El post de la jornada mamut

16 oct. 2018

Ja tenim aquí el post de la jornada! Resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors d’un cap de setmana que ens ha deixat 12 victòries, 1 empat i 4 derrotes.

F.S. Castelldefels A 5-3 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Primera part igualada on la seva finalització ha estat millor que la nostra i marxem 3-1. Ells han estat millor que nosaltres amb pilota. A la segona hem intentat tenir-la més però ha sigut un “correcalles” total. Tot i encaixar el 4-1 ens hem arribat a posar 4-3. En aquell moment hem tingut alguna que altra opció per posar l’empat però hem encaixat el definitiu 5 a 3.

Gols: Pau x2 i Hector.

CEFS Prosperitat A 2-4 Aleví B

Declaracions de David Antón: Bona primera part on som lleugerament superiors però no tenim gol, seguim fallant ocasions molt clares, i marxem 1 a 1 al descans. Segona part on ens dediquem a defensar i ens costa jugar en atac. Marquem 3 gols (1 contra, 1 xut exterior i 1 corner). El que si hem fet bé és competir, ser intensos i lluitar. Content per la millora en aquests aspectes però malament amb pilota als peus. Hem de trobar el punt mig de competir bé i jugar bé.

Gols: Pol x2, David i pròpia porteria.

Aleví A 5-0 Sant Joan de Vilassar FS A

Declaracions de Nil Marco: Partit seriós i sòlid davant un bon equip. Ens falta fluïdesa amb la pilota. Hem tingut un punt de fortuna deixant la porteria a zero però també hem perdonat de molt clares. Contents. Seguim!

Gols: Nil x2, Jan x2 i Nacho.

FS Castelldefels A 0-10 Aleví A Femení

Declaracions de Maria Solé: Tot i no començar fent un bon joc, l’actitud ens porta a tenir la pilota i finalitzar moltes jugades. Anem a la mitja part 0-5 i repassem errors que a la segona ens permeten arrodonir el partit i jugar millor.

Gols: Victoria x4, Jana x4, Paola i Nuria.

Ramon Muntaner A 3-2 Infantil C

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit molt igualat que es perd per jugades i errors puntuals. Tot i avançar-nos 0-1, anem tot el partit a remolc en el marcador. La 1a part estem espessos en atac i quasi no generem, en canvi a la 2a part manem en el joc i tenim varies arribades clares que definim malament.

Gols: Bruno i Alberto.

Club Gràcia Futbol Sala A 2-4 Infantil B

Declaracions de Pere Graugés: Gran inici de partit pressionant molt bé la bola i amb bona finalització que fa que ens avancem fins el 0-4. A la segona ells pugen una marxa i ens costa llegir què ens demana el partit. Bons tres punts en una pista complicada.

Gols: Marc Vidal, Pol, Jan i Samjib

Futsal Femení Palau-Solità i Plegamans A 8-1 Infantil B Femení

Declaracions de Xènia Bellet: Primera part aguantem bé en defensa i tenim oportunitats de gol que no sabem aprofitar. A la segona part donem més joc però tot i així elles són superiors a nosaltres. Contentes per l’actitud i el treball que han fet avui! Seguirem treballant per millorar.

Gols: Júlia Abad.

CFS Molins 99 1-6 Infantil A Femení

Declaracions de Silvia Oller: Ens costa entrar al partit però mica en mica ens anem endollant. Pressionem molt bé la seva sortida de pilota i això ens va donant seguretat i creem forces ocasions. Cal destacar que la seva portera ha parat força. El gol en contra és d’un xut llunyà. Seguirem treballant i esperant a la Laia!

Gols: Romina x3, Helena, Natasha i Berta.

Cornellà CFS, A 0-5 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung: Som superiors però avui hem pecat amb la finalització. El resultat no mostra la superioritat que hem tingut sobre ells. Content per la victòria i per la porteria a 0. 10 gols a favor 0 en contra en dos jornades.

Gols: Diego Ramirez x2, Diego Romero, Xavi i Ivan.

Manresa FS, A 1-3 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Tres punts importants per deixar enrere la setmana passada. El principal objectiu era veure un canvi en la nostra defensa a nivell d’agressivitat i intensitat i ho hem aconseguit. Hem tornat a ser fluixos amb la finalització i amb pilota hem estat poc productius (tot i que tampoc la hem tingut massa…). El gol rival arriba a falta de 2 minuts, quan jugaven amb porter jugador.

