El post de la jornada mamut

19 nov. 2018

Els resultats, les declaracions dels entrenadors i els golejadors d’un cap de setmana que ens deixa 10 victòries, 3 empats i 3 derrotes.

Badalona Futsal Iris B – Benjamí A

Ajornat per pluja.

Badalona Futsal Iris B 5-1 Aleví B

Declaracions de David Antón: No és pitjor partit que dissabte passat però tampoc surten les coses, no aconseguim generar molt i ens marquen tot el que envolta l’àrea. Derrota duríssima.

Gols: Guillermo.

Aleví A 2-2 Cornellà C.F.S. A

Declaracions de Nil Marco: Bona primera part davant un equip a mitja pista esperant alguna errada i jugant directe. Hem salvat alguna ocasió en contra i de falta i xut exterior marxem 2 a 0 al descans. A la segona hem baixat molt, no hem sabut mantenir el ritme i ens hem anat contagiant del seu joc. Encaixem dos gols força seguits i no hem pogut aixecar-ho. Cop dur. Seguim!

Gols: Aleix i Àlex.

Futsal Mataró C.E. A 1-1 Aleví A fem.

Declaracions de Maria Solé: Sortim desconcentrades després d’un escalfament precipitat. Durant la primera part aconseguim tenir la pilota en atac però estem imprecises a l’hora de jugar i rebem masses contra-atacs que finalitzen a porteria, en excés. Tot i patir, anem al descans 0-0. A la segona part aparentment sortim amb els errors apresos i arribem més a porteria contrària, finalment acaba entrant el 0-1. Dura pocs minuts, d’una sacada de banda seva ens marquen l’1-1 a falta de minut i mig per acabar.

Gols: Jana.

Infantil C 4-1 Club Horta Futbol Sala B

Declaracions de Sergi Ruiz: Tret d’alguns desajustos defensius, on encaixem el gol en contra, fem un partit molt correcte que ens permet estar amb avantatge en el marcador tot el partit. Cada cop som més competitius i tenim més clara la nostra idea de joc en equip.

Gols: Ferran Balta x2, Pau Morato i Daniel.

Badalona Futsal Iris B 2-2 Infantil B (suspès per pluja al minut 1 de la segona part).

Declaracions de Pere Graugés: Se’ns avancen en dues contres però poc a poc anem entrant al partit i cada cop ataquem millor la seva defensa a mitja pista, acabant força bé la primera part.

Gols: Samjib i Niel.

Infantil A 6-1 Jesus-Maria C.E. A

Declaracions de Marc Solé: Bona primera part que fa que marxem 2-0 al descans. Iniciem la segona concentrats i sense baixar la intensitat, això fa que generem moltes ocasions i vagin caient els gols. Molt content de l’actitud i el joc de tots.

Gols: Jan x2, Luis, Oscar, Héctor i Marçal.

Pavelló Castellterçol CFS A 2-8 Infantil B fem.

Declaracions de Xènia Bellet: Molt bona primera part on toquem molt bé la pilota i estem encertades a porteria. La segona part sortim fluixes i desordenades però tot i així generem moltes ocasions. Contenta per aquest cap de setmana que hem fet. Cada dia confiem més en el que som capaces de fer. Seguim treballant!

Gols: Jana x5, Mariona x2 i Tania.

Infantil A fem. 18-0 Iris-Sol-Casagemes A.E. A

Declaracions de Laia Núñez: Estem bé amb pilota durant tot el partit i aquest ens serveix per comprovar que quan la movem arribem amb més facilitat a porteria que no amb individualitats. Seguim!

Gols: Berta x4, Anna x3, Nora x3, Romina x2, Marta Guerra x2, Marta Garcia x2, Natasha i Ona.

Horta Futbol Sala Club A 0-2 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung: Content pels 3 punts, importantíssims. Ens ha costat atacar la seva defensa i fins la segona part, d’una gran pressió aconseguim marcar el 0-1. L’últim gol no arriba fins a falta d’1 minut pel final del partit. Content per continuar sumant!

Gols: Iván i Pol.

Alcoletge Club Futbol Sala A 1-9 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Victòria a casa del cuer fent en molts moments el joc que demanàvem per atacar la seva defensa. Tot i tenir dues baixes importants, tots han estat a un nivell força alt. Llàstima del gol en contra rebut en l’últim minut.

