El post de la jornada mamut de bàsquet

28 gen. 2020

Us portem tots els resultats i les cròniques dels partits del cap de setmana en un nou post de la jornada mamut de bàsquet.

Escola Antaviana 15-45 Pre-Mini A: Gran activitat defensiva dels jugadors, això ha generat que acabem en contraatac, corrent de forma adequada, aixecant el cap i inclús parant l’atac i jugant oberts. A seguir així!

Escola Costa i Llobera 23-47 Pre-Mini B: Tota la primera part vam estar molt dispersos i igualtats, però a la 2a meitat del partit tot el contrari vam pujar la intensitat en defensa i ens va donar moltes opcions per córrer a més gairebé tots els rebots eren nostres, però fa falta ficar-les i sobretot tornar a jugar més en equip i no voler anar tots a per la pilota.

EB Ciutat Vella – Mini Mixt: ajornat

Mini Masculí 93-43 Sant Josep Obrer: Partit marcat per la diferència física entre els dos equips. Els locals van dur a la pràctica nous conceptes ofensius generant noves opcions de les quals l’equip en va saber treure profit.

Mini Femení: Descans

Pre-Infantil Masculí: Descans

Pre-Infantil Femení 40-48 CB Montpedrós: Bon treball en els primers quarts que l’equip no va saber mantenir fins al final. Les visitants van estar més encertades en les darreres possessions.

Infantil Femení 39-68 Joviat: Moltes pèrdues de pilota davant un rival amb molta empenta, defensa molt agressiva i bons fonaments. Aquesta competició ens està ensenyant a ser més disciplinades i estar amb més tensió a la pista.

Infantil Mixt 2-32 AE Lyçée Français: Cap opció davant d’un rival superior en tots els aspectes.

BC Sant Joan Despí 29-82 Cadet A Masculí: Partit on hem fet valer la superioritat física. Seguim tenint errors defensius i faltes de concentració. Bon encert en atac i mobilitat de pilota. Hem de ser més intensos darrera per seguir creixent.

CN Caldes 61-42 Cadet B Masculí: Els mamuts van sortir atemorits en els primers minuts d’enfrontament degut a la diferència física. Els locals ho van aprofitar per aconseguir una renta important. A partir dels segon quarts les forces es van igualar i el marcador es va reduir.

Cadet Femení 46-29 Bàsquet Nou Barris: Partit competit tot i el resultat. Les ganes de defensar i córrer al contraatac és el que ens va donar l’avantatge suficient per jugar amb comoditat.

European International School 68-63 Júnior Masculí: Bon partit en línies generals. Moltes alternatives en el marcador i possibilitats de guanyar fins l’últim minut. Amb una mica més d’encert en finalitzacions fàcils, ens hauríem emportat el partit.

Júnior Femení 56-51 CEB Pallejà: Bon partit després d’unes setmanes complicades per a l’equip. Aquest es va saber sobreposar a una defensa zonal tancada durant gran part del partit.

Sots-21 Femení: Descans

Sots-25 Femení: Descans

Sots-25 Masculí: Descans