El post de la jornada mamut

12 febr. 2019

Resultats, declaracions i golejadors del cap setmana. Jornada amb un balanç de 12 victòries, 2 empats i 3 derrotes.

Benjamí, A 11-1 Collbató C.E., B

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on hem començat molt desordenats. Ens ha costat avançar-nos al marcador, però una vegada hem aconseguit el primer hem millorat en el joc tot incrementant el marcador fins al final 11-1.

Gols: Oscar x3, Zaki x3, Luis x2, Tudor x2 i Hector.

Sant Joan Despi C.F.S., A 7-1 Aleví B

Declaracions de David Antón: Resultat enganyós pel que ha sigut el partit. Fins al minut 35 competint i fins i tot tenint més ocasions que ells. Els últims 15 minuts per oblidar.

Gols: Aleix.

Aleví A 0-4 Barça Lassa, A

Declaracions de Nil Marco: Molt bon partit de tot l’equip, competint en tot moment. No ens hem fet petits i hem donat la cara, la diferència tècnica ha decantat la balança al seu favor. Primera part igualada on s’avancen en un xut exterior. Els dos equips tenim algunes ocasions sense haver un dominador clar, però novament són ells qui marquen. Amb el 0-2 estem molt bé i mereixem fer un golet per de nou un xut exterior que rebota en un de nosaltres acaba entrant. 0-3 al descans. A la segona abandonem del tot la mitja pista i pressionem molt bé robant i tenint ocasions clares per escurçar el marcador. En tots la segona pràcticament no ens han inquietat però en una de les poques arribades ens fan el 4t. Molt content de la feina i esforç de tots, si estem així sumarem molts punts. Trist pels nois, càstig excessiu que no mereixíem. Seguim!

CN Caldes, F.S., A. 0-10 Aleví A fem.

Declaracions de Maria Solé: Partit a un ritme poc exigent que ens permet fer i desfer a la nostra manera. Arribem fàcilment a porteria però ens costa decidir-nos a finalitzar. Anem de menys a més i acabem fent un partit decent. 0-5 primera part. Segona comencem igual d’endollades i fent les coses millor. Decidim treure a jugar la jugadora que feia de portera i cau el 6è i en els darrers 6 minuts marca 4 gols.

Gols: Jana x4, Paola x2, Silvia, Júlia, Victoria i pròpia porteria.

CE DMS, B 1-3 Infantil C

Declaracions de Sergi Ruiz: En línies generals partit seriós de tots que ens ha permès posar el 0-2 al marcador. Amb l’1-2 hem tingut moments de patiment importants, però hem aconseguit treure-ho endavant. L’1-3 ens ha donat tranquil·litat i ens hem fet forts en defensa.

Gols: Alberto x2 i Ferran.

Cornellà C.F.S., A 6-1 Infantil B

Declaracions de Pere Graugés: No estem bé en la pressió, no som capaços de tenir la pilota ben apretada i el rival ens genera moltes superioritats superant-nos en uns contra uns. Amb pilota tenim estones correctes on entenem com fer-los mal però  ens falta contundència als últims metres, i quan no finalitzem patim molt en les transicions. Competim fins al 3-0 a l’inici de la segona part, potser una mica cruel pel que s’havia vist fins llavors.

Gols: Pere.

Infantil A 6-0 Arrels A.E.F.S., A

Declaracions de Marc Solé: Partit seriós contra un rival incòmode. Primera part on no acabem de materialitzar totes les ocasions que tenim i marxem 1-0 al descans. A la segona part seguim amb el domini de la pilota i millorem en la definició. Content de l’actitud dels nois.

Gols: Héctor x3, Sergio, Max i Marçal.

Infantil A fem. 6-1 Enfaf CCA Andorra, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit molt complet de totes les jugadores. Ens avancem al marcador amb dos gols ràpids desplegant el nostre millor joc. Tornem a marcar i, tot i rebre un gol en una errada a mig del camp, ens reposem ràpid i fem el 4-1. Amb aquest resultat anem a la mitja. A la segona comencem una mica desordenades però salvem bé aquests primers minuts sense rebre cap gol. Quan ens tornem a organitzar fem dos gols més que deixen el marcador en un 6-1 definitiu.

Gols: Romina x2, Marta Guerra x2, Natasha i Anna.

CES Bosco Rocafort, A 0-1 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung: Resultat just, la nostra primera és molt bona, li donem ritme a la bola i fem 3 pals. Al final un xut de lluny creuat del Pol ens dóna la victòria davant d’un rival molt complicat que portava una gran dinàmica.

