El post de la jornada mamut de bàsquet

18 des. 2019

L’última jornada ens deixava un bon nombre de victòries. Us deixem tots els resultats i les cròniques dels partits.

Escola de bàsquet Ciutat Vella 16-46 Pre-Mini A: Superioritat física en tot moment. Tot i ser pocs, els jugadors van aguantar el que va fer falta, i a poc a poc anem consolidant conceptes que treballem als entrenaments. Falta treballar una mica més el treball en equip, i deixar de banda les individualitats. Però en general, partit molt complet i victòria merescuda!

Pre-Mini B 35-25 Escola Ramón Llull: Partit igualat on en el primer quart vam sortir molt adormits, tant en atac com en defensa, però en el segon quart tot el contrari, ens vam connectar en el partit i aleshores la bona intensitat en defensa ens va donar moltes oportunitats en atac. Falta millorar els nervis en el moment de finalitzar i entrar sense por.

Mini Masculí 54-51 Sant Quirze Bàsquet Club: Pobre inici davant d’un rival superior físicament. Precipitació i en atac i manca de concentració en el bloqueig del rebot. Millora general en la segona part i un darrer quart de gran intensitat van capgirar el marcador en el partit més complicat fins al moment de la temporada.

Mini Femení 75-43 Bàsquet Bufalà: Partit fluid i amb participació de totes les jugadores, recuperant les sensacions perdudes en l’últim partit jugat. Bones decisions en atac, sobretot en contraatac, i millores en intensitat defensiva. Seguim treballant millorar individualment i com equip.

Mini Mixt 74-51 Lycée Français de Gavà: Partit més complicat de la primera volta. Tornem a ser pocs jugadors i el fet d’estar cansats ens fa no aguantar el ritme i d’aquesta manera acabar perdent els dos últims quarts. A part d’aquests fets gran intensitat en defensa.

Pre-Infantil Masculí 33-59 Bàsquet Molins: Després d’un primer quart espectacular on demostrem la intensitat que volem que ens caracteritza, se’ns acaba la gasolina i un rival tècnicament superior no perdona les precipitacions en atac i els errors en defensa. Molt contents per l’actitud i per no baixar els braços en cap moment.

CEJ L’Hospitalet 24-41 Pre-Infantil Femení: Partit ben disputat a nivell col·lectiu, tocant les 5 jugadores la pilota en els atacs, comencem a atacar els espais i mirar els talls.

Infantil Mixt 10-40 CE Jesús Maria: Manca d’actitud i ganes de competir davant d’un rival que si ho va fer.

CN Caldes 34-56 Infantil Femení: Quan el rival és inferior ens costa ficar-nos en el partit. Una vegada ficats van fer moments de bon bàsquet. Molt bona defensa i bones transicions en atac. La precipitació en les finalitzacions va impedir un resultat més ampli.

CES Bosco Rocafort 53-59 Cadet A Masculí: Partit molt disputat que es va decidir per detalls en els minuts finals de partit.

Escolapis Sarrià 47-53 Cadet B Masculí: Tercera victòria de la temporada en un enfrontament dur que es va decidir gràcies a les transicions ofensives després de l’error del rival.

Bàsquet Koras 29-44 Cadet Femení: Partit on la intensitat defensiva va ser la clau del partit. Ens vam trobar un rival molt dur físicament i que ens va fer zona 2-3 la primera part, el principi ens va costar atacar-la però gràcies a l’encert de mitja distància ens va ser fàcil d’atacar.

Júnior Masculí 40-38 Lluïsos de Gràcia: Partit espès, molt espès, amb molts errors bàsics i molt poc encert. Picant pedra en defensa hem tirat el partit endavant, patint molt més del que calia.

Sant Quirze Bàsquet Club 53-31 Júnior Femení: Visita al líder. Un equip molt per sobre de la resta de la lliga que amb una gran intensitat defensiva va anular l’atac de les visitants.

Sots-21 Femení 53-28 CB Begues: Inici dubitatiu per finalitzar per darrere en el marcador en el primer quart. Poc encert i precipitació en atac. A partir de llavors, millor selecció de tir i bona defensa que va treure a l’altre equip del partit.

EPSA 64-59 Sots-25 Masculí: Hem treballar més per que l’equip torni a tenir el “feeling” d’inici de temporada… Insistir en els detalls que han de caracteritzar el nostre ADN.

Sots-25 Femení 49-40 UE Claret: Els dos equips ens jugàvem el primer lloc i ens hem emportat la victòria! Un primer quart espectacular ens ha donat una diferència que hem sabut mantenir. No hem perdut la intensitat ni la concentració en defensa en cap moment, ha estat la clau. La millor notícia, que recuperem les bones sensacions a la pista.