El post de la jornada mamut de bàsquet

30 març 2022

A continuació us deixem tots els marcadors i les cròniques dels partits del bàsquet mamut del passat cap de setmana.

Mini Masculí

Suspès pluja

Mini Femení 32-48 CE La Salle Bonanova Negre

Partit on no hem estat al nivell d’intensitat defensiva que ens permet fer cistelles fàcils i en atac ens hem trobat per primer cop una defensa de mig camp que quasi era més una defensa en zona. Tot i això, no és excusa perquè quan hem estat a un bon nivell defensiu hem sigut superiors al rival.

Pre-Infantil Femení

CE La Salle Bonanova XX-XX (Derrota) Infantil Masculí B

El rival juga a un altre ritme que no som capaços d’igualar fins a la mitja part. A partir de llavors, millor defensa i bona circulació de pilota.

Infantil Masculí A

Infantil Femení 57-29 Jesuïtes Gràcia-Kotska Verd

Davant unes rivals conegudes de la fase prèvia, millorem resultat defensiu amb bon treball col·lectiu. Invictes en els dos enfrontaments disputats fins ara en aquest grup. Guanyant amb intensitat aconseguim i nombroses cistelles en solitari.

UE Barberà Vermell 49-43 Cadet Masculí

Partit on hem anat clarament de menys a més, amb una bona segona part i un molt bon darrer quart. Avui més idees en atac i més intensitat defensiva, amb estones de partit molt bones. Seguim perdonant masses punts fàcils i perdent masses pilotes que ens haurien pogut donar la victòria. Bon partit en general.

Cadet Femení 48-46 Escola IPSI 06

Partit on els nervis vencen al bàsquet, cometem molts errors, tant a l’hora de finalitzar com en la selecció de passada. Permetem que el rival revisqui als últims minuts de partit i concedim moltes cistelles que contra rivals de més nivell no podem permetre. Hem de millorar la nostra mentalitat a l’hora d’encarar partits, creure una mica més en nosaltres ens ajudaria a fer millor les coses que sabem fer de sobres.

UE Sant Andreu 41-43 Júnior Masculí

Enfrontament controlat fins al darrer quart amb certa avantatge en el marcador. Les alternatives defensives que planteja el rival ens compliquen un final de partit igualat.

Sots-21 Masculí B XX-XX (Victòria) AE MVP Cervelló

El darrer classificat es presenta amb pocs efectius i no ofereix molta resistència. S’ha aprofitat el partit per posar en pràctica alguns conceptes que s’han treballat les últimes setmanes.

Bàsquet Ribes 54-63 Sots-21 Masculí A

Bona primera part que ens fa relaxar-nos al tornar del descans. Rebot ofensiu i l’actitud final, claus per sumar una victòria més.

CB Roda 39-67 Sots-25 Masculí

Gran encert en el tir exterior que facilita l’atac a zona que planteja el rival.

Sots-25 Femení 45-43 La Salle Bonanova

Treballem i ens enduem una victòria contra rivals difícils. Partit d’emocions i amb disputa per marcar el ritme de joc. Similar a l’anada, lluitat fins el final. Guanyem average d’1p i mantenim ratxa guanyadora amb quarta victòria consecutiva.

Sènior F 64-46 UB Llefià B

Parcial 0-10 inicial, corregimos errores contra zona y a partir de ahí volamos. Buen partido en general, buen juego contra zona, buena toma de decisiones, buen nivel de concentración.