El post de la jornada mamut

9 maig 2019

Us deixem els resultats, declaracions i golejadors del passat cap de setmana. Només tres partits de jornada oficial que ens van deixar dues victòries i una derrota del Benjamí A que tancava d’aquesta manera un gran temporada. A més a més Aleví A i Infantil A masculins van resoldre amb victòria els dos partits ajornats que tenien davant el Manresa Club Futbol Sala i l’Hospitalet Bellsport FS respectivament.

Ripollet F.S. A 8-3 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on anem clarament de més a menys. A l’inici sortim bé i neutralitzem el seu joc de 4. Fem molt bons minuts i ens posem per davant. Tot i això acabem la primera part 3-2. A la segona tot i sortir bé no aconseguim sortir del nostre camp. Ells han apretat amb els seus millors jugadors i el marcador s’ha disparat.

Gols: Tudor, Zaki i Luis.

Infantil A fem. 2-1 Encamp Club Futbol Sala, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit estrany on tenim el domini de pilota des del principi però ens costa atacar la seva defensa a 10 metres de porteria. En una ocasió aïllada que tenen ens fan el 0-1 i es tanquen encara més. Així anem a la mitja. A la represa tenim més o menys clar com atacar-ho i amb paciència aconseguim remuntar el partit.

Gols: Marta Guerra x2.

Cadet A fem. 4-1 A.C.E. Riudellots, A

Declaracions de Laia Núñez: Movem molt bé la pilota durant tota la primera part però no acabem de finalitzar bé les jugades, la qual cosa aprofiten elles per fer-nos una contra i materialitzar-la. Marxem al descans 0-1 per sota el marcador. A la segona, amb paciència i movent la pilota com veníem fent, acabem trobant porteria fins el 2-1. Es torna el partit una mica boig, on demanem temps per baixar revolucions i fer el partit que volem. A falta de 6 minuts aconseguim fer el 3-1 que trenca el partit i ens dóna la tranquil·litat per jugar amb marge al marcador. A la jugada següent del el definitiu 4-1, decidint bé en una superioritat de 3×2.

Gols: Cristina x2, Jorgina i pròpia porteria.