El post de la jornada mamut

26 març 2019

Arriba un nou post de la jornada amb tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es. El cap de setmana ens deixa un balanç amb un total de 14 victòries i només 3 derrotes. Enhorabona mamuts!

Maristes Sants Les Corts CE, A 2-1 Benjamí, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Perdem davant un rival directe que ha sigut superior a la primera part. Han sigut més intensos que nosaltres i hem encaixat el típic gol de banda de benjamí que el nostre porter no arriba. A la segona hem estat més intensos i hem igualat forces. Tot i encaixar el segon hem retallat distàncies. A la segona part hem sigut millors i hem tingut ocasions per empatar-ho. Finalment la pressa de decisions ens ha matat.

Gols: Zaki.

Aleví B 2-0 Futsal Iris Badalona, B

Declaracions de David Antón: Bon partit en línies generals amb minuts molt bons combinats amb moments on ens ha costat molt sortir de la pressió.

Gols: Pau i Àlex.

Cornellà CFS, A 0-3 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: Partit una mica travat i on en moments ens hem precipitat quan no calia en una pista petita. Ens ha costat finalitzar algunes jugades, donant opció a contres o sacades llargues del porter que ens han fet una mica de mal. Marxem 0-1 al descans. A la segona millorem un punt en tot i aconseguim sumar els 3 punts i deixar la porteria a zero. Seguim!

Gols: Nacho x2 i Nil.

F. S. Olesa, A. 0-3 Aleví A fem.

Declaracions de Maria Solé: Comencem un pel endormiscades, i Olesa amb una pressió alta fa que ens cremi la pilota i ens costi sortir des de darrera. Els nostres errors es tornen ocasions clares per a elles a la primera part. Abans d’acabar la 1a part aconseguim arribar poques vegades i marcar-ne una. A la 2a sortim molt més ordenades defensivament i un parell de bones contras ben acabades fa que acabem 0-3.

Gols: Jana x2 i Victoria.

Infantil C 5-2 Maristes Sants Les Corts, B

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit que a l’inici se’ns posa de cara amb un 3-0. No sabem gestionar el resultat i amb el 3-2 a la segona part patim. Finalment dos gols als últims 5 minuts posen el 5-2 i ens donen tranquil·litat per acabar el partit.

Gols: Jan, Ferran Balta, Arnau, Pau Morató i pròpia porteria.

Infantil B 2-1 Futsal Iris Badalona, B

Declaracions de Pere Graugés: En molts trams de partit ens falta paciència per atacar la defensa força passiva que ens planteja el rival, que espera el nostre error per sortir a la contra. Marxem 1-0 a la mitja part, a la segona ens empaten en una contra però ràpidament fem el 2-1. A partir d’aquí tenim moltes ocasions per tancar el partit, inclosos dos dobles, però no ens entra.

Gols: Pere i Marc.

Jesus-Maria CE, A 2-5 Infantil A

Declaracions de Marc Solé: Sortim concentrats des de l’inici i sabent el que hem de fer. Això fa que ens avancem ràpidament al marcador i que al rival li costi sortir de la nostra pressió. Arribem 1-3 al descans. La segona part seguim amb la mateixa tònica de joc i no patim en cap moment.

Gols: Luis, Héctor, Max, Oscar i pròpia porteria.

Infantil A fem. 4-0 Futsal Sistelabel Mataró, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit on anem de menys a més. La primera part ens costa molt elaborar i sortir de la seva pressió. Tret d’una gran jugada individual fem l’1-0 i així marxem al descans. Aprofitem per trobar solucions i a la segona, amb més moviment sense pilota, aconseguim arribar a porteria amb més facilitat.

Gols: Marta Guerra x2, Marta Garcia i Ona.

Cadet B 3-1 Horta FS

Declaracions de Kevin Cheung: Bon partit en línies generals, primera part bona, però ens pillen una mica desprevinguts ens certes jugades i al final ens acaben empatant. Segona millorem i entenem millor com atacar i on fer mal. Victòria que ens fa estar més a prop del nostre objectiu.

Gols: Xavi, Lluc i Toni.

