El post de la jornada mamut de bàsquet

14 gen. 2020

Us portem el primer post de la jornada del 2020. Els resultats i les cròniques dels partits del cap de setmana.

CE Maristes Rubí 40-58 Júnior Femení: Partit contra un rival fluix tècnicament on a meitat del segon quart ens vam posar casi 20 punts amunt. A partir de llavors, les rivals van començar a jugar molt dur i això ens va fer sortir una mica de la bona dinàmica.

Júnior Masculí 39-31 CB Roser: Partit treballat que, amb una mica més d’encert, hagués sigut molt més tranquil. Una gran defensa ens ha ajudat a aconseguir la victòria, i és que amb un 1/15 en TL i perdonant sota cistella no competirem contra els equips de dalt. Seguim treballant.

Sots-21 Femení 57-36 Virolai: Últim partit de la fase prèvia on les locals confirmen els excel·lents resultats quedant invictes en aquesta primera part de la temporada.

SE Sant Medir 54-50 Sots-25 Masculí: Partit controlat per l’equip amb una bona defensa. S’escapa per detalls. Seguim.

CN Terrassa 45-43 Sots-25 Femení: Molt bon quart i mig en que ens vam posar +9, però a partir d’aleshores es van posar en zona i ens vam encallar durant un quart i ja vam anar a remolc tot el partit. Últims minuts amb el partit igualat fallem tirs fàcils i un parell d’errors van decantar el partit per elles. Al no perdre l’average ja hem assegurat el primer lloc d’aquesta fase.