El post de la jornada mamut de bàsquet

6 oct. 2021

A continuació us deixem els marcadors i les cròniques dels partits del darrer cap de setmana.

Mini masculí 86-36 BC Tecla Sala

Rival al qual érem superiors. En atac molt encert i molt bones sensacions integrant petits conceptes treballats al entrenaments, com aixecar el cap i jugar amb passes. Ens fa falta seguir treballant la defensa de l’1c1 i saber posicionar-nos davant i no al costat de l’atacant.

Mini femení 44-24 Centre Catòlic L’H, B

Partit on hem tingut una bona intensitat defensiva que ens a permès fer bons parcials i guanya el partit. Tot i això hem de polir molts detalls tècnics.

Pre-Infantil femení 56-6 Vedruna Gràcia

Superiors des del minut 0. Hem començat amb intensitat a nivell defensiu i ofensiu, marcant nosaltres el ritme del partit. Bones situacions de contraatac, però falta una mica d’ordre, aspecte que treballarem en els pròxims entrenaments. Hem d’intentar no relaxar-nos tot i el marcador, seguir sempre amb el nostre joc i no donar mai un partit per guanyat o perdut de manera definitiva.  Molt contenta tot i això amb l’actitud i les ganes, una molt bona manera d’iniciar la temporada. A seguir així!

Escolapis Sarrià A 70-20 Infantil masculí, B

Primera presa de contacte dels jugadors amb la nova categoria. Partit que ha servit per donar-se compte de que hi han molt aspectes del joc que s’ han de continuar millorant per a poder competir els partits. Tot i això, estic convençut de que com estan treballant als entrenaments mica en mica aconseguirem assolir aquests objectius.

Infantil masculí, A 64-48 BC Sant Joan Despí, B

Partit on la bona defensa i les bones transicions han marcat la diferència. Hem de millorar molt el joc en estàtic. Content de com acabant només amb 7 jugadors els 3 últims quarts hem aguantat la intensitat a pista.

Draft Gramenet Negre 45-78 Infantil femení

Encetem temporada amb molt per construir però amb moltes ganes i intensitat. El primer i cinquè període han destacat per  l’àmplia anotació favorable amb dos parcials de 2-14 i 6-18 respectivament. Únicament el tercer dels vuit períodes ha acabat amb resultat desfavorable. Iniciativa ofensiva amb nombroses accions de contraatac produïdes gràcies a la intensitat defensiva treballada aquesta pretemporada.

Cadet masculí 35-84 Joventut Les Corts, C

Primera part correcta en la que van sortint cosetes, es nota el que hem treballat i els aguantem més o menys tant en marcador com en sensacions, però segona part desastrosa en la que ens passen la mà per la cara en tots els aspectes del joc.

Aula 34-81 Cadet femení

Partit còmode, ha servit per agafar sensacions de cara a la temporada. Bons detalls a nivell de defensa i alguns detalls a millorar a nivell de presa de decisions en atac. Molt content amb el nivell d’intensitat i amb la concentració a pista

Manyanet Sant Andreu 47-46 Júnior masculí

Enfrontament decidit en la darrera possessió del partit en una acció de mèrit del rival en la qual la nostra defensa podria haver estat millor.

Sots-21 masculí, A 76-51 Bàsquet Ribes

Endollats des de l’inici  i treballant bé a nivell defensiu. Lleugera avantatge sobre al rival a la mitja part i en el 3r quart el contrari no aguanta el ritme. Curiosament a nivell tàctic ofensiu, es va jugar millor en la primera jornada amb menys entrenaments.

CB Castellet 66-38 Sots-21 masculí, B

El físic ens aguanta 20 minuts. A partir del tercer període marxem del partit i el rival castiga les nostres errades no forçades. Cal treballar més intensos i més seriosos als entrenaments per evitar aquestes situacions als partits.

Bàsquet Ceissa 62-46 Sots-25 masculí

Inici de partit dolent amb defensa que permet cistelles fàcils. Atacs sense criteri. A mesura que avança l’enfrontament, l’equip s’entona i es van competir la resta de quarts.

Gramenet BC 65-31 Sots-25 femení

Partit dur contra unes rivals construïdes que han estat superiors física i tàcticament. Moltes faltes i tirs lliures d’inici a fi. Cada punt suat i lluitat. No hem pogut prendre iniciativa en tot el transcurs del partit i un 3er quart devastador (22-6 desfavorable) ens ha deixat tocades.

Sènior femení 78-42 Manyanet Sant Andreu

Primera parte perfecta, más 30 al descanso. Intensidad, buen juego y mucho acierto al aro. ¡A seguir currando igual para estar bien preparadas en cada partido!