El post de la jornada mamut de bàsquet

25 oct. 2022

A continuació us deixem tots els resultats i les cròniques dels entrenadors dels partits de la darrera jornada del bàsquet mamut.

Escola IPSI 12 A 72-49 Mini Masculí

Tot i el resultat, es comença a percebre la feina realitzada durant els entrenaments. Aixequem més el cap al botar, som valents cap a cistella i fiquem les ganes i intensitat que ens agrada.

Infantil Masculí 68-38 Manyanet Sant Andreu

No comencem gaire concentrats i intensos durant la primera part, però entrem molt fort a la segona part i trenquem el partit. Partit que serveix per veure que si pugem el ritme, els conceptes que es treballen a entrenament surten amb més facilitat.

Bàsquet Ateneu Montserrat Blau 53-48 Infantil Femení

Partit molt igualat que es defineix per detalls. Bon ritme general de partit, contra un rival de categoria. Poc moviment en atac, i moltes imprecisions als metres finals, en defensa desconnectem en molts moments i això provoca que anem tard i facilitem accions a les rivals. Hem de millorar el joc en estàtic, treballar per rebre i estar concentrades a pista per no cometre errors bàsics del joc.

Cadet B Masculí 58-61 CB Santa Coloma B

Perdem a l’últim segon un partit que podríem haver sentenciat al primer minut. Rival una vegada més superior a nivell tècnic i amb molta facilitat per circular pilota i llençar de 3, però amb una permissivitat defensiva que afavoria el nostre ritme de joc elevat. Però perdonem massa, i a la llarga es paga. 8/34 en tirs lliures, moltíssimes pilotes perdudes i una enorme quantitat de cistelles còmodes que fallem durant tot el partit. Final de cara o creu on l’equip treu caràcter i remunta una diferència de 10 punts a l’últim quart, però acaba de la forma més dolorosa.

ADE Fuster A 54-56 Cadet A Masculí

Partit complicat contra un rival superior físicament, que jugava molt al pick&roll (no ho hem treballat) generant moltes situacions d’avantatge física sota cistella i en una pista molt petita amb unes mides que no ens van bé per la manera que volem jugar i magnifiquen les nostres carències. Bon inici de partit, trobant bones situacions i corrent amb espais, final del segon quart clarament inferiors i amb molts problemes al rebot, anant al descans -7. Segona part molt sòlida, tant en atac, tornant a jugar amb transicions i donant dinamisme al 5×5 en estàtic, com en defensa, adaptant-nos molt bé al tipus de joc que plantejava el rival. Molt igualats en el marcador. Molt bona gestió dels minuts finals del partit pels jugadors de pista. Victòria important i molt treballada que, des del meu punt de vista, té molt mèrit. Molt content, anem pel bon camí.

Bàsquet Ateneu Montserrat Groc XX-XX (Victòria) Cadet Femení

Recuperem sensacions abans de l’aturada gaudint el que som com equip dins i fora pista. De nou la banqueta ha sumat d’inici a fi, element imprescindible per a dinàmiques col·lectives amb èxit. Continuem treballant per introduir en partit els recursos que plantegem als entrenaments, així com establir una consciència i control dels ritmes de joc.

Sots-21 Masculí B 65-41 CB Centelles

Ens acostem al que volem, DEFENSA i córrer amb espais. Si deixem als equips rivals per sota de 50 punts, tenim molts números d’emportar-nos els partits.

Sots-21 A Masculí 92-79 Bàsquet Sitges A

Bon atac col·lectiu trobant avantatges en diferents zones de la pista. A partir de la mitja part, defensa zonal del rival que l’equip sap atacar amb maduresa respecte a la temporada passada.

CB IPSI C 65-69 Sots-25 Masculí

Gran inici en un partit on l’equip aconsegueix assolir part dels conceptes treballats. Es generen avantatges que s’han aprofitat. Victòria davant d’uns dels equips de la zona alta que ajuda a reforçar el treball dels entrenaments.

El Círcol B XX-XX (Derrota) Sots-25 Femení

Partit contra un rival superior. Hem sigut capaces de plantar cara alguns minuts de joc. Ara falta aconseguir continuïtat i millorar en la defensa.

Sènior Femení 45-49 CE La Salle Bonanova

Buen partido de baloncesto el visto hoy, un partido de mucha intensidad. De nuevo, un mal segundo cuarto nos complica el partido, resto de cuartos ganados por nosotras.Varios detalles a mejorar, pero sobre todo los fallos de canastas solas y tiros libres, en estos partidos de este nivel, no puedes perdonar. Tenemos que estar orgullosas de la competitividad mostrada, y esta primera derrota nos tiene que servir para unirnos más todavía y seguir trabajando duro como hasta ahora.