El post de la jornada mamut de bàsquet

3 maig 2022

A continuació us deixem tots els resultats i les cròniques dels entrenadors dels partits del bàsquet mamut de la passada jornada.

Júnior Masculí

Suspès pluja

UE Sant Cugat B 42-58 Sots-21 Masculí B

Després d’un pobre 18-9 al primer parcial en el que ens costa atacar la defensa en zona 2-3 que planteja la UESC, millorem la circulació de pilota fent entrar la pilota al pal alt, comencen a entrar els tirs a l’atac estàtic i aconseguim cistelles fàcils en transició gràcies a una defensa correcta en línies generals. El taló d’Aquil·les, com és habitual, un 6/11 en tirs lliures que cal millorar de cara als partits que quedem contra rivals més solvents.

Sots-21 Masculí A 66-61 CB La Garriga

Segon quart determinant que genera un avantatge decisiu. Les alternatives defensives del rival a partir del 3er quart produeixen moltes dificultats. Bona gestió dels minuts finals.

Sots-25 Femení 57-63 CE Maristes Rubí

Partit contundent, físic i intens. Molt bona dinàmica el total dels minuts competint fins al final davant les segones consolidades de la taula. Les nostres protagonistes ofensives van ser interiors amb gran treball de rebot i anotador. Les rivals destaquen amb tir exterior tot i que vam ajustar-ho defensivament sense tirs fàcils. Sensació de victòria que amb uns minuts extres s’hagués acostat més.

Sots-25 Masculí

Club Joventut Badalona B 79-40 Sènior Femení

No hemos sido un equipo ya desde el calentamiento y así es imposible competir contra los grandes equipos. Después de un primer cuarto igualado, al primer parcial del equipo rival, hemos bajado los brazos y nos hemos dejado ganar.