El post de la jornada mamut

19 març 2019

La jornada ens deixa un balanç d’11 victòries, 2 empats i 5 derrotes. A continuació, en un nou post mamut, us deixem tots els resultats del cap de setmana amb les declaracions dels entrenadors i entrenadors i golejadors i golejadores.

Benjamí A 3-2 F.S. Olesa, B

Declaracions d’Eric Barrachina: Resultat més ajustat del que ha sigut el partit. Iniciem molt bé sent protagonistes amb pilota i fent bones jugades. Aconseguim el 3-0. A partir d’aquí ens hem deixat anar. Acabem la primera part 3-1 després d’un error en la sortida de pilota. A la segona han aconseguit el 3-2 i el marcador no s’ha mogut tot i tenir moltes ocasions.

Gols: Tudor x2 i Luis.

Penya Esplugues A.E., A 3-2 Aleví B

Declaracions de David Antón: Partit competit i igualat on ens ha costat molt jugar ja que la seva pressió ha sigut molt alta i ens ha costat molt sortir. Tot i la derrota, hem competit davant un bon rival, llàstima del seu 3r gol després de varis rebots a falta de 3 minuts.

Gols: Joel x2.

Aleví A 3-1 CE Sant Julià, A

Declaracions de Nil Marco: Partit on som clars dominadors tenint bons moments i altres més grisos. Ells no són mal equip i miraven de fer-nos mal guanyant esquenes i tirant boles llargues. La nostra immensa capacitat per fallar ocasions fa que mai matem els partits i que mai puguem deixar marcadors més amplis i que ens permetin respirar. Encaixem l’únic gol en els últims segons de partit. Seguim!

Gols: Aleix, Nacho i Alex.

Penya Blaugrana Montmeló, A 1-4 Aleví A fem.

Declaracions de Maria Solé: A l’anada va ser l’única derrota que vam obtenir, i venim amb la intensió de mostrar un joc millor. Comencem molt series i ordenades, i arribem a porteria però no entra.  Malgrat això, quan entra la seva jugadora clau (Selecció Catalana Infantil), tarda pocs minuts a desbordar-nos per banda i resoldre amb èxit. 1-0 mitja part. Amb intencions i actitud de remuntar-ho seguim, i poc a poc elles estan més desfetes físicament i nosaltres més còmodes. Un cop oberta la llauna, buscant un joc directe tenim moltes ocasions i gran part d’elles acaben entrant.

Gols: Jana x2, Victoria i Paola.

Casp AE, B 1-9 Infantil C

Declaracions de Sergi Ruiz: Avui tocava ser profunds i buscar molt el joc de pivot. En part ho hem aconseguit però ens ha costat atacar la seva defensa a mitja pista, especialment a la primera part. A la segona i amb el partit trencat, on ens sentim molt còmodes, han anat caient tots els gols a favor.

Gols: Ferran Balta x4, Arnau x2, Berenguer, Martí i Pau Morató.

Penya Esplugues A.E., A 0-2 Infantil B

Declaracions de Pere Graugés: Davant d’un rival molt directe, ens toca tenir la pilota la majoria dels minuts i portar la iniciativa del partit. A la primera part ens falta ritme de pilota i ens creen perill en alguna contra. A la segona aconseguim generar més i fem els dos gols. Acabem defensant bé el joc de 5.

Gols: Alex Mester i Pere

Infantil A 7-1 CE Sant Julià, A

Declaracions de Marc Solé: Inici de partit on no ens acabem de trobar còmodes però que amb el pas dels minuts canviem la dinàmica fins arribar 3-1 a la mitja part. Segona part on seguim creant nombroses ocasions i amb moments de bones combinacions.

Gols: Héctor x2, Sergio, Álvaro, Óscar, Marçal i pròpia porteria.

Infantil B fem. 5-1 Futsal Athletic Vilatorrada, A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un bon partit per part nostra. Durant la primera part hem tingut ritme amb la pilota i hem sigut superiors. A la segona part hem baixat la intensitat i una mica desordenades en defensa, tot i així generem ocasions de gol. Molt contenta per la victòria i pel creixement que està fent l’equip!

Gols: Lidia x3 i Mariona Martinez x2.

Penya Esplugues A.E., A 4-0 Infantil A fem.

Declaracions de Laia Núñez: El rival ha estat superior durant tot partit. No hem fet ni hem tingut intenció de fer el nostre joc en cap moment. Amb el 2-0 gastem l’última carta jugant de 5 i ens cauen 2 més. Felicitar a les rivals pel gran partit que han fet.

Penya Esplugues A.E., A 0-2 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung: Partit soso en línies generals. No entenem el que hem de fer per fer-los mal. Al final aconseguim aguantar més pel físic que no pel nostre joc. Importants 3 punts!

Gols: Diego Romero i Marc.

Barça Lassa, A 2-1 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit seriós per part de tots davant el líder de la categoria. El partit es decideix en petits detalls a la segona part on qualsevol dels dos equips es podia haver endut el partit. Ho hem intentat de 5, els últims 3 minuts, just quan hem rebut el gol. Hem lluitat fins al final i hem donat la cara en tot moment. Força content!

