El post de la jornada mamut

10 abr. 2019

El cap de setmana ens deixa un balanç de 14 victòries, 2 empats i 3 derrotes. A continuació us deixem tots els resultats amb les declaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es.

Sant Joan Despí C.F.S., A 2-3 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit davant un rival exigent que ens ha generat molts problemes. Sortim bé a l’inici, tenint pilota amb talls però poca profunditat. Ells ens han fet molt de mal penjant pilotes a pivot i han tingut moltes ocasions. A la segona mateixa tònica. Ens han xutat molt i la seva falta d’efectivitat ens ha donat marge per arribar al final del partit amb opcions. S’avancen, empatem, es tornen a avançar i en dos “chispazos” al final del partit aconseguim el 2-3 definitiu.

Gols: Tudor x2 i Oscar.

Aleví B 6-2 CES Bosco Rocafort, A

Declaracions de David Antón: Mala primera part, ens defensen a mitja pista i el ritme ha sigut molt lent, passius en defensa, poc agressius en atac i el seu porter ha parat força. Segona part on sortim mes endollats, som superiors i remuntem el resultat i tenim els últims 10 minuts tranquils.

Gols: Joel x2, Pol, Pau, Biel i Alex.

FS Olesa, A 1-1 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: Partit en una pista sempre incòmode. Ells ens han esperat tot el partit a mitja i els hi ha sortit bé. La primera part ataquem força bé però perdonem molt, com sempre. Aconseguim fer el 0-1 en un xut exterior. En una de les poques arribades seves ens fan l’empat. A la segona mateix guió però comencem més espessos que a la primera. Amb el pas dels minuts millorem però no ha estat suficient. Una llàstima no sumar els tres punts per deixar molt ben encarrilada la 3a posició. Continuarem treballant perquè no s’escapi. Seguim!

Gols: Nil.

CFS Arenys de Munt, A 2-2 Aleví A fem.

Declaracions de Maria Solé: Les esperem a mitja pista ordenades i tenim oportunitats de contraatac, dels quals n’aprofitem un per fer el 1r. La nostra pressió no és intensa i se n’aprofiten per empatar-nos. Patim i molt els primers 10 minuts de segona part, poc actives i aixafades per la seva pressió. Una que aconseguim treure, arribem i culminem a gol. Tot i avançar-nos de nou, Arenys segueix amb ambició i ens empata. Tot i acabar la 2a part millor no aconseguim rascar res més.

Gols: Nuria i Victoria.

Infantil C 4-2 Penya Esplugues AE, B

Declaracions de Sergi Ruiz: A la primera part ens creen perill amb algunes esquenes i el seu joc de 4 però mantenim la porteria a zero i marxem al descans 2-0. Comencem la segona part corregint aquestes situacions i marcant el 3-0. Quan semblava que teníem el partit controlat es posen 3-2 en dos minuts. Tornen els fantasmes però a falta de cinc minuts marquem el gol de la tranquil•litat i acabem defensant força bé el seu joc de 5.

Gols: Berenguer, Bruna, Jan i Ferran Balta

Infantil B 5-1 C.E.T. 10, FS, A

Declaracions de Pere Graugés: Primers 12 minuts fluixos en què estem desorganitzats en defensa i amb les idees poc clares en atac. Aconseguim millorar abans de la mitja part i acabem amb 7-8 minuts bons, però no ens avancem al marcador. A la segona comencem amb la dinàmica que acaba la primera part i a mesura que ens avancem i anem ampliant el marcador tot va sent més fàcil.

Gols: Alex Mester x2, Max, Samjib i pròpia porteria.

CFS Eixample Motorsol, A 1-3 Infantil A

Declaracions de Marc Solé: Partit difícil contra un equip tancat a mitja pista. Portem el pes del partit i ens avancem d’estratègia però en un dels pocs errors que hem tingut ens empaten per arribar 1-1 al descans. Segona part que segueix amb la mateixa tònica, nosaltres proposant joc i ells defensant. Tornem a marcar d’estratègia i fem l’1-3 en els minuts finals que ens dóna tranquil·litat.

Gols: Luis x2 i Héctor.

Infantil B fem. 5-0 AEE Vedruna Puigcerdà, A

Declaracions de Xènia Bellet: Ens ha costat entrar molt en el partit. A la primera part no hem generat ocasions i no hem sabut gestionar el partit. A la segona part hem posat la intensitat que ens faltava. I hem sabut llegir bé el partit. Contentes per la victòria i la porteria a zero!

Gols: Jana x3, Mariona Martínez i Mariona Riera.

Enfaf CCA Andorra, A 0-5 Infantil A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Sortim molt més intenses que ahir i pensant molt més a pista. Ens posem 0-4 a falta de 5 minuts per acabar la primer i aquí s’acaba el partit. Es posen a jugar de 5 tot el que queda de la primera i tota la segona. Ho hem salvat molt bé i a la segona aconseguim fer un golet més.

Gols: Marta Guerra x2, Natasha, Anna i pròpia porteria.

Cadet B 4-3 CET 10, A

Declaracions de Kevin Cheung: Cop fort sobre la taula, partit 1r vs 2n classificat. Sabíem que seria un partit tens, que es decidiria per petits detalls. CET 10  al minut 5 s’avança el marcador i venen una mica les pors, però ens aixequem i al cap de 7 minuts empatem. Mitja acaba amb 4-1 a favor amb dos grans xuts de falta de Xavi quasi des 12 metres que ningú s’esperava. Final de la primera part, dos expulsats i comença la segona sent un 3×3. Comença la segona i gol en contra. 5 minuts més tard, en un xut de lluny fan el 4-3 i toca patir i defensar el seu joc de 5. Han tingut l’empat però al final hem aconseguit sumar 3 punts més i distanciar-nos d’ells.

