àrbitre.

Futsal Athletic Vilatorrada, A 0-5 Infantil B fem.

Declaracions de Xènia Bellet: Un partit on hem sigut superiors en tot moment. Ens han esperat a mitja pista però hem sabut llegir bé el partit i marcar dos gols. A la segona part el rival ha pujat la seva defensa i ens ha pressionat. Canviem l’estratègia i els dos gols els fem de contraatac. Pressionem molt bé la defensa a primera línia i així hem fet el cinquè. Molt contenta pel partit. Avui s’ha vist una gran evolució de l’equip.

Gols: Jana x2, Mariona Riera, Lidia i Maria.

C.N. Caldes F.S., A 2-3 Infantil A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Pista complicada per jugar el nostre joc i on el rival es sentia molt còmode a mitja pista. Durant tot el partit ha faltat intensitat i ritme de pilota. Tot i així, quan treballem sense pilota aconseguim ficar el primer. Ens empaten ràpid i així marxem al descans. Mateixa pauta a la segona on fiquem el tercer sobre el xiulet final.

Gols: Nora x2 i Marta Guerra.

Jesus i Maria CE, A 1-4 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung: Partit complicat, ens ha costat fer el nostre joc i generar ocasions. La majoria dels nostres gols venen per la gran pressió que fem a la primera línia. Contents per la victòria!

Gols: Arnau, Xavi, Toni i Diego Ramírez

AEE Vedruna Puigcerdà, A 2-3 Cadet A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Partit on ens costa donar ritme de pilota i estem lentes, sobretot els primers minuts. Tot i així, en una jugada individual, fem el primer. En una contra ens empaten i així marxem a la mitja part. Segona part encara ens costa més i en una pèrdua de pilota a la nostra àrea s’avancen al marcador. A falta de 5’ i després d’intentar-ho forces vegades fem l’empat. El gol de la victòria ve d’un gran gest de la nostra portera que després de blocar la pilota veu xut clar, travesser i gol.

Gols: Jorgina x2 i Irati.

FS Solsona Electrica de Guixes, A 2-6 Juvenil B

Declaracions de Javi Mellado: Bon joc a la primera part, l’equip rival ens deixa molts espais i controlem molt bé el partit, marxem 0-4 al descans. A la segona sortim amb la mateixa idea de joc però ells pugen la pressió i ens marquen el primer gol en una contra. Seguim amb la mateixa intensitat i sentenciem amb dos gols més, després rebem un gol de xut llunyà per posar el 2-6 final.

Gols: Max x3, Miguel x2 i Franc.

Esportiu Gonzalez Serra 1-3 Juvenil B fem.

Declaracions de Nil Marco: Típic partit trampa de diumenge matí a fora en un pavelló fred. Ens avancem però ens empaten de corner. Som superiors en tot moment i ataquem prou bé la seva defensa a mitja pista. Elles creen poc perill en pilotades llargues que hem anat controlant millor amb el pas dels minuts. Fem el segon just abans del descans. Segona mateixa tònica. Bona victòria que amb una millor finalització hagués estat més amplia. Seguim!

Gols: Júlia Coll x2 i Nardi.

Juvenil A fem. 4-1 Jesús-Maria CE, A

Declaracions de Borja Carasusán: Victòria treballadíssima davant un equip molt agressiu al cos a cos i a la pressió. Ens avancem només treure de centre però al minut següent ens empaten en un mal entès a prop de l’àrea. A falta de 5 minuts fem dos gols per anar-nos més tranquil·les al descans. A la represa mateix guió amb un JM molt agressiu, en excés en moltes ocasions, i nosaltres proposant molt amb pilota sense rifar-la. Hem aguantat molt bé durant tot el partit buidant-nos a pista. Amb el seu joc de 5 matem el partit amb el 4-1 de camp a camp a manca de 3 minuts. Molt contents pel partit d’avui, seguim!

Gols: Kristine, Sonia, Elena i Júlia.

Frederic Mistral, FS, A 3-2 Sènior B

Declaracions de Miquel Escalona: Partit molt igualat que s’ha decidit al final per petits detalls i acaba caient per l’equip local. Poc a poc comencem a recuperar efectius que esperem ens permetin ser més competitius en els propers partits.

Gols: Adrià x2.

Santpedor CEFS, A 4-6 Sènior A

Declaracions de Guillem Artés: 3 punts a una pista molt complicada. Els primers 20 minuts treballem molt bé com equip tot i marxar a la mitja 2-3. A la segona marquem aviat el 2-4 que ens dona tranquil·litat però els locals apreten molt i ens posen les coses difícils fins al marcador final. Hem de seguir treballant per compensar els desajustos que no ens permeten tenir partits tranquils.

Gols: Mario x2, David Monterrubio x2, David Parcet i Pau.

Sènior A fem. 3-2 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Cristian Nuez: Victòria davant les líders que ens fa pujar el ànims en unes setmanes complicades. Comencem perdent per un error d’elaboració després de recuperar, però empatem als 5 minuts. Partit on hem creat força ocasions i hem pogut impregnar ritme amb i sense pilota. Ens interessava un partit de desgast i ho hem aconseguit. Segona part ens avancem amb un gran gol. Al final, defensant joc de 5, marquem el 3-1 i retallen després fent el 3-2. Al final aconseguim aguantar i victòria.

Gols: Silvia, Itziar i Helena.