El post de la jornada mamut

3 abr. 2019

Tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es del cap de setmana. La jornada ens deixa un balanç de 13 victòries i 4 derrotes.

Benjamí A 9-0 CCR Gavá/Col. Santo Angel, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Recuperem sensacions i confiança després de tres partits complicats. Comencem dominant i força bé el partit. Poc a poc ens hem anat imposant fins el marcador final.

Gols: Luis x3, Óscar x2, Zaki x2, Tudor i Héctor.

Ripollet F.S., A 7-4 Aleví B

Declaracions de David Antón: Gran partit nostre davant el líder durant 40 minuts i enfonsada del 40 al 42 on ens marquen 3 gols. Iniciem el partit igualats però la seva efectivitat els posa amb 2-0. Seguim al partit i aconseguim remuntar-lo però poc abans del descans ens empaten a 3. Segona part també igualada on els dos equips generem ocasions i ens posem amb 3-4 a falta de 15 minuts amb un gran gol del Joel. En 2 minuts horrorosos (del 40 al 42) ens fan 3 gols que maten el partit, el primer un gol desafortunadíssim en pròpia porteria. Molt content pel nivell que estem mostrant, resultat molt ampli pel que ha sigut el partit.

Gols: Joel, Guillermo, David i pròpia porteria.

Aleví A 4-3 Sant Andreu de la Barca FS, A.

Declaracions de Nil Marco: Bon inici de partit atacant amb ritme la seva defensa 2-2 a mitja pista. Aconseguim fer el primer aviat i a partir d’aquí ens venen a pressionar molt a sobre i el partit es trenca una mica. Ens empaten en una badada en un córner però de nou aconseguim posar-nos per davant. Lluny de gestionar bé el marcador novament en una errada fan el 2-2. El poc control els afavoria i encaixem el tercer. A 3 segons pel descans una gran jugada individual posa l’empat. A la segona estem més sòlids, sortim molt millor de la seva pressió i aconseguim posar-nos per davant. Hem perdonat ocasions clares, com cada setmana, per ampliar el marcador i ha tocat patir amb el seu joc de 5 però ho hem tret. Gran victòria. Seguim!

Gols: Nil x2, Alex i Nacho.

Aleví A fem. 1-4 Futsal Mataro CE, A

Declaracions de Maria Solé: Veníem de dies bons, i se’ns planten les primeres a casa i ens fem petites i sortim nervioses. Tot i aguantar uns primers minuts ens marquen el 0-2 amb un xut de banda de vaselina i una paret senzillíssima. Després de la mitja part marquem el 1-2 però seguim imprecises i de nou ens marquen la diferència de 2.

Gols: Sílvia.

Horta Futbol Sala Club, B 3-4 Infantil C

Declaracions de Sergi Ruiz: Comencem amb una “pajara” increïble on encaixem 2 gols en el primer minut. A partir d’aquí pugem molt la línia defensiva, apretem molt en individual i en vàries transicions a camp contrari ens reposem marcant 4 gols. Abans del descans encaixem el 3-4. Segona part sense gols, molt dubitativa, amb por a prendre segons quines decisions i patint molt els últims minuts. Ens costa molt gestionar els finals de partit amb marcadors ajustats però hem remat tots junts per treure’l endavant.

Gols: Pau Morató, Pau Diaz, Ferran Balta i Alberto.

Horta Futbol Sala Club, A 0-4 Infantil B

Declaracions de Pere Graugés: Comencem el partit una mica imprecisos i precipitats per atacar la mitja pista que ens planteja el rival. Poc a poc anem millorant i en uns molt bons últims 10 minuts de la primera part aconseguim tres gols. Segona part amb una tònica similar, ens costa entrar però acabem bé. Partit sòlid en què hem tingut moments força bons amb pilota.

Gols: Samjib, Miguel, Marc Vidal i Marc Viñas.

Vallirana A.E., A 1-6 Infantil B fem.

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit molt complet en tots els aspectes. Ens ha costat entrar en el partit però hem rectificat dinàmica i ens hem adaptat a la pista. Hem sabut jugar en equip molt bé i hem començat a marcar. Molt contentes per la victòria!

Gols: Jana x2, Martina Queralt x2, Mariona Martinez i Mercè.

Badalona Futsal Iris, B 1-5 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung: Partit de tràmit que hem sentenciat a la primera part. Ens han aconseguit empatar a 1 però fent un gran partit i finalitzant bé, aconseguim sentenciar el marcador abans de la mitja part. Segona part que fallem un munt i no aconseguim augmentar més el marcador.

Gols: Ivan x3, Toni i Diego Romero.