Gols: Iván.

Cadet A fem. 2-3 CEFS Rubí, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit on el rival ens espera durant els 50 minuts a mitja pista. S’avancen en una jugada individual per banda però ho empatem amb un xut exterior. En una errada traient la pilota des del nostre camp ens fan el 1-2. Marxem així a la mitja part. A la represa gaudim de diferents ocasions per empatar el partit i finalment arriba el gol. A falta de 10 minuts ens fan el definitiu 2-3 en un nou error elaborant. Avui hem estat millor amb pilota però fluixes en defensa.

Gols: Romina x2.

Penya Esplugues A.E., A 5-3 Juvenil B

Comencem dominant el partit encara que sense ritme de joc. El rival no ens exigia massa, ens veiem superiors i ens encomanen. A la meitat de la primera part ens fan l’1-0, primera errada per falta d’intensitat, ens venim amunt i als últims 3 minuts aconseguim posar-nos 1-3. Tot semblava controlat a la segona part, però després de fer-nos el 2-3 es creixen i comencen els nervis. Dues pèrdues d’últim home fa que agafin avantatge, tot seguit gol fantasma que no ens donen, desaprofitem un 4×3 i en un mal canvi al joc de 5 ens fan el 5-3 final.

Gols: Pol, Albert i Miguel.

Manresa, F.S., A 1-4 Juvenil A

Declaracions d’Alex Garcia: Gran victòria a una de les pistes més complicades de la lliga. Defensem a mitja pista tot el partit i estem força bé i pacients amb pilota. Marxem 0-2 al descans amb un gol d’estratègia de corner i una recuperació a mitja pista que es converteix en un 2 contra 1. A la segona part el guió canvia quan al primer minut expulsen a un jugador de cada equip i es juga un 3 contra 3 durant 2 minuts que es converteix en una bogeria i en el que ens fan el 1-2 de penal. Tornem a recuperar l’estabilitat del partit però ens toca defensar bastant més que atacar. Una recuperació en defensa de 5 i un doble ens fan marxar amb el resultat final.

Gols: Arnau x2, Juan i Candi

AE Vallirana A 0-4 Juvenil B fem.

Declaracions de Nil Marco: Partit complicat en una pista de patinatge. Sortim molt bé i gaudim d’ocasions clares però no aconseguim acabar-les en gol. Finalment ens avancem 0-1 i amb el pas dels minuts cau el segon. Malgrat el marcador a favor no acabem d’estar de còmodes en cap moment. A la segona guió similar, elles mirant de fer mal amb el joc directe i nosaltres intentant proposar alguna coseta més tot i que ens ha costat molt. Ens dues jugades individuals tanquem el partit. Gran resultat. Seguim!

Gols: Natàlia x2, Aina i pròpia porteria.

Juvenil A fem. 3-1 Club Esportiu Vincit-Provençalenc

Declaracions de Borja Carasusán: Partit molt apàtic on ens ha costat posar ritme i hem estat massa passives sense pilota. A la mitja part marxem 2-0 amb certs moments de precipitació. Veiem massa fàcil atacar pels espais que hi havia i volíem fotre-la a la primera. A la segona molt aviat ens fan el 2-1 al menjar-nos una esquena i en alguna jugada ens podien haver empatat. A falta de 5min fem el definitiu 3-1. De nou, pequem de falta de contundència al finalitzar les jugades i patim més del compte. Segona jornada consecutiva on juguem amb foc, al final vindrà la cremada. Seguim!

Gols: Kristine, Laia i Laura.

Alcoletge Club Futbol Sala, A 5-5 Sènior A

Declaracions de Guillem Artés: Segon empat consecutiu. Si no ens fan el cinquè sobre la botzina a l’últim segon podríem pensar q sumem 1 punt a una de les pistes més complicades de la categoria. Primera part igualada on el nostre major encert ens dóna avantatge al marcador tot i que aguantem des del minut 10 el seu gran joc de cinc. Segona part, la pista i el seu joc de cinc durant tota la segona part ens condiciona i en tira enrere. Després de rebre l’ empat i on tot feia pujada ens aixequem i ens posem 3 a 5. Un final molt cruel fa que perdem 2 punts sobre la botzina.

Gols: David Parcet x2, David Monterrubio, Ernest i Pau.

Sènior A fem. 3-3 Futsalpax Tarragona C.E., A

Declaracions de Cristian Nuez: Ens marquen als 10 segons però acabem  la mitja part 2-2. Partit seriós i on futbolpax ha volgut renunciar a la possessió i jugar a la contra. A la segona, ens posem 3-2 a falta de 2 minuts però defensant de 5, no sabem gestionar una pilota robada i ens la treuen, agafant defensa desorganitzada i empatant a falta d’1 minut. Llàstima l’empat perquè avui l’equip ha jugat un partit constant i regular, fent ocasions de llarg per guanyar el partit. Trist per la dinàmica i per un tercer partit sense sumar 3 punts, però molt content per l’actitud de l’equip avui davant les líders.

Gols: Raquel, Xènia i Cintia.