El post de la jornada mamut de bàsquet

11 març 2020

Tots els resultats i les cròniques del passat cap de setmana en un nou post de la jornada mamut de bàsquet.

Escola Grèvol 28-58 Pre-Mini B: Partit competit fins el 5è quart, on tan sols guanyem de 7 punts. Al 5è quart decidim connectar-nos, pugem la intensitat defensiva i anem a per tots els rebots i el resultat del quart es +19 a favor nostre. Molt contenta amb les jugadores i jugadors pel canvi de xip, per la pròxima espero que ens connectem des del 1r minut. Seguim sense cap derrota!!!

Mini Mixt 71-41 CB Alisos-Escola Brasil: Partit on en el primer quart comencem perdent i ens activem per començar a jugar al que sabem. Bons hàbits defensius la majoria, tot i així cometem errors bàsics a l’hora de jugar a bàsquet. Bones sensacions i seguim endavant.

Mini Masculí 73-54 BAM: Tercer enfrontament de la temporada contra BAM. Conscients de que seria un partit molt competit, els locals van sortir molt concentrats. A mesura que avançaven els minuts, el marcador es mantenia molt igualat. Va ser en el darrer quart, gràcies a un gran parcial, on els mamuts van fer-se amb la victòria.

Mini Femení 41-60 Escola IPSI: Primera patacada de la temporada, en un partit on necessitàvem estar connectades les 8 parts i hem pagat els ‘despistes’ molt cars. Hem après que no tots els equips ens permetran cometre errors sense pagar-los cars, i que la intensitat defensiva no és sinònim d’omplir-nos de faltes. Molt contenta igualment per l’actitud de les jugadores donant-se suport i amb la capacitat per refer-nos totes juntes d’alguns minuts dolents. Seguim treballant, ens veiem a la tornada IPSI!

Jesuïtes Casp 52-50 Pre-Infantil Masculí: Hem començat el partit molt adormits, això ha provocat que anéssim tota la estona igualats en el marcador. No hem aconseguit trencar el partit a causa d’una defensa fluixa i al final no ens hem pogut endur la victòria. A seguir treballant!

Pre-Infantil Femení 38-63 CB Manyanet Les Corts: Falta concentració en els canvis de xip atac/defensa i insisteixo en les ganes i la garra mamut que els hi falta a les jugadores a l’hora de competir. Tot i així destacar molt bona feina d’algunes d’elles davant de rivals fortes.

Col·legi Alemany 37-7 Infantil Mixt: Rival clarament superior però nosaltres no hem mostrat actitud per competir. Semblaven avançar en aquest aspecte, però es contagia la poca intensitat amb què surten a pista la meitat de l’equip.

Infantil Femení 60-38 Nou Bàsquet Olesa: Continuem creixent com a equip. Ens ha costat ficar-nos al partit, però una bona actitud i defensa ha fet que guanyem el partit. Encara ens costa controlar l’ansietat que ens fa cometre errades tant en finalitzacions com en passades. Hem superat molt bé l’agressivitat del rival en atac que ens ha sorprès al començament del partit.

Vedruna Gràcia 66-68 Cadet A Masculí: Millors minuts de la temporada amb altres de dubte. Si aconseguim regularitat en els 40 minuts la nostra competitivitat serà major. Bona aportació de tots els jugadors que han contribuït al resultat. Hem de seguir treballant l’aspecte mental que a vegades ens juga males passades i ens torna vulnerables.

CB Sagrat Cor Diputació 33-34 Cadet B Masculí: Gran esforç defensiu en un partit marcat pel desencert en atac.

CE Sant Nicolau 55-50 Júnior Masculí: Partit competit en què no sabem gestionar la pressió. Hem de pensar més i tenir el cap més fred en els moments decisius.

Tevex-CB Matadepera 45-66 Júnior Femení: Hem sortit bé, amb intensitat, circulant ràpid la pilota, l’últim quart hem sortit despistades i hem baixat moltíssim el ritme.

Sots-25 Masculí 38-58 Roger’s CB Vilassar de Dalt: Partit on no hem sigut nosaltres. Poca defensa. Concedim molts tirs fàcils i segones opcions. En atac no hem tingut una bona selecció de tir i no treballem amb paciència els atacs estàtics.

Sots-25 Femení 56-37 CB Lliçà de Vall: Molt bon partit el realitzat avui. Hem jugat molt bé contra una zona, generant opcions amb molts recursos diferents i si haguéssim ficat 1/3 dels tirs alliberats que hem generat hauríem fet 90 punts fàcilment. Seguim corrent amb un nivell molt alt als contraatacs.