Gols: Pol.

Escola Pia Sabadell, CE, A 4-7 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Camp i rival incòmode que ens va derrotar a casa a l’anada. Hem sortit forts i en 3 minuts hem aconseguit un 0-3. Aquell punt d’intensitat que demanàvem se’ns ha anat de les mans i ens hem posat amb 5 faltes ràpid. Hem hagut de baixar la intensitat i ells s’han crescut portant el partit a un ajustat 2-4 a la mitja. A la segona hem pres millors decisions sense arribar a fer un bon joc, però sempre mantenint 2-3 gols d’avantatge.

Gols: Nure x3, Ivan x2, Ruben i Pau.

Jesus-Maria CE, B 2-3 Juvenil B

Declaracions de Javi Mellado: Resultat enganyós per la diferència de joc i  superioritat que hi ha hagut. La primera part hem controlat molt bé el partit, encara que hem tingut 5 minuts que érem massa horitzontals, hem arribat i generat molt en atac. A la segona part ens ha arribat el premi marcant el primer gol, seguíem creant amb possessions molt llargues però en una falta propera a l’àrea ens marquen l’empat, al següent minut tornem a posar-nos per davant amb un gran gol de jugada col·lectiva. A 3 minuts del final tenim una greu errada, regat d’últim… i empat, a 1:30 del final ens tornem a posar per davant. Defensem molt bé el seu joc de 5 i tenim dues ocasions que no aconseguim marcar.

Gols: Adrià x2 i Albert.

C.F.S. La Union Santa Coloma, A 4-4 Juvenil A

Declaracions d’Alex Garcia: Avui el resultat es cruel amb la feina que fem i el que proposem durant bastanta estona però sabent que tornem a gestionar malament moments de partit. Comencem perdent en una jugada individual però ho aixequem jugant força bé el joc amb pivot, marxem 2-3 al descans amb moments imprecisos. A la segona marquem el 2-4 que havia de donar tranquil·litat però en un xut exterior que ve d’un corner i un penal en una situació de desajust en un “correcalles” ens empaten a 4. Fem una “taquigol” els últims 7 minuts però no entra la pilota.

Gols: Candi x2, Franc i Juan.

FS Olesa A 0-7 Juvenil B fem.

Declaracions de Nil Marco: Partit seriós en un pavelló sempre incòmode. L’inici de partit és igualat amb elles posant molta intensitat i jugant directe. Poc a poc ens hem anat fent amb el control del partit i aconseguim marxar al descans 0-2. A l’inici de la segona fem el tercer i elles ja s’han diluït del tot i hem tingut domini absolut. Seguim!

Gols: Nardi x2, Coll, Berta, Mireia, Gal·la i Stepha.

Juvenil A fem. 7-1 Escola Daina Issard Ass. Esport, A

Declaracions de Borja Carasusán: Bon partit on hem trenat jugades de molta qualitat i fet una pressió intensa. Ens avancem al minut 2 i al 10 ja anàvem 3-0. Tot i així ens fan el 3-1 des de mig camp en 3 minuts d’empanada abans del descans. A la segona no ens hem relaxat ni ens hem deixat anar, ampliant el resultat fins el 7-1 final. Seguim!

Gols: Laia x3, Helena x2, Sonia i Júlia.

Nou de la Rambla CFS, A 2-2 Sènior B

Declaracions de Miquel Escalona: Millor partit de la temporada en el camp mes difícil. Competitius – Seriosos – Valents. Ells, líders clars del grup, únicament han aconseguit sumar un punt en els dos partits que hem disputat. Aquest és el camí.

Gols: Enric i Manu.

Torredembarra CFS, A 1-6 Sènior A

Declaracions de Guillem Artés: Partit lleig contra un rival antipàtic de jugar i que en molts moments ens hem contagiat del seu joc, però que sabem treure i aconseguir 3 punts que ens permeten seguir a la part més alta de la classificació.

Gols: David Parcet x3, David Monterrubio, Ernest i Pau.

Sènior A fem. 5-2 Cornellà C.F.S. A

Declaracions de Cristian Nuez: Victòria important davant un equip que venia en una gran dinàmica en els últims 8 partits. Partit incòmode i on ha costat jugar amb pilota col·lectivament. Tot i així, les noies han anat de menys a més i ho han acabat traient endavant. Gran aportació també de les dos juvenils que han pujat.

Gols: Sonia x3, Sílvia i Xènia.