El post de la jornada mamut de bàsquet

3 nov. 2021

Aquí teniu els resultats i cròniques dels partits del passat cap de setmana.

Lestonnac 52-42 Mini femení

Partit molt competit contra les primeres de grup que han guanyat tots els partits amb autoritat. Hem fet un gran pas en el joc col·lectiu, tant en defensa amb les ajudes, i en atac jugant obertes. Gran esforç que ha durant tot el partit.

CB Coll XX-XX (victòria) Pre-Infantil femení

Tot i el resultat, defensa molt pobre. Ens confiem quan agafem molta avantatge i no pot ser. Ens relaxem, i permetem inclús cistelles fàcils. S’ha d’estar dins el partit els 40 minuts i mai donar un partit per acabat abans d’hora. En atac estem millorant el córrer per carrils i el jugar obertes, però falta més intensitat, més ganes de córrer i no baixar el ritme.

Infantil Masculí A i B: ajornats per pluja

CB La Salle Horta XX-XX (Derrota) Cadet masculí

Hem tingut estones bastant dolentes però altres realment molt bones, per exemple segon quart perdem 27-4 i fem una molt bona reacció al descans empatant el tercer a 14. En general bastant content amb la feina feta, traiem més coses positives que negatives, crec que el marcador no reflecteix el joc real.

Sant Gervasi 39-65 Cadet femení

Tres quarts molt bons, un últim quart per oblidar. Rival de categoria, al qual superem per la nostra intensitat i el joc ràpid en atac. En defensa encara tenim problemes d’organització i concedim cistelles fàcils.