Gols: Xavi x2, Arnau i Diego Ramírez.

Cadet A 2-4 CFS Eixample Motorsol, A

Declaracions d’Adrià Fernández: El rival ens ha superat en intensitat durant gran part del partit. Poc precisos i prenent molt males decisions que han propiciat molts contraatacs rivals. L’1-3 a la mitja ens deixa tocats i no hi hem cregut en cap moment.

Gols: Ignacio i Santi.

AEE Institut Icària Cet10, A 3-0 Cadet A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Partit en el que anem sense portera i ens condiciona força en el resultat final. Tot i així, tenim el domini de pilota i les ocasions, però la gran actuació de la portera rival i la nostra falta de punteria fa que elles vagin agafant distància en el marcador amb gols que amb portera segurament no haguessin entrat.

Juvenil B 3-5 Alcoletge CFS, A

Declaracions de Javi Mellado: Primera part sense idees ni identitat, dos gols als primers 5 minuts fa que ens posem les piles però una contra fa que encaixem el 0-3 a la primera part. A la segona donem més la cara i no ens enfonsem malgrat el resultat, reduïm distàncies però molt seguit ens marquen el 4rt. De 5 ens arribem a apropar 3-4 però ens fan el 3-5 final a falta de segons.

Gols: Pol, Dan i Albert.

Juvenil A 6-2 5 Martorell Club Sala, A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit que ha costat molt més del que diu el marcador. Comencem amb una bona pressió de la que generem varies ocasions però que poc a poc anem perdent. En 2 bons moviments en atac fem 2 gols per anar 2-0 al descans. A la segona part seguim amb el domini però perdem tensió i ens fan 2 gols. Fins el final és un partit boig però tirant més de cor que cap i aprofitant errors dels rival acabem 6-2.

Gols: Ferri x2, Eric x2, Arnau i pròpia porteria.

Juvenil B fem. 6-2 FS Castelldefels Autoescola Novel, B

Declaracions de Nil Marco: Partit amb alts i baixos. Una mica desconnectades i imprecises, potser un pèl cansades de l’excursió del partit de copa d’ahir al vespre. Ens avancem però ens empaten. Abans del descans aconseguim fer el 2n. A la represa no millorem ni fem bé el que demanem a la mitja part per atacar bé la seva defensa a mitja pista en rombo i fins i tot elles ens dominen lleugerament i cau l’empat. El gol ens ha fet despertar de cop i hem fet el 3r i el 4t matant el partit. Últims minuts plàcids amb bon joc i ampliant el marcador final. Aquesta vegada sí, hem aprofitat la punxada de les nostres perseguidores i agafem un coixí interessant. Ho tenim a prop, no podem badar. Seguim!

Gols: Stepha x3, Berta, Aina i Marta.

FS Castelldefels GestNowPlayers 1-5 Juvenil A fem.

Declaracions de Borja Carasusán: Partit rarot. Comencem molt bé posant-nos 0-2 abans del minut 5 i generant ocasions bastant clares per fer el tercer. En una jugada on la pilota surt fora, ens xiulen un penal justet per fer-nos l’1-2. Era el minut 10 i ens hem desendollat. Ens tornem molt imprecises amb pilota, de sobte ens costa atacar la seva defensa i no trobem el remei. Som massa robots. A la segona ens mig connectem de nou i conforme corren els minuts anem a més. Com no, fem un altre pal però a falta d’uns 5 minuts aconseguim l’1-3. Elles surten de 5 però ho defensem molt bé sense concedir cap ocasió. Fem l’1-4 amb un robatori al joc de 5 i tanquem el partit amb una bona pressió pel 1-5. Resultat ampli pel que hem patit. Seguim!

Gols: Kristine x2, Clara, Sonia i Helena.

Sènior B 4-1 Terra Negra Club Esportiu FS, A

Declaracions de Guillem Artés: Partit igualat i molt seriós dels nostres on la intensitat del rival ens fa estar endollats si no volem perdre el partit. Ens posem per davant al marcador amb un obús d’ Adriano de falta però ells pugen la intensitat, ens fan recular i ens empaten. Dues genialitats de Manu i del capi, 3 a 1, ens donen tranquil·litat per defensar al final el seu joc de 5 que contrarestem amb el definitiu 4 a 1 final.

Gols: Adrià, Albert, Manu i Iker.

Sènior A 6-2 Amposta FS, A

Declaracions de Guillem Artés: Gran inici i primera part on sortim endollats a per la victòria. Intensitat, circulació ràpida de pilota i moltes ocasions que ens permeten marxar al descans amb un clar 5 a 0. La segona sortim amb un punt menys de tot i permetem al rival que en faci 2 gols. El partit s’ iguala i com a conseqüència perdem la segona part 1 a 2. Contents per 3 punts que ens permeten seguir líders i afrontar la visita a Andorra amb molta confiança.

Gols: Mario x2, David Parcet x2, Guillem i Oscar.

Esparreguera CFS, A 0-5 Sènior A fem.

Declaracions de Cristian Nuez: Partit molt trampa perquè arribàvem amb moltes baixes. Primera part 0-2. Segona marquem 3 gols més. Avui hem hagut de jugar a mitja pista per no descontrolar-nos i fer mal a la contra. Amb pilota ens ha costat igual que els últims partits. Agrair l’esforç de les sèniors que han vingut i les juvenils que ens han ajudat.

Gols: Cintia, Júlia, Clara, Laura i Xènia.