El post de la jornada mamut

22 maig 2019

Penúltim post de la jornada. El passat cap de setmana ens deixa un nou equip mamut campió de lliga, el Cadet B masculí. Us deixem tots els resultats, delcaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es.

Groupvalles CFS Montcada, A 1-4 Aleví B

Declaracions de David Antón: Molt bon partit davant el 4t classificat al que hem guanyat els dos partits 4 a 1. Primera part igualada on ens posem 0 a 2 i ens fan el 1 a 2 en una badada a l’última jugada de la primera part. Segona part competida on crec que hem seguit proposant més que ells, tot i veure’ns alguns minuts amb moltes dificultats per sortir de pressió i un penal fallat per ells, hem pogut acabar el partit tranquils amb els 3 gols de diferència que teníem.

Gols: Pau x4.

Maristes Sant Joan Club Esportiu, A 6-3 Infantil C

Declaracions de Sergi Ruiz: Molt content per com hem tornat a competir avui contra els campions de lliga. Un equip que porta 250 GF i 28 GC, que només ha cedit un empat en tota la lliga contra nosaltres a l’anada. No entrem bé en el partit i posen un ràpid 2-0 en el marcador que no esperàvem. Aconseguim posar el 2-1 i quan millor estàvem defensant encaixem el 3-1 abans del descans. Segona part molt igualada, aconseguim arribar els últims 5 minuts de partit amb un ajustat 4-3. Arrisquem amb el joc de 5 on tenim un pal i a la següent jugada encaixem el 5-3 sense porter. A l’última jugada del partit encaixem el 6-3. Molt orgullós del nostre partit avui.

Gols: Alberto, Bruno i Martí.

Sant Joan Despí C.F.S., A 1-7 Infantil B

Declaracions de Pere Graugés: Bon partit en que aconseguim imposar el nostre ritme davant un rival de zona baixa. Superem bé la seva pressió i generem bones superioritats, però en trams del partit estem precipitats en la finalització.

Gols: Niel x2, Max, Samjib, Pere, Pol i Marc Vidal.

AEE Vedruna Puigcerdà 2-7 Infantil B fem.

Declaracions de Xènia Bellet: Ens ha costat entrar en el partit. No fèiem bé les cobertures i no defensàvem les parets. Poca intensitat en defensa que els hi ha permès fer els dos gols. En atac hem estat encantades de cara a porteria i les hem lluitat totes. Marxem al descans 2-4. La segona part millorem i amb bon joc en equip aconseguim fer els tres gols. Contentes per la victòria. Seguim!

Gols: Maria x2, Mariona Riera x2, Mariona Martinez, Lidia i Martina.

Futsal Sistelabel Mataró, A 3-6 Infantil A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Acabem la lliga fent una de les pitjors versions del nostre joc. Amb molta fortuna ens posem 0-3 al marcador i a partir d’aquí, tot i retallar-nos distància Mataró, sempre l’hem mantingut de mínim un gol.

Gols: Anna x2, Natasha, Jana, Nora i Marta Guerra.

FS Castelldefels Fusteria Creativa, A 0-2 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung: CAMPIONS 2018-2019! Bogeria de partit, ens han entrat les pors de la setmana passada, un partit molt igualat contra una plantilla molt correcte, que ens ha posat les coses molt difícils i ells creant les seves ocasions. Acabem la mitja part 0-0 i les cares eren de derrota, de no creure en la victòria. Comencem segona part i tot continua igual però cap al minut 10 jugada per banda i primer gol que ens dóna més energia i a falta de 5 minuts, bona pressió a primera línia i d’un 3×1 marquem el segon gol que ens dóna la tranquil·litat. Últim minut, defensem un 4×3 per expulsió d’un jugador nostre, para el nostre porter i final del partit!

Gols: Diego Ramírez i Arnau.

Cadet A fem. 0-0 Futsal Feimat Mataró, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit on hem tingut bons moments amb pilota, creant ocasions molt clares de cara a porteria però zero encertades de cara a aquesta. Elles també han tingut les seves les quals hem defensat prou bé.

C.N. Caldes FS, A 10-2 Juvenil B

Declaracions de Javi Mellado: El pitjor partit de la temporada, bon començament als primers 4 minuts, a partir d’aquí ens arriba el primer gol en contra i es comença a notar la falta d’intensitat i de ganes. 3 gols més encaixats fins al minut 10, després ens assentem una mica i acabem la primera part 5 a 1. A la segona segueix la tònica de la primera part i el marcador puja fins al 10-2 final.

Gols: Victor Romero i Franc.

Juvenil A 2-3 Palma Futsal, A

Declaracions d’Alex Garcia: Tercera derrota de la temporada. Comencem lluny de la pilota i tot i que anem igualant forces marxem 0-2 al descans. A la segona som superiors amb i sense pilota i aconseguim empatar a 2. A falta de 2 minuts sortint de pressió, fallem i ens fan el 2-3. Ho intentem fins el final amb el joc de 5 però no aconseguim res. Ben competit.

Gols: Franc x2.

CSC Futsal, B 4-3 Sènior B

Declaracions de Miquel Escalona: No hem estat bé davant un equip que ens ha superat en intensitat i en una pista molt incòmode. Malgrat tot som superiors però ens costa materialitzar les ocasions que creem i ells em canvi penalitzen molt bé les nostres errades. Una llàstima trencar la bona ratxa que portàvem, aquest equip es mereixia seguir sumant victòries els últims dos partits. Ho donarem tot per guanyar l’última jornada.

Gols: Enric, Iker i Victor Zamora.

5 Martorell Club Sala A 4-4 Sènior A

Declaracions de Guillem Artés: Gran partit de futbol sala en un pavelló ple amb moltíssim en joc. A la primera part ells surten amb un ritme molt alt i ens costa entrar al partit. S’avancen aviat però mica en mica estem millor. Perdonem algunes ocasions i ells que també en generen ens fan el 2n abans del descans. A la segona sortim molt bé sense por i marcant el ritme. Malgrat això encaixem el tercer en la seva primera arribada clara. No ens enfonsem i aconseguim girar el marcador fins al 3-4 jugant bé les superioritat de 4×3 per expulsió rival i de 5×4 més tard. El 4t gol nostre arriba a 45 segons pel final però en un final cruel i desafortunat ens fan l’empat a 5 segons del final. Contents per com hem competit ajudats i acompanyats de molts mamuts a la grada. Cop dur però ens aixecarem més forts.

Gols: Guillem x2, David Monterrubio i Pau.