El post de la jornada mamut de bàsquet

22 gen. 2020

Cap de setmana que servia perquè molts equips tornessin a competir iniciant ja les segones fases o lligues de la temporada. Us deixem els resultats i les cròniques dels partits.

Pre-Mini B 45-20 Escola Sant Miquel: Vam sortir amb molta intensitat tant en defensa com en atac en el 1r quart, després d’aquest quart tot molt caos, no lluitaven pel rebot i tampoc jugàvem en equip, no va ser fins el 5è quart on vam tornar a aparèixer amb una gran intensitat i encert. Fa falta tornar a la dinàmica d’abans de Nadal i tornar a jugar més en equip!

Pre-Mini A 10-40 AFA La LLacuna: A nivell defensiu no podem baixar mai, és la nostra característica principal. Les baixes van afectar a un equip que va sortir amb por i dubtant de les seves capacitats. Tot i això, van haver-hi moments bons, però la manca d’intensitat defensiva és el que va condicionar tot el partit.

CB Prat 58-62 Mini Masculí: Primer partit de fase regular complet en tot els sentits, que ens serveix d’aprenentatge pels propers. La intensitat i les ganes durant tot el partit ha fet que ens emportem la victòria. Molts errors per nervis i manca de concentració però comencem a llegir el joc.

Outletmoto.com CB Grup Barna 38-61 Mini Femení: Bon partit contra un equip que ja coneixíem, amb bona actitud defensiva i al rebot. Falta aconseguir trobar les bones opcions de tir i agafar més confiança en atac. Arranquem la segona volta amb moltes ganes de seguir aprenent.

Mini Mixt 69-78 AFA La Llacuna: Primera derrota de l’equip on ens adonem que hem de treballar més i més dur. Partit irregular on els errors en dos quarts ens han perjudicat. A part d’això molt bon partit on hem sabut estar oberts i fer passes als talls. Ens ha costat més ficar-nos en defensa.

Pre-Infantil Masculí – Sferic Terrassa: Ajornat per pluja

CB Sant Just 67-46 Infantil Femení: Ens va sorprendre la intensitat defensiva del rival que ens va costar pèrdues de pilota i precipitació en les finalitzacions. Comencem la fase regular amb la intenció de millorar la tensió defensiva, la concentració en la pista i la tranquil·litat en les finalitzacions.

Escola Thau 38-8 Infantil Mixt: Partit decidit en els primers quarts degut a la major intensitat dels rivals.

Joviat 53-52 Pre-Infantil Femení: No hem estat constants ni en defensa ni en atac. Falta de concentració en moltes accions, molt toves en finalitzacions fàcils i poca intensitat en defensa.

Cadet A Masculí 62-67 Escolapis Sarrià: Partit d’alternances on hem perdut per una defensa poc agressiva. Bones combinacions en atac però hem encaixat masses punts i fallat en els tirs lliures.

Cadet B Masculí – CB Santa Perpetua: Ajornat per pluja

Escola Pia Sabadell 53-40 Cadet Femení: Partit on no vam començar amb la intensitat i actitud adequada i on l’altre equip va aprofitar per distanciar-se del marcador. A partir del segon quart ja vam començar a jugar el partit tant en defensa com atac però no va ser suficient degut a la gran distància que van agafar al primer quart.

Júnior Masculí 39-54 CB Castellar: Visita del líder en un partit ben preparat durant la setmana. De nou, la manca d’encert ens condemna (14 TL fallats i perdonant cistelles senzilles). La part positiva, igualem el millor equip del grup de lliga a nivell de bàsquet. Ens refarem per la setmana que ve!

SESE 47-37 Júnior Femení: Partit competit gràcies a la intensitat defensiva. Llàstima que les millors jugadores es van carregar de faltes molt ràpid, l’atac es va ressentir i ens costava molt genera tirs fàcils. El partit se’ns va anar en el tercer quart quan ens van ficar 5 triples, tot i està tots ben defensats. Cal millorar el moviment de pilota i el moviment de la jugadora sense pilota per poder ser més perilloses en atac.

Sots-21 Femení: Jornada de descans

Llar 56-CB Santa Perpetua 74-65 Sots-25 Masculí: Bon partit de bàsquet.
Moltes alternatives al marcador durant 35 minuts. No rematem, i en el tram final ells estan més encertats.

Sots-25 Femení 68-39 CB Viladecavalls: Sense tenir res en joc nosaltres, ens ha servit per treballar la nostra defensa en zona 3-2 i l’atac contra zona. Bona circulació de bola i bon joc entre pivots. Molt bé la línia exterior, encertades des del triple i fent un bon treball en defensa.