El post de la jornada mamut de bàsquet

27 abr. 2022

A continuació us deixem tots els resultats i les cròniques dels partits del bàsquet mamut disputats el passat cap de setmana.

Mini Masculí:

Ajornat per pluja.

Mini Femení:

Pre-Infantil Femení 38-54 Diagonal Front Marítim Negre

Tot i el resultat, res comparat amb el partit de la setmana passada. Canvi de mentalitat completament, sortim i competim el partit fins el 6e quart. -5 de diferència, màxim de -9, fa que ho lluitem i que ens ho creiem. Un mal quart, però fa que el marcador ens converteixi en -20 i, per tant, ja és difícil de recuperar. Tot i això, molt bona circulació de pilota en atac, molt bon moviment sense pilota, talls i comunicació.

CB Saps XX-XX (Derrota) Infantil Masculí B

Molt bona intensitat i concentració durant la major part del partit contra un equip que va primer en el grup. Aconseguim moltes estones treure la pilota jugada trobant l’home lliure, cosa que havia costat molt últimament, i prenent bones decisions encara que perdíem la pilota o fallàvem el tir. Content perquè no em baixat els braços en cap moment i hem plantat cara a un molt bon equip.

CE Sant Ignasi 52-48 Infantil Masculí A

Mal plantejament defensiu on requereix molta concentració i encara no tenen suficient nivell per realitzar i arribem a perdre de 20. Tornem a defensar com sempre i competim el partit.

Bàsquet Ateneu Montserrat Blau 48-43 Infantil Femení

Primera meitat del partit sent superiors en 1c1, guanyant en concentració i intensitat, implicació col·lectiva en ajudes i rebot que ens permeten córrer. Mantenim distancia de 7-9p. Segona meitat tot el contrari, ens anem fent petites cedint cistelles fàcils i segones oportunitats. La superioritat ofensiva en 1c1 es converteix en estancament i manca de circulació de pilota. No aconseguim ajustar-ho amb resultats, derrota purament mental.

Cadet Masculí:

Cadet Femení 65-42 GCT Plus-CB Esparreguera

Molt bon partit a nivell d’intensitat i concentració. Algunes distraccions puntuals, i error en el bloqueig de rebot i balanç.

Qbasket Sant Cugat Blau 67-50 Júnior Masculí

Primers períodes competits però l’encert del rival en el tir exterior trenca el partit en els darrers 10 minuts.

Sots-21 Masculí B

Bàsquet Molins B 46-64 Sots-21 Masculí A

Bon criteri en atac per trobar la millor opció i contenció del tir exterior del rival. Bon inici de fase.

CN Caldes 68-60 Sots-25 Masculí

Mal inici. Ens ha faltat tensió. Concedim molts bàsquets fàcils i donem 2es i 3es opcions perquè no controlem el rebot defensiu.

Sènior Femení 62-40 RACC-Repris – CB Igualada SCF

Muy bien iniciada la fase de ascenso con una victoria contundente. Primeros minutos igualados, después corregimos los errores iniciales y fuimos muy superiores todo el partido. Muy buena defensa todo el partido, a mejorar el trabajo de rebote defensivo. En ataque buen ritmo, buenas lecturas, no es fácil meter 62 puntos con solo 1 triple.