Gols: Pau x3, Ignacio, Oscar, Albert, Ruben, Victor i Andreu.

Gràcia Futbol Sala Club A 1-3 Juvenil B

Declaracions de Javi Mellado: Avui la pista ens exigia canviar el nostre model de joc i ser més verticals. Hem començat molt ficats encara que les possessions no duraven més de 4 passades. El primer gol arriba per la bona pressió que fem i el segon al minut 10 per una bona sortida en llarg on ha fallat el porter rival, a partir d’aquí controlem el partit i llegim molt bé la defensa rival. A la segona part ells pugen la pressió però seguim amb la mateixa tònica que a la primera part, al final ens marquen jugant de 5 i a l’últim minut robem una pilota i la fiquem sense porter.

Gols: Miguel x2 i Victor Romero.

5 Martorell Club Sala 2-4 Juvenil A

Declaracions d’Alex Garcia: Inici una mica boig en el que ens posem 0-2 ràpid amb una superioritat i una recuperació en primera línia però ens empaten a 2 en menys de 2 minuts. Arribem amb aquest resultat al descans amb varies ocasions fallades pels dos equips. A la segona agafem la iniciativa amb pilota i tenim molta possessió però ens falta ritme i claredat amb i sense pilota, un gol a l’inici i un al final de la part ens donen els 3 punts.

Gols: Franc x2, Gilles i pròpia porteria.

Alheña Club Esportiu A 1-1 Juvenil B fem.

Declaracions de Nil Marco: Som superiors en tot moment i hem tingut bons moments amb bola. Estem ficades els 50 minuts davant un rival intens que pràcticament no ens ha generat perill. Tenim infinitat d’ocasions però estem negades de cara a porteria. A 2 minuts del final, en el seu únic xut s’avancen. Anem de 5 i ho empatem faltant 1 minut i encara hauríem pogut fer el segon. Seguim!

Gols: Marta.

Juvenil A fem. 5-1 Penya Blaugrana Montmeló A

Declaracions de Borja Carasusán: De nou ens trobem un rival molt tancat però més perillós en les transicions que el de la setmana passada. Ens avancem molt aviat (minut 4) però el nostre joc ha estat molt horitzontal. Massa possessió sense ser agressives. Al descans marxem 2-0. A la segona sí que hem estat més dinàmiques, molt treball sense pilota (escàs a la primera) generant més espais i arribant amb més claredat a porteria fins el 5-1. El seu gol ha estat el 3-1. Un gran gol gràcies a una bona acció individual. Seguim!

Gols: Helena x2, Laura x2 i Julia.

Cornellà C.F.S. B 4-3 Sènior B

Declaracions de Miquel Escalona: Segona derrota consecutiva, vam portar el ritme del partit, vam ser superiors, però es una realitat que els verds no la saben ficar. Cap retret pels jugadors.

Gols: Enric, Victor Zamora i Iker.

Sènior A 2-6 Sant Esteve Sesrovires F.S.C. A

Declaracions de Guillem Artés: Primera derrota de la temporada. Primera part igualada on els dos equips s’han respectat mútuament i que cada equip amb el seu estil ha generat les seves ocasions. Un jugada aïllada del millor d’ells fa que a la mitja marxem amb 0-1. La segona la comencem bé, anul·lant el seu joc i tenint molt protagonisme en el seu camp i creant ocasions. Fins que faltant 6 minuts amb un desajust defensiu ens fan el 1 a 2, que ens fa molt mal. A partir d’aquí no sabem reaccionar, arriba el 3er en contra i amb el joc de 5 patim encara més fins arribar al marcador final.

Gols: Victor i Ernest.

Sènior A fem. 4-2 Jesus-Maria C.E. A

Declaracions de Cristian Nuez: Comencem perdent per un mal enteniment portera-jugadora i ens fiquem gol en pròpia. Però s’aconsegueix girar marcador al 3-1 amb molt bona actitud i treball de sacrifici, apretant. Avui era molt important fer una bona primera part i l’equip ha sortit amb nota. A la segona, aconseguim mantenir l’actitud de treball i la recompensa és un 4t gol. Últims 10 minuts juguem a mitja pista per poder gestionar el cansament. JM treu joc de 5 a falta de 3 minuts però aguantem la seva apretada final. Molt content de totes les jugadores i la seva actitud.

Gols:  Mireia, Laura, Sílvia i Berta.