El post de la jornada mamut de bàsquet

10 maig 2022

Els resultats i les cròniques dels partits del bàquet mamut del darrer cap de setmana.

Mini Femení XX-XX (Derrota) Dominiques Barcelona

Rival superior físicament, amb molta intensitat i que anava molt al contacte. Em començat molt bé però com més ens han apretat més ens a costat jugar en atac fins el punt que ja no hem pogut competir.

Mini Masculí 68-64 CB Manyanet Les Corts Groc

Partit igualat des del començament. Molta concentració i intensitat en defensa, tot i que ens falta aturar un pèl abans el jugador amb pilota. En atac apliquem detalls treballats per encarar l’1c1. Treballem bé per rebre quan traiem de fons o banda, però se’ns oblida aplicar-ho quan la pilota està en joc. El millor de tot, els jugadors han gaudit.

Diagonal Mar Front Marítim Negre 60-47 Pre-Infantil Femení

Tot i el resultat, gran partit per part de totes les jugadores. Han lluitat, han competit i han donat la cara. Dos mals quarts van fer que se’n anessin, però tot i això no van tirar la tovallola i van ser un equip fins al final. Bons moments en atac on marcaven el nostre ritme al llarg del partit, jugaven amb rapidesa i movien la pilota. Tot i això, falta una mica més de moviment sense pilota, ja que sovint es quedaven quietes i no oferien línia de passada. Van ser molt més verticals i això ens va donar l’oportunitat de tirar bastants tirs lliures. En defensa, seguim enfonsant-nos cap a la zona i no ens atrevim a donar el pas endavant per tal d’evitar que entrin dins i tinguin un tir còmode i fàcil. Això ens va perjudicar també en el moment de fer faltes sota cistella i concedir tirs lliures per part seva. Molt millor la defensa del 1c1, on aguantem a la nostra jugadora i evitem que ens trenqui. Després de tot això, amb el que em quedo d’aquest partit és com he dit abans, l’actitud de totes. Mai donar res per vençut fins l’últim segon del partit.

Infantil Femení 41-50 Basquet Ateneu Montserrat Blau

Últim partit de la temporada ple d’emocions i sensacions múltiples. D’inici a fi encarem el partit amb cert domini d’ocasions però fallem en finalitzacions soles que no hem fallat mai. Perdonem masses punts a la primera meitat i ens deixa enrere al marcador. Als dos últims períodes, on ens enfortim fidels a la nostra identitat, apareix gran treball de pressió de sortida on ens sentim realment còmodes. Ens passa factura tantes cistelles perdonades a l’inici i no arribem a temps. Vam sortir amb gana perquè si guanyàvem de +5 ens asseguràvem la primera posició, ara depenem dels resultats del mateix BAM en les seves dues últimes jornades. Tot i així acabem sent les mamuts que hem construït durant tantes temporades, entre totes les que les hem acompanyat any rere any, amb una afició de gala, banqueta plena i competint fins al final. Orgull mamut!

Infanti Masculí B 35-46 CBSAPS

Millor partit de la temporada a nivell d’intensitat i concentració que ens permet competir el partit fins al final contra un bon equip. Llàstima que no vam estar molt encertats en bones situacions de tir. Toca seguir treballant a aquesta intensitat en els entrenaments per a seguir millorant.

Infantil Masculí A 44-54 CE Sant Ignasi

Partit competit on hi ha moments del joc en què hem sigut superiors però el fet d’acabar el partit amb 6 jugadors ens ha passat factura.

Cadet Masculí 39-60 Club Bàsquet CAT

Partit massa irregular amb estones molt bones i estones dolentíssimes. Ens costa molt passar la pressió del rival, regalem moltes pilotes per males passades i seguim perdonant masses punts fàcils, tant de 2 com tirs lliures.

CB Esparraguera 59-57 Cadet Femení

No som conscients que els partits es guanyen des del minut 1. Creiem que apretant últims quinze minuts podem emportar-nos la victòria. Avui ens tornem a quedar curtes, i la derrota d’avui fa més mal perquè ho hem tingut a tocar. Hem de millorar clarament el bloqueig del rebot i l’organització en defensa.

Mataró Parc Maresme Boet Taronja 62-56 Júnior Masculí

Partit on els petits detalls ens han allunyat de la victòria. Bona actitud dels 12 per no haver baixat els braços en cap moment.

Sots-21 Masculí B XX-XX (Victòria) CB Vallirana

Primera part per oblidar, amb individualitats i poc esperit d’equip. A la segona, canviem de mentalitat i ens escapem en el marcador amb millors transicions i atacs amb més criteri.

Sots-21 Masculí A 76-57 Joventut Les Corts S21

Iniciativa en el joc/ritme però dificultats per controlar el rebot. Pas endavant pel que fa a la maduresa de l’equip en l’atac zona. Un bon darrer quart sentència el partit.

Gramenet BC B 43-30 Sots-25 Masculí

Ens han superat en intensitat i rebots defensius. A més hem tingut poc encert de cara a cistella.

Bàsquet Ceissa 39-29 Sots-25 Femení

Partit de ratxes. Des d’inici per darrere en el marcador però a prop. A l’inici del segon quart revertim situació i ens enfortim. Però al final del mateix estem 5 minuts sense anotar que passen factura. Arribem al 4rt període per sota però a poca distància i entrem en ratxa de sequera novament per acabar a 10p de marge. Sabíem al que ens enfrontàvem i tot i així no vam ser capaces de gestionar-ho tàcticament. Davant una defensa molt tancada i pista petita ens estanquem amb joc interior impossible i falta de circulació per fons i esquenes d’ajudes. Sensació de partit estranya, tot i demostrar ganes a pista, no ens en sortíem i a banqueta hi havia gestions emocionals individuals que ens feien creure menys amb el nostre plantejament.

SESE B 59-54 Sènior Femení

Buen partido y muy bien competido, contra un equipo que jugaba muy duro/intenso y bien a basket. El parcial inicial en contra 19-3, hemos sabido darle la vuelta con un parcial a favor de 22-4 para irnos por encima al descanso, y mantenernos arriba hasta mitad del último cuarto. Buena presión a toda pista y buen ritmo en ataque claves. Los tiros libres han sido claves para no llevarnos la victoria, ¡¡hemos fallado 19!! Lo importante, hemos sido nosotras, hemos competido a un nivel alto y hemos sido un equipo. Estos son los partidos/equipos que nos sirven para ser mejores.