Cadet A 6-3 Alcoletge Club Futbol Sala, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Pitjor partit de la temporada amb diferència. A la primera part ens veiem superats per la seva pressió i tot i tenir alguna ocasió claríssima marxem 0-1. A la segona en 2 minuts fem 3 gols, però en una jugada individual rebem el 3-2. Entrem en una bogeria de partit i amb 4-3 es trenca el partit en una jugada polèmica on acaba marcant el nostre porter.

Gols: Andreu x2, Iván, Victor, Alex i Pol.

Futsal Feimat Mataró, A 3-2 Cadet A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Ens posem per davant del marcador al minut 5 de partit i a partir d’aquí ens relaxem. Deixem de tenir ritme de pilota, de donar ajudes i acabem a la mitja 3-1 (prou bé per tot el que podria haver entrat). A la segona despertem una mica i aconseguim fer un gol però en cap moment s’olora que pugui arribar el tercer.

Gols: Natasha i Jorgina.

Juvenil B 5-4 Gràcia Futbol Sala Club, A

Declaracions de Javi Mellado: Una primera part molt competida amb ocasions pels dos equips però amb més fortuna de cara a porta per nosaltres fa que ens marxem 3-0 a la mitja part. Quan semblava que dominàvem el partit i estàvem més còmodes, ens escurcen el marcador amb dos gols. La bona actitud per part nostra, fa que tornem a agafar avantatge de dos gols després de marcar un doblepenal. Quan ens tornen a escurçar el marcador amb una contra, ens posem 5-3 amb un xut exterior, el 5-4 final arriba faltant 2 minuts i fa que patim defensant de 5.

Gols: Albert x4 i Pol.

Juvenil B fem. 9-0 Alheña CE, A.

Declaracions de Nil Marco: Ens avancem als 25 segons i en pocs minuts ens posem 3-0. L’inici ja ha marcat tot el partit en el que hem estat còmodes davant un equip que ha vingut amb baixes i sense portera. Partit plàcid que ens permet sumar 3 punts més i amb un rival que ens havia empatat a l’anada. Seguim!

Gols: Nardi x2, Coll x2, Aina, Bech, Natàlia, Berta, i Laia Rojo

Penya Blaugrana Montmeló, A 0-3 Juvenil A fem.

Declaracions de Borja Carasusán: Bon partit recuperant sensacions després de les dues últimes jornades. Ens ha costat entrar fins que ens hem mig adaptat a la pista. Molt relliscosa i on la pilota corria molt, calia estar molt precises. Obrim la llauna al minut 10 després de dos pals i marxem 0-2 a la mitja. A la segona encara millor, més dinàmiques i amb més ocasions. Hem fallat 4 molt molt clares davant de la portera per ampliar més el marcador. Final 0-3 amb molt bona aportació de Natàlia i Coll del juvenil B. Seguim!

Gols: Clara, Kristine i Júlia.

Sènior B 4-2 Cornellà CFS, B

Declaracions de Miquel Escalona: Segona victòria consecutiva, no hem fet el nostre millor joc, però si hem sabut controlar el partit. Som un equip quan anem per davant en el marcador i altre quan anem perdent. Seguim.

Gols: Albert, Nil, Kevin i Iker.

Sènior A 7-1 Molins 99 CFS A

Declaracions de Guillem Artés: Treballada victòria contra un rival que venia fent les coses molt bé i que portava 4 jornades sense perdre. Dominem tot el partit creant ocasions i fent el nostre joc alternant el joc de 4 i 3-1. Tornem a patir 20 minuts de joc de 5 del rival que ens condiciona molt, sobretot mentalment. Però aquest cop ho tirem endavant i amb un marcador amb força diferència de gols.

Gols: Guillem x2, Ernest x2, Pau, David Monterrubio i Marc Massana.

Jesus-Maria CE, A 4-2 Sènior A fem.

Declaracions de Cristian Nuez: Primera part molt fluixa on el millor és el resultat 1-1. Segona millorem, però no fem mal. Marquem el 1-2 a falta de minuts i allà tirem el partit. JM treu i en 10 segons marca l’empat a la primera. Jugant de 5 rebem 2 més. L’equip no ha estat a l’altura i un cop més, ens competeix qualsevol equip degut a que som molt i molt inestables.

Gols: Celeste i Laura.