El post de la jornada mamut de bàsquet

24 maig 2022

Nou post de la jornada mamut de bàsquet amb els resultats i les cròniques dels partits del passat cap de setmana.

UB Mir XX-XX (Derrota) Mini Masculí

Tot i el resultat, molt contenta amb tots els jugadors; demostrant actitud i ganes fins a l’últim minut. L’equip rival era tot de 2n any i la diferència física era molt evident. Ens ha penalitzat molt el rebot i no baixar a defensar quan perdíem pilota.
Molt bé línia de passada però quan ens superen a l’1c1 aturem pilota massa tard.
En atac, ens atrevim a amenaçar però ens quedem esperant que el jugador amb pilota sigui qui generi, enlloc de moure’m i oferir una línia de passada. Tot i així, hi ha hagut situacions ens les que hem mogut la pilota i hem generat bons tirs.

Virolai 58-36 Mini Femení

Partit molt competit tot i el resultat. Dos quarts no estem a un alt nivell d’exigència i tot i això seguim competint fins el final.

Joventut Les Corts 09 57-36 Pre-Infantil Femení

El resultat no reflexa la feina que van fer al llarg de tot el partit. Van sortir motivades i amb ganes d’emportar-se’l, fent una molt bona primera part on anàvem més o menys igualades. Però, com va passar a l’anada, per diferents situacions que passaven dins a pista, el cap se’ns va anar i vam deixar de jugar al nostre joc. No obstant, una defensa molt bona, especialment de l’1c1 on intentaven parar a la jugadora el més aviat possible. Les felicito per la intensitat que hi van posar. Ara bé, rebot defensiu i ofensiu, bastant inexistent. Donàvem fins a terceres opcions a agafar el rebot, i molts dels seus punts van ser d’això. En atac, bastant millor. Menys caos i més jugar obertes, treballant per rebre i sent verticals cap a cistella.

BF Cornellà 45-44 Infantil Masculí B

Gran millora respecte el partit de la setmana passada contra el mateix equip. Aconseguim estar intensos en defensa i prenent bones decisions en atac encara que després falléssim els tirs. Remuntem una diferencia de 10 punts en l’últim quart i tenim un parell de tirs per guanyar, però no va haver-hi encert.

Infantil Masculí A XX-XX (Derrota) UE Montgat

Partit on només vam atacar cistella el primer quart. La resta del partit ens va costar molt trobar situacions de tirs fàcils i el rival ho va aprofitar per fer transicions ràpides i trobar cistelles fàcils.

Cadet Masculí 56-54 CE Sant Ignasi Vermell

Victòria a la pròrroga. Bon partit en general. Molt bona pressió de pilota a tota pista, bona defensa en estàtic la majoria del partit, bones transicions en atac sobretot al primer i al tercer període i molt ben aguantat mentalment en els moments crítics. Acabem la temporada sense aconseguir controlar el rebot defensiu, precipitant-nos a l’hora de donar segons quines passades i perdonant masses cistelles fàcils. Tot i això, molt content per l’actitud de tots els nois durant tot el partit, per les sensacions a l’acabar el partit i per la victòria.

CB Igualada B CBF 40-42 Cadet Femení

Victòria d’equip, de jugar el partit tal i com l’havíem plantejat i com volíem que fos. Sabíem que no seria fàcil, ens jugàvem el liderat contra les primeres i hem sortit a per totes. Tot i l’empenta final de les rivals hem sabut jugar de forma madura i endur-nos el partit.

CB Santpedor 63-46 Júnior Masculí

Rival físicament superior que complica l’atac dels mamuts donant opcions de cistella fàcil al contraatac.

Sots-21 Masculí B XX-XX (Victòria) Basket Valldoreix

Partit jugat de forma intel·ligent, contra un oponent que ens va guanyar per 16 punts a la seva pista. Aconseguim trencar el partit al tercer període i ja no els donem opció a tornar el partit. Bona gestió de l’esforç que supera els errors, però el punt feble segueix sent el mateix que tota la temporada. Hem de millorar el percentatge de tirs lliures!

CB La Garriga 49-58 Sots-21 Masculí A

Primera part de poc encert i precipitació enfront d’una defensa que anava al límit. Problemes de nou per controlar el rebot. 3r quart molt igualat amb diferents alternances. Millors decisions ofensives en l’inici del darrer període proporcionen cert avantatge que assegura el marcador final.

CB Gavà 2 52-69 Sots-25 Masculí

Inici amb dubtes, però ens posem el mono de treballar i donem la volta al marcador.

Bàsquet Sant Pere Femení 55-56 Sots-25 Femení

Últim partit disputat i gaudit de principi a fi. Amb tots els seus moments i complicacions. Al guanyar ens col·loquem en setena posició en vers la novena si haguéssim perdut. Amb minuts de domini al marcador i altres de remuntada. Molt igualat tot el partit i l’últim minut a -4 al marcador clau amb ambició per posar-nos per davant i aguantar amb criteri els últims segons. Intensitat i solidaritat amb compromís defensiu.

Sènior Femení 48-64 Club Joventut Badalona B

Lástima del mal inicio sumado a un elevado acierto rival, parcial 8-30. Resto de cuartos muy bien competidos, 34 puntos recibidos en los siguientes 3 cuartos y +6 a favor. Muy bien defendida la zona 3-2, sumamos un valioso recurso táctico más. Lo más importante, damos una buena imagen a diferencia de la ida, y damos un pasito para aprender a competir a estos equipos buenos y con muy buenos recursos técnicos individuales.