El post de la jornada mamut

8 oct. 2018

Us deixem el post de la jornada amb declaracions dels entrenadors i golejadors.

Benjamí A 13-1 Bellsport, AEFS, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Hem competit bé durant la primera part i la diferència al marcador ha estat molt alta. A la segona hem passat a mitja pista i avui ha sortit millor.

Gols: Zaki x4, Tudor x3, Hector x2, Luis x2, Pau i Oscar.

Aleví A Femení 12-2 Sant Joan Despí, C.F.S. A

Declaracions de Maria Solé: Comencem amb una gran jugada que al finalitzar-la acabem marcant el 1-0. Durant tot el partit hem estat ordenades, amb el cap a lloc i centrades plenament en el partit, davant teníem un rival petit i per entrenar. Hem arribat amb facilitat a porteria contrària i la majoria han anat dins.

Gols: Jana x5, Victòria x4, Claudia Boixeda, Silvia i Carla.

Aleví B 2-5 Sant Joan Despí, C.F.S. A

Declaracions de David Antón: Primera part en que marxem 0-4 sense ser tant inferiors, molt més igualada del que sembla pel resultat. El 4t gol ens el marquen passats 3 minuts del temps. La gran diferència ha estat a les àrees, ells han marcat les que han tingut i nosaltres no. Segona part en que intentem ficar-nos al partit però el seu porter i la nostra fluixa definició ens ho impossibilita. 1-4 a falta de 10 i sensació de que era possible ficar-nos al partit però una falta en contra ha significat el 5è.

Gols: Joel i Guillermo.

Barça Lassa 4-2 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: Ens avancem dues vegades però marxem al descans 3-2 perdent. Hem sabut competir davant un equip superior que ens ha fet patir en defensa i no ens ha deixat jugar en atac. Sovint ens ha cremat la bola i ens ha costat sortir de pressió. Malgrat tot hem tingut ocasions. A la segona una acció desafortunada a falta de 2 minuts ha acabat de decantar el partit. Seguim!

Gols: Nil i Nacho

Infantil B Femení 16-0 Escola Pia de Sabadell C.E. A

Declaracions de Xènia Bellet: Sortim amb moltes ganes i marquem 3 gols en dos minuts. A la primera part tenim un ritme alt que ens permet jugar amb facilitat. A la segona sortim una mica adormides i ens creen algunes jugades de perill. Falta encara treballar més en equip, però molt contenta per la victòria que ens dóna confiança.

Gols: Jana x7, Maria x4, Mariona Martinez, Martina, Mercè, Júlia i Lidia.

Infantil A Femení 18-0 Barceloneta Futsal C.E. A

Declaracions de Silvia Oller: Partit sense història, rival molt inferior al que no li hem donat opció en cap moment. Tot i anar a mitja pista continuen caient els gols. Contentes per la porteria a 0.

Gols: Romina x5, Marta García x3, Anna Ugart x3, Marta Guerra x2, Helena x2, Natasha, Nora i pròpia porteria.

Infantil C 3-2 DMS B

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit en el qual estem tota la estona per davant en el marcador però no acabem d’escapar-nos mai. Bé en atac, comencem a tenir automatismes interessants. En defensa podem donar molt més, però comencem a entendre com fer-ho. Molt contents per començar amb victòria!

Gols: Alberto, Pau Diaz i Pau Morató

Infantil B 4-4 Cornellà C.F.S. A

Declaracions de Pere Graugés: Partit igualat en què pràcticament tota l’estona estem per darrera en el marcador. Competim bé i tenim minuts prou bons amb pilota. Ells ens fan molt mal amb les contres.

Gols: Marc Vidal x2, Samjib i Pere

Arrels, A.E.F.S. A 0-5 Infantil A

Declaracions Marc Solé: Molt bon partit a nivell col·lectiu tant en defensa com en atac. Marxem 0-3 al descans i a la segona no baixem la intensitat. Seguim creixent!

Gols: Sergio, Oscar, Luis, Álvaro i Pol

Cadet B 5-0 CES Bosco Rocafort A – (Partit suspès a falta de 12 min.)

