El post de la jornada mamut de bàsquet

15 nov. 2022

Us portem un nou post de la jornada mamut de bàsquet. Resultats i cròniques dels entrenadors/es dels partits del passat cap de setmana a continuació:

Mini Masculí 52-61 BC Sant Joan Despí A

Primer partit de la segona volta, amb l’objectiu principal de veure la millora de l’equip respecte al primer partit de temporada. Una defensa molt més concentrada i amb desig de pilota, un atac on aconseguim moure la pilota per finalitzar amb superioritats juntament amb una actitud de 10 davant un molt bon rival.

Mini Femení 72-22 DBS Colegio Alemán de Barcelona

Partit on érem superiors en tots els aspectes. Bona intensitat i actitud que ens ha permès jugar un partit còmode. Content de la millora del joc col·lectiu respecte la setmana passada.

CE Laietà-Ascensores Eninter 77-43 Infantil Masculí

Derrota contra els líders invictes del nostre grup. Bon inici de partit a diferència de la setmana passada, on sortim més concentrats i amb més actitud. Al 5è quart baixem el ritme en defensa, això influeix en el nostre atac i som poc agressius cap a cistella. El rival sap aprofitar aquesta baixada de ritme i finalment ens treuen un gran parcial que no vam poder remuntar.

Infantil Femení 66-45 AESE

Bon partit de l’equip a nivell general, però amb certs moments de desconnexió. Aconseguim treballar un partit des del minut 1 fins el 40 però fins als minuts finals no aconseguim jugar al nostre bàsquet i marcar la diferència. Ens cal millorar a l’hora de ser conscients de les decisions que hem de prendre a pista i de com ens hem de moure per ajudar a l’equip.

AE Sant Andreu Natzaret-Blau 82-69 Cadet B Masculí

Derrota contra els líders invictes de la lliga en un partit competit fins als minuts finals. Sabíem que el nostre ritme de joc elevat els hi feia mal, però ens costa ser constants i perdonem a l’hora de finalitzar al cèrcol rival. Gran caràcter de l’equip a l’últim quart que aconsegueix retallar una distància de 19 punts fins a posar-nos a 6, però al final, la qualitat del equip rival i el seu encert des de la línia de 3pts. marquen la diferència.

Cadet A Masculí 74-30 SE Sant Joan de Mata C

Primer període nefast, defensa inexistent i zero ritme i idees en atac, segon període gairebé igual, arribant al descans 23 – 15 amb molts dubtes i sensacions molt dolentes. Segona part espectacular. Comencem a defensar, apretem línies, ofeguem l’atac contrari i aprofitem totes les oportunitats de fer bàsquet jugant amb molt ordre en atac. Traiem el partit a partir de la defensa.

Draft Gramenet 2008 33-58 Cadet Femení

Complim objectiu defensiu estrenant de forma notable els nous recursos treballats durant la setmana. Partint de recuperacions en una pista petita assolim volum anotador al contraatac. En estàtic hem reduït la incidència col·lectiva i són les diferències individuals les que ens permeten anotar. Continuem treballant i creixent per a millorar els resultats en aquesta segona volta.

Júnior Femení 59-53 BC Tecla Sala A

Bona victòria contra un rival directe de la categoria. Partit que ha tingut moments molt bons i moments de poca qualitat. Quan hem sabut marcar el nostre ritme i ser sòlides en defensa hem pogut guanyar avantatge, però avui ens ha costat ser constants, hem estat en moltes fases del partit desconnectades tant en atac com en defensa. Al final l’equip tira de caràcter i sacrifici per endur-se la segona victòria de la temporada, una temporada on sabem que haurem de treballar de valent per guanyar partits.

Sots-21 Masculí B 67-44 CB Ripollet

Recuperem la nostra identitat, defensar i córrer. En atac cada cop tenim les coses més clares, circulem més la pilota fins que trobem un tir alliberat.

Sots-21 Masculí A 62-35 AEC Collblanc

Partit amb un primer i tercer quarts molt bons han compensat un segon i quart quarts dolents on hem acusat la persistent zona del rival i ens ha penalitzat algunes faltes de concentració. Tampoc era el dia del triple i del tir lliure. Tot i així podem estar satisfets per l’actitud i amb la certesa que hi ha marge de millora.

CB Vallirana 70-84 Sots-25 Masculí

Visita a un equip de la zona baixa de la classificació. L’equip no surt endollat i arriba a la mitja part per sota en el marcador. Bon 3er quart per tenir la iniciativa en el joc però sense acabar d’assegurar el partit. Un tir en els darrers segons porta l’enfrontament a la pròrroga on aquí si vam ser superiors.

UE Barberà 43-35 Sots-25 Femení

Partit contra un rival directe el qual ens fa un parcial de 10 punts a l’inici del 3r quart que arrosseguem fins al final. Ens ha faltat fluïdesa en atac i físic per estar còmodes en el partit. Content de la millora defensiva l’únic que ens falta és estar més en forma per poder competir els 40 minuts.

Sènior Femení 61-50 Manyanet Sant Andreu

Setmana de dinàmica poc habitual, més el gran nombre de baixes, comporta un inici complicat de partit. L’equip ha estat desubicat sense trobar el seu joc habitual. En el darrer quart, el grup ha mostrat el seu caràcter per sumar una victòria més. Content per poder ajudar a l’equip amb tants retrobaments i enviar molts ànims a Dani que avui no ha pogut estar per motius personals.