Gols: Pol, Oscar i Albert.

CFS Eixample A 4-4 Juvenil B

Declaracions de Javi Mellado: El partit més surrealista que he viscut mai per diferents condicionants externs que han enrarit l’ambient, com per exemple que el temps del marcador no funcionés. Comencem guanyant 0-1, molt ficats i centrats en el plantejament del partit. Ens fan el 2 a 1 amb un jugador a terra desprès de que es faci mal i no pugui tornar a jugar en tot el partit. L’empat el fem de penal dubtós. La primera part ha durat molt ja que el temps l’ha hagut de portar el taula i ha estat una mica caòtic. Seguim molt ficats a la segona part, fiquem el 2-3 i ens tornen a empatar, el 3-4 el fem aprofitant el rebuig d’un doble penal, ells amb només dos jugadors a pista per doble expulsió. El quart jugador el recuperen en 1 minut perquè de nou el fet de portar el temps manualment ha causat confusions. Demanem temps mort i tot i sortir la pilota fora a favor no se’n recorden de donar-lo i a la següent jugada ens marquen l’empat. Ha sigut un partit que no li desitjo a ningú per com ha transcorregut, una gran intensitat que sumada a la categoria i a diferents factors ha portat el partit a un escenari força lleig. Els últims 5 minuts ha estat impossible gestionar la situació. Molt empipat per tot plegat, encara que l’equip ha tingut una actitud de 10.

Gols: Dan, Damià, Alberto i pròpia porteria.

Hospitalet Bellsport A 0-2 Juvenil A

Declaracions d’Alex Garcia: Tornem a deixar la porteria a 0, a ser seriosos i a competir com cal davant un rival que ens ha esperat a mitja pista pràcticament tot el partit i ens ha donat la iniciativa per atacar. Després d’una primera part en la que fallem molt aconseguim els tres punts amb un gol de xut exterior i una recuperació en el joc de 5.

Gols: Alex x2

CFS Molins 99 3-2 Juvenil B Femení

Declaracions de Nil Marco: Clàssic partit en el que tens el domini i generes ocasions però hem estat molt fluixes en la finalització. Elles ens han creat perill amb un joc directe amb pivot i bons xuts exteriors. Toca refer-se. Seguim!

Gols: Natalia i Laia Bech.

Juvenil A Femení 5-1 Mecanoviga CFS Eixample A

Declaracions de Borja Carasusán: Molt bones sensacions. Ens hem retrobat i hem rendit a un nivell molt alt durant tot el partit. Hem començat accelerades i amb certa precipitació. Fem l’1-0 però ens empaten amb una pèrdua a mig camp. Amb l’1-1 hem arribat moltíssim, de tots els colors, però fins als últims minuts no hem aconseguit avançar-nos. A la segona ens hem asserenat més i pujant un punt més el ritme. Moltes accions de perill materialitzant 4 més fins fer el 5-1. Molt contents amb totes les noies, cap “però” per elles! Seguim!

Gols: Helena x2, Clara x2 i Aroa.

CFS Eixample B 3-8 Sènior B

Declaracions de Miquel Escalona: Bona victòria, per un equip en formació. Molt per fer. Seguim.

Gols: Adrià x3, Manu, Gary, Joan, Victor i Javi.

Salou FS, B 0-2 Sènior A

Declaracions de Guillem Artés: Soferta victòria contra el segon equip del Salou, on ens plategen una defensa intensa que no ens ha deixat fer el nostre joc però mai renunciem a ser els protagonistes del partit i a tenir el domini de la situació. El premi arriba d’estratègia a 2 segons del final de la primera. La segona igual que la primera però ells intentant el joc de 5 sense èxit. En una jugada aïllada el debutant Mario fa el segon. Ells ho segueixen provant però el gran treball defensiu del equip els deixa secs. Seguim treballant…

Gols: Victor i Mario.

Sènior A Femení 3-1 Industrias Santa Coloma A

Declaracions de Cristian Nuez: Hem anat de menys a més durant el partit, aconseguint més regularitat en el joc que els anteriors. Comencem perdent perquè perdem una pilota d’última… però la nostra proposta poc a poc ha anat guanyant a la seva. Físicament també hem acabat sent superiors. Hem generat moltes ocasions i això és sempre bo. Ara cal treballar per guanyar efectivitat i polir moltes coses que encara ens falten.

Gols: Mercè, Itziar i Laura.