Declaracions de Kevin Cheung: Molt bon partit per començar la lliga. Content pel que hem vist avui a pista. Avui han estat tots endollats, amb bones combinacions i molt bona finalització. Continuem treballant.

Gols: Xavi, Pol, Toni, Ivan i Lluc

Cadet A 5-7 Escola Pia Sabadell C.E. A

Declaracions d’Adrià Fernández: Tornem a cometre els mateixos errors de la setmana passada. Si vols guanyar no pots encaixar 7 gols. Tous en defensa i algunes males decisions han fet que el rival estigues dins del partit tota l’estona i que ens acabi remuntant en els últims minuts.

Gols: Rubén x2, Albert, Ignacio i Victor.

Juvenil B Femení 9-0 Olesa, F.S. A

Declaracions de Nil Marco: Partit correcte davant un equip amb dos canvis que ha notat el pas dels minuts. Cal seguir treballant i mirar de controlar millor els partits . Seguim!

Gols: Marta x4, Júlia x2, Aina x2 i Paula

Escola Daina Isard A.E. A 2-4 Juvenil A Femení

Declaracions de Borja Carasusán: Terrible. Partit per oblidar futbolísticament i per aprendre que s’ha de jugar i competir per comptar amb la victòria. Com Daina va rebre 11 gols la jornada anterior, hem sortit com a un partit de costellada pensant que estava guanyat. Equip molt tancadet, s’avancen 1-0 i fins a manca de 6 min. no empatem (de penal). A la segona mateix panorama. Imprecises, lentes i amb poques idees per generar perill. Una jugada individual i dos xuts exteriors ens donen la victòria. (Arribem a anar 2-2 a falta de molts pocs minuts). Importantíssim sumar de 3 en 3 tot i no fer un bon partit. En aquests detalls es guanyen o perden lligues. Seguim!

Gols: Sonia x2, Júlia i Àfrica

Juvenil B 2-2 Jesús Maria C.E. B

Declaracions de Javi Mellado: A la primera part sortim amb massa respecte i sense ritme de joc, així i tot tenim la possessió i controlem bastant el partit. Finalitzant la primera part quan estàvem arribant més ens marquen 2 gols de pèrdues nostres. A la segona part sortim més endollats i posem un ritme més alt de joc, empatem el partit i tenim moltes ocasions per poder guanyar. 1 puntet bo per com ha anat el partit.

Gols: Fas i Pol

Juvenil A 3-0 C.F.S. La Unión Santa Coloma A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit sòlid en el que hem tingut el control pràcticament tot el temps i en el que aconseguim deixar la porteria a 0. En molts moments ens ha faltat ser mes agressius amb i sense pilota per poder generar més perill.

Gols: Franc, Candi i Àlex

Cornellà C.F.S. A 2-5 Sènior Femení

Declaracions de Christian Nuez: En els 5 primers minuts ens hem pogut posar 0-2 i això ajuda. Després, hem tingut moments per tot: estones bones i estones de descontrol/bogeria. El joc del rival era estrany, jugant moltes boles llargues en moltes parts de la pista i molts cops ens descol·locàvem soles després de robar i no saber interpretar-ho bé. Mitja part 0-4. Segona part, tenim uns minuts molt dolents i fan 2 gols molt ràpids. Aconseguim poc després el 5è que ens dona una mica de tranquil·litat per afrontar el partit amb mes pausa al cap.

Gols: Raquel, Xènia, Laura, Itziar i Silvia

Sènior B 4-2 Nou de la Rambla C.F.S. A

Declaracions de Miquel Escalona: Bon partit davant un rival dur. Ànims i força pel Mario, que va caure lesionat. Seguim treballant.

Gols: Gary, Jose, Joan i Manu.

Sènior A 5-1 Torredembarra C.F.S.

Declaracions de Guillem Artés: Sense fer un gran partit sumem 3 punts contra un rival nou a la categoria que sempre ha volgut tractar bé la pilota i que no ha parat de lluitar en tot el partit. Seguim treballant, aquesta setmana per intentar sumar punts un diumenge al matí a Salou.

Gols: Monte x2, Ernest, pròpia porteria x2.