El post de la jornada mamut

1 oct. 2018

Últim cap de setmana amb només 6 equips en competició. La resta de conjunts inicien lliga el proper dissabte i diumenge.

Us deixem a continuació les declaracions dels entrenadors dels seus respectius partits:

C.E. Jesús i Maria Sant Gervasi A 1-7 Juvenil A Femení

Declaracions de Borja Carasusán: D’inici ens ha costat entrar al partit. Ens han fet una pressió molt intensa i potser ens hem vist sorpreses. Després d’un temps mort al minut 10 hem entrat al partit fent el 0-1. A partir d’aquí, joc i defensa pressionant de molt alt nivell. Marxem 0-5 al descans. A la segona un calc de la primera. Ens costa entrar molt per l’exigència de JM però fem el 0-6 de penal. En un xut llunyà cau l’1-6 i només treure de mig fem l’1-7 de camp a camp. Partit duríssim on les nostres han donat molt la cara, es deixen la vida. Molt contents!

Gols: Sonia Brualla x2, Aroa Martínez x2, Laura Torres, Elena Ivars i Julia Peña.

CN Sabadell A 1-8 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: Inici igualat, en el que ells estan un pèl millor. Amb el pas dels minuts millorem i amb un punt de sort ens avancem 0-1. La primera part ha estat molt competida i han aconseguit empatar-nos, però just abans del descans hem aconseguit fer el 2n que ens ha donat molt vida. A la segona hem estat superiors i comencem a fer cosetes força bé. Seguim!

Gols: Nacho Duran x5, Alex Torres, Jan Balada i pròpia porteria.

CN Caldes A 5-4 Infantil A

Declaracions de Marc Solé: Partit igualat en una pista complicada. S’avancen 1-0 però no perdem la cara al partit i igualem el marcador. Dos errors al final de la primera fa que marxem 3-1 al descans. Ens sobreposem i aconseguim remuntar 3-4. Quan millor estem i a falta de 5 minuts una pèrdua i contraatac ràpid fa que rebem dos gols que ja no podem aixecar. Toca refer-se i continuar treballant que la lliga és molt llarga.

Gols: Luis Medina x2, Jan Lacambra, Álvaro Palanca

Cadet A 9-6 La Pobla de Montornès A

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit boig al que li hem donat vida 3 vegades quan ja estava mig controlat. No hem sabut controlar ni aturar els seus contraatacs en cap moment i a estones ens hem apuntat al seu joc. Hem tornat a ser tous en defensa i a cometre errors per no estar tensos en certs moments de partit. El rival donarà sorpreses.

Gols: Ivan Bonillo x2, Ruben Espinar x2, Santi Soulere x2, Victor Palanca, Oscar Aguilera i Andreu Esbrí

CET10 A 1-5 Juvenil A

Declaracions d’Alex Garcia: Accions aïllades i individuals ens donen els 3 punts davant un rival que ha sabut no deixar-nos jugar i amb un atac molt vertical amb pivot. Hem estat incòmodes i molt imprecisos.

Gols: Àlex Lacambra, Nil Rojo, Gilles Vidal, Ferran Capdevila i Eric Castillo

Trepovi FS Solsona A 2-4 Sènior A

Declaracions de Guillem Artés: Comencem endollats creant ocasions però sense encert. Mica en mica ens contagiem d’ells i perdem frescor. En una jugada aïllada conseguim fer gol per marxar 0-1 a la mitja. La segona la comencem fent 2 gols d’estratègia que ens donen tranquil·litat per afrontar tota la segona part on som molt superiors. L’últim minut de partit badem i fa que encaixem 2 gols que maquillen un resultat que hauria d’haver estat més ampli. Continuem!

Gols: Pau Lopez x3 i David Monterrubio