El post de la jornada mamut de bàsquet

22 febr. 2022

Us deixem tots els resultats i les cròniques dels partits del cap de setmana del bàsquet mamut.

UE Horta B XX-XX (Victòria) Mini Masculí

En atac aconseguim jugar bones situacions de contraatac i 1c1, però ens falta jugar més en equip. Les ganes de ficar cistella ens fa agafar molt rebots ofensius, en canvi, sembla que ens oblidem del rebot defensiu. En defensa continuem amb una molt bona intensitat a la línia de passada.

CB Prat-Montibello B 23-51 Mini Femení

Partit on els 5 primers quarts hem sigut molt superiors deixant el rival en 3 punts. Llàstima dels 3 últims quarts que hem deixat de defensar.

Maristes Ademar 53-50 Pre-Infantil Femení

Partit poc encertat en tots els aspectes. Molts errors tant en atac com en defensa i caòtic. Tot i això, hem sabut gestionar molt bé un partit igualat i amb pròrroga inclosa. Lluitat fins al final però no ha pogut ser. A seguir treballant!

SE Sant Joan de Mata B 66-44 Infantil Masculí B

Molt bona intensitat dels nens durant tot el partit a l’hora de lluitar cada pilota i estar concentrats. Resultat que no reflecteix com ha sigut el partit, s’ha vist la millora respecte al partit contra el mateix equip fa dues setmanes i han jugat el millor partit en atac a l’hora de saber que fer en la majoria de les jugades però el poc encert en el tir i sobretot cistelles fàcils fallades ha fet que no competíssim el resultat.

Infantil Masculí A 59-37 CB Santa Perpètua

Molt bona defensa en 1×1 des del principi on l’altre equip era superior a nosaltres físicament. Atac poc fluid però gràcies a la defensa recuperem pilotes i correm molts contraatacs.

Centre Catòlic L’H B 42-32 Cadet Femení

Partit de molta intensitat defensiva, ha costat molt trobar cistelles còmodes o opcions de tir alliberats. Al final el partit es decideix per detalls, rebots ofensius que concedim i cistelles fàcils que ens fiquen. Encaixem la primera derrota de la temporada, que posa a prova l’esperit d’autosuperació i les ganes de millorar d’aquest equip.

Júnior Masculí

Ajornat

Sots-21 Masculí B

Ajornat

Sots-25 Femení 35-51 CB Viladecavalls

Inici per sota però amb bon ritme de partit, segon quart brillant per posar-nos per sobre amb 7 minuts sense encaixar cistella i generant un parcial de 14-1 favorable. Just abans de la mitja part dos triples seguits de les rivals permet que no es desenganxin al marcador. Segona part res a veure, ens plantegen una zona que ens dificulta el joc interior i no aconseguim encertar de llarga distància ni amb velocitat al contraatac. Després d’un tercer període dur en què prenen distància ens enganxem a l’últim quart però no el suficient per acabar amb sensació amarga.

Sots-25 Masculí 55-52 CB Ciutat Vella

En quan aconseguim fer una defensa física, dura i consistent, entrem en partit. En atac ens falta polir detalls, córrer més en transició i reduir les pèrdues no forçades.