L’Hospitalet Bellsport FS, A 1-4 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Victòria treballada contra un equip que s’està jugant el descens. A la mitja marxem 0-2, i tot i que ens han retallat distàncies a la segona part, hem fet el tercer pocs minuts després. Amb ells de 5 fem el 4t.

Gols: Santi, Pol, Victor i Ignacio.

Cadet A fem. 5-2 AEE Vedruna Puigcerdà, A

Declaracions de Laia Núñez: Tot i tenir un inici de partit amb un ritme baix de pilota i força desordenades en defensa aconseguim mica en mica portar-lo al nostre joc. Tot i gaudir de diferents ocasions no és fins a l’últim minut de la primera part que arriba el primer gol (sobre la botzina). Anem al descans 1-0. A la segona, en línies generals, continua igual i tot i retallar distàncies el rival fins el 2-1 no ens poden els nervis i ampliem distàncies fins el 5-2 definitiu.

Gols: Marta x3 i Jorgina x2.

Amposta FS, A 4-1 Juvenil B

Declaracions de Javi Mellado: Iniciem molt bé el partit amb un gol aviat, mantenim la possessió però ens consta progressar i tenir profunditat amb la seva defensa molt tancada, en una contra ens empaten i marxem al descans. A la segona part sortim més freds i als primers 5-6 minuts aprofiten dues errades per posar el 3-1, nosaltres ho seguim intentat sense encert fins que al final del partit ens fiquen el 4-1 final.

Gols: Franc.

Barça Lassa, A 4-1 Juvenil A

Declaracions d’Alex Garcia: Competim bé gran part del partit però insuficient per poder arribar al final del partit amb un resultat igualat. Comencem a mitja pista fent una bona feina defensiva però no estem encertats en la sortida de pilota. El partit es va igualant i, tot i que ens fan el 1-0, tenim vàries ocasions abans del descans. A la segona, després d’un pal nostre, ens fan els 2-0 i arriben els moments ens els que estem més fora del partit i que aprofiten per fer el 3-0. Treiem forces i, després d’alguna nova ocasió, es fan el 3-1 en pròpia. A falta de 4 minuts ho provem amb el joc de 5 i a la primera jugada ens fan el 4-1 final.

Gols: pròpia porteria.

CFS Corbera, A 1-4 Juvenil B fem.

Declaracions de Nil Marco: Inici de partit fred en el que ens costa fer bé les coses i estem imprecises. Amb el pas dels minuts ens anem entonant i aconseguim marxar amb 0-2 a la segona. Segona part força correcta però fallem ocasions molt clares per matar el partit. Finalment fem el tercer però ens marquen ràpid evitant uns últims minuts més tranquils. Tanquem el marcador en una de les jugades finals. Seguim!

Gols: Coll, Bech, Berta i Gal·la.

Juvenil A fem. 7-0 CFS Arenys de Munt, A

Declaracions de Borja Carasusán: Hem fet un dels millors partits de la temporada. Sortim molt ficades, una gran pressió i una elevadíssima circulació de pilota. Al minut 4 ja guanyem 2-0. Arenys esperava a mitja pista agressiva però l’hem sabut atacar molt bé. Marxem 4-0 a la mitja. A la segona no baixem el ritme i en 1’ 30’’ fem dos gols més i un pal. A les acaballes fem el 7-0 després de fer un altre pal pocs minuts abans. Molt contents per l’entrega i el rendiment de les noies! Seguim!

Gols: Kristine x2, Laia, Sonia, Júlia, Clara i Laura.

Màgic Sants Futsal, C 2-4 Sènior B

Declaracions de Miquel Escalona: Tercera victòria consecutiva i podríem aprofitar la mateixa crònica de les darreres jornades. Hem après a competir, generar les suficients ocasions de gol i ser un equip sòlid en defensa. Quinze  minuts defensant de 5 ho demostren. Seguim.

Gols: Enric, Joan, Gary i Victor Anoro.

Sant Esteve Sesrovires FSC, A 1-12 Sènior A

Declaracions de Guillem Artés: Contundent victòria avui al matí a Sesrovires. Sortim forts i amb un gran encert de cara a porta ens posem 0 a 3 en 5 minuts. El rival baixa els braços i els gols segueixen arribant amb un contrari totalment entregat fins al definitiu 1 a 12 final.

Gols: Ernest x3, Guillem x3, David Parcet x2, Arnau, Pau, Marc i Mario.

Sènior A fem. 2-1 Rubí C.E.F.S., A

Declaracions de Cristian Nuez: Rubí es presenta sense portera. Comencem marcant en el minut 2 i 3. Mal partit. A falta de 1:30, ens marquen i patim.

Gols: Laura i Mireia.