El post de la jornada mamut

5 febr. 2019

Cap de setmana diferent amb molts partits. Jornada de recuperació i descans per a moltes categories que han aprofitat per jugar partits ajornats o bé amistosos. Tot seguit us deixem els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors dels partits de lliga que s’han disputat i els resultats dels partits amistosos.

Partits de la jornada (RFEF i grups de 16 de FCF):

Infantil C 4-1 Salesians Bosco Rocafort C.E., C

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit on hem estat més espessos amb pilota de l’habitual, sumat al poc encert que tenim de cara a porteria, ens ha costat desencallar-lo. Arribem al descans 1-1, a la segona part corregim coses i acabem el partit amb el 4-1 final.

Gols: Martí, Ferran, Lluc i Pau Díaz.

Juvenil A 8-6 CET10 F.S., A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit amb molts moments de descontrol que fa que acabem amb un resultat més ajustat del que hauria d’haver estat. Comencem bé, 2-0, amb un una bona pressió i verticalitat però ens relaxem i encaixem el 2-1. Després d’un temps mort tornem a tenir uns bons minuts i ens posem 5-1 però en una errada individual ens fan el 5-2 amb el que marxem al descans. A la segona tornem a sortir bé però quan anàvem 7-2 ens tornem a relaxar i a perdre el control del partit fins el 7-5. A falta d’1 minut, amb el 8-6, fallen un doble que ens hagués fet patir massa.

Gols: Gilles x4, Àlex x2, Candi i Juan.

Sènior A 7-1 Trepovi FS Solsona, A

Declaracions de Guillem Artés: Partit molt seriós de tot el grup on concedim molt poc a un rival tancat a la seva pista i que ha buscat el nostre error per fer-nos mal. Una jugada desafortunada permet al rival avançar-se al marcador però ens refem ràpid i remuntem 2 a 1. Ja amb tot de cara ens agradem i anem creant ocasions, els gols van arribant fins a un merescut marcador final de 7 a 1.

Gols: Mario x3, Pau x2, Pol i Pablo.

Partits ajornats o avançats:

CFS Manent Santa Coloma, A 2-3 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: Partit molt dur i exigent davant un equip que sempre és intens, directe i competeix. Primer minuts bons però en la seva primera arribada s’avancen. Aconseguim empatar aviat però es tornen a avançar. Amb el 2-1 advers arribem al descans. A la segona el partit ha seguit el mateix guió, molt igualat. En una falta i una contra aconseguim girar el marcador. Als minuts finals defensem bé el seu joc de 5 i tenim alguna per sentenciar però no la gestionem bé. Als últims instants ells també perdonen l’empat. Victòria d’equip i treballada. Seguim!

Gols: Biel, Nil i Aleix.

La Pobla de Montornès, A 6-9 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit boig i amb moltes imprecisions que tot i que se’ns ha posat de cara amb l’1-3, abans de la mitja hem tirat per terra tot el treball encaixant 3 gols en 2 minuts. A la represa fem l’empat en 15 segons però no aconseguim controlar el partit que es converteix en un “correcalles” que no ens ha beneficiat. Amb el 6-6 aconseguim fer dos gols seguits que trenquen el partit i que ens acaba donant 3 punts dificilíssims.

Gols: Fèlix x3, Ignacio x2, Ivan x2, Santi i Pau.

Juvenil A fem. 7-1 Escola Daina Isard Ass. Esport., A

Declaracions de Borja Carasusán: Bon partit on hem trenat jugades de molta qualitat i fet una pressió intensa. Ens avancem al minut 2 i al 10 ja anàvem 3-0. Tot i així, ens fan el 3-1 des de mig camp en 3 minuts d’empanada abans del descans. A la segona no ens hem relaxat ni ens hem deixat anar, ampliant el resultat fins el 7-1 final. Seguim!

Gols: Laia x3, Helena x2, Julia i Sonia.

Sènior A 2-1 Sant Julià C.E., A

Declaracions de Guillem Artés: Empanada general. Sortim adormits, sense ritme i concedint al rival tot tipus de facilitats per crear ocasions. Al minut 3 de partit arriba el q ens temíem, el 0-1. Van passant els minuts i ens anem despertant amb més ritme de joc i creant ocasions però estem imprecisos en la definició. Arribem a la mitja per sota. A la segona part comencem com acabem la segona però ja bolcats a la pista rival tenim ocasions i no és fins al minut 27 i d’estratègia quan aconseguim fer l’empat. Arriben els nostres millors moments però sense sort ni encert podem fer el segon. Vista la situació de partit decidim sortir amb porter jugador i faltant menys de 2 minuts el bo d’en Gerard fa el segon gol i definitiu que ens dóna la victòria per col·locar-nos colíders a la classificació.

Gols: Pau i Gerard.