El post de la jornada mamut

6 nov. 2018

El post de la jornada amb els resultats, declaracions dels misters i golejadors. Només tenien competició els dos equips que participen en lliga Nacional (RFEF), el Juvenil A i el Sènior A, i tots dos s’han col·locat, de moment, líders en solitari.

Juvenil A 3-0 Manresa Club Futbol Sala A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit de pressions altes on la primera part ens costa sortir amb fluïdesa, interpretar el joc i generar ocasions. A la segona sortim millor i generem bones situacions d’atac tot i que els 3 gols venen d’estratègia i dos errades rivals.

Gols: Àlex, Franc i Gilles.

Sènior A 4-3 Alcoletge Club Futbol Sala A

Declaracions de Guillem Artés: Treballada victòria contra el líder, travada primera part on no estem còmodes i ens costa arribar al nivell competitiu del rival. Ells aconsegueixen posar-se 0-2 però abans del final de la primera fem un gol que ens dóna la vida per encarar la segona amb optimisme. Al retorn sortim més connectats i ens fem amb el control del partit. Arriben les ocasions i els gols, 2 a 2. En una jugada aïllada i sense sort ens tornen a superar 2 a 3, però ens aixequem per tornar a empatar i un altre cop d’estratègia fem el definitiu 4 a 3.

Gols: David Parcet, Ernest, Pau i Victor.