El post de la jornada mamut de bàsquet

8 nov. 2022

Us portem un nou post de la jornada mamut de bàsquet amb els resultats i les cròniques del passat cap de setmana.

Mini Femení 76-32 Jesuïtes Gràcia Kotska

Partit on érem molt superiors i hem intentat jugar en equip a “play pase” sense gaire fluïdesa, el que ha provocat contraatacs fàcils pel rival. Content perquè els darrers minuts han aconseguit tenir més fluïdesa en equip.

AESE B 51-50 Infantil Masculí

Comencem el partit desconcentrats fent males passades i amb poc encert, això provoca que anem per darrera del marcador tot el partit. L’últim quart ens fiquem les piles i a falta de 30 segons ens fiquem un a dalt. Finalment per manca d’intensitat als últims segons fallem una safata, ens agafen el rebot corren el contraatac i ens fan una cistella. Seguirem treballant per sortir concentrats i amb més ambició de voler la pilota.

Infantil Femení 42-52 BC Sant Joan Despí

Partit competit que se’ns escapa per culpa de manca d’intensitat i errors de concentració en moments puntuals. Volem jugar a un nivell d’intensitat, però no entrenem d’acord a aquest nivell. I a l’hora de la veritat ens passa factura. Les jugadores comencen a entendre conceptes bàsics del joc tot i que hem de millorar en el canvi de xip, necessari per fer bons balanços defensius i obtenir punts de contraatac.

Lluïsos de Gràcia B 41-57 Cadet B Masculí

Bon partit contra un rival que a moments semblava que ens podia posar problemes. Inici espectacular, defensa rocosa i contraatacs resolts amb bona lectura i finalitzacions properes a cistella. A mesura que avança el partit ens relaxem al darrere i ens costa trobar bones opcions en atac. Seguim amb l’assignatura dels tirs lliures. Percentatges molt pobres que ens ajudaran a tancar partits o guanyar-los quan són competits. Els jugadors van agafant confiança i això es nota a pista.

Cadet A Masculí 61-46 CB Bon Pastor

Partit més complicat del que sembla pel resultat. Agafem uns 10 punts de diferència al primer quart però no aconseguim rematar el partit fins al final. Massa imprecisions, nerviosisme, partit bastant “brut”, moltíssimes cistelles fàcils fallades i percentatge de tir lliure desastrós. Veiem carències i coses que cal perfeccionar encara més. Però una més, molt content per la victòria i acabem primera volta amb balanç 4-0.

Cadet Femení 35-54 CB Alisos

Primera volta conclosa davant un dels rivals forts del grup. Una primera meitat molt competida on marquem el ritme de joc que ens interessa amb gran concentració col·lectiva. Ens penalitza un tercer quart on les visitants aturen el partit amb possessions llargues sumada a la defensa en zona que han plantejat més del 90% del partit. Tot plegat ens fa obviar el nostre principi defensiu sucumbint, i en conseqüència patint, els efectes de la passivitat induïda. Grans detalls positius en la mentalitat de l’equip, amb millora notable respecte l’anterior enfrontament disputat.

Bàsquet Bufalà Femení 72-64 Júnior Femení

Partit que perdem per detalls. Tot i fer un partit correcte en atac, concedim molt al camp defensiu i ens costa el partit. Hem aconseguit fer atacs treballats, buscant bones opcions per finalitzar alliberades o prop de cistella. Ens falta polir molts detalls defensius, estem acostumades a fer servir molt les mans i en aquesta lliga ho castiguen.  Hem de treballar amb molta més intensitat als entrenaments per evitar faltes innecessàries i errors bàsics de posicionament defensiu.

CB Coll 76-73 Sots-21 Masculí B

Competim encara que el nivell defensiu no ha estat el d’altres vegades. Quan un equip et fa tants punts, es que defensivament no hem estat fins (crec que ha faltat tensió, intensitat…).

Sant Quirze BC 58-65 Sots-21 Masculí A

Partit on el més positiu ha estat el resultat. Manca de concentració i falta d’ambició col·lectiva per millorar com a equip. En el darrer quart, la suma de bones accions consecutives decanten l’enfrontament.

Sots-25 Masculí 51-40 CE Laietà-Ascensores Eninter B

Arriba el moment de competir després de setmana complexa a nivell qualitatiu d’entrenaments. Inici amb certs dubtes però sempre a prop en el marcador. Bona lectura defensiva de l’equip en el tercer quart més l’encert en els tirs, decanten el partit en una bona segona part on tothom suma.

Sots-25 Femení 39-44 UE Sant Cugat Negre

Bon inici que permet a l’equip estar per davant en alguns moments del partit. A partir del 3r quart, les visitants van plantejar alternatives defensives que van generar dubtes en atac i poca circulació de pilota.