El post de la jornada mamut de bàsquet

22 nov. 2022

A continuació us deixem tots els resultats i declaracions dels entrenadors/es dels partits del darrer cap de setmana en un nou post de la jornada mamut de bàsquet.

Bàsquet Safa Claror 2 49-43 Mini Masculí

Partit que ens demostra que amb 2 quarts connectats no podem competir. Molts errors defensius, juntament amb manca de concentració van fer que la balança es decantés per l’equip rival. Com a punt positiu, ens demostrem que si traiem el nostre caràcter som un equip completament diferent. Toca fer un pas endavant i ser capaços de lluitar tots els quarts.

Escolapis Sarrià 52-40 Mini Femení

El millor partit de la temporada. Un rival superior en tots el aspectes al qual li hem sabut plantar cara amb molta intensitat.

Infantil Masculí 59-49 Lestonnac

Partit contra l’últim classificat de la nostra lliga, on nosaltres sortim concentrats amb activitat defensiva i ofensiva. Això ens permet anar per davant durant tot el partit. A la segona part baixem el ritme i això ens perjudica en l’atac on tenim poc encert. Finalment acabem amb bones sensacions i poc a poc van sortint les coses treballades als entrenaments.

Cadet B Masculí 46-50 Vedruna Gràcia Verd

Juguem sense identitat ni idees i volem guanyar el partit esforçant-nos els últims 15 minuts.  Massa tous i permissius en defensa i molt anàrquics en atac, abusant del bot i amb molt poca circulació de pilota. Poques coses positives a recalcar del partit, molt bon caràcter, és un equip que no es rendeix fins que l’àrbitre xiula el final, i això ens fa lluitar el partit fins l’últim segon.

Bàsquet-Ceissa A 48-57 Cadet A Masculí

Victòria treballada. Sabíem que costaria i efectivament ha costat. Ens ha sigut molt difícil trobar la nostra manera de jugar, però amb paciència i bona actitud ho hem tret endavant.

Cadet Femení XX-XX (Victòria) CE Maristes Rubí Blau

Partit interessant després d’una bona setmana d’entrenaments. Objectiu ofensiu complert, defensiu parcialment tot i recuperar la intensitat i ambició que ens caracteritza. Desbordem domini arrencant el partit amb parcial 15-0 fins al minut 6 de partit. L’encert de tir exterior rival ha escurçat diferència. Trenquem la ratxa desfavorable d’inicis de 3r quart de la millor forma, començant de nou amb parcial 13-0 fins al minut 8. Pas endavant pel que fa a concentració i esforç. Al segon i quart període posem en pràctica els nous recursos que ens permet afrontar nous obstacles plantejats per les visitants.

CN Terrassa B 45-46 Júnior Femení

Victòria clau per a la motivació de l’equip contra un equip top de la lliga. Comencem el partit sense creure en nosaltres, sense tensió a pista i sense intensitat. Les rivals ho aprofiten per agafar una renda de 10 punts. A mitjans del segon quart canviem de xip, ens concentrem en defensa i comencem a marcar el nostre ritme de joc. Aconseguim retallar l’avantatge i avançar-nos lleugerament en els instants finals de partit per assegurar la victòria.

Sots-21 Masculí B 67-50 CE Vila Olímpica Groc

Equip que ens planteja una zona 2-3 des del minut 0. Ens encomanem del seu ritme lent, però les poques estones de defensa i ritme, fan que agafem avantatge i ens emportem el partit.

Sots-25 Masculí 66-42 CB Guinardó-Escola Ramón y Cajal

Gran primera part amb gran defensa en bloc i bones accions ofensives. Tot l’equip treballa amb les mateixes idees i van arribant els resultats.

Sots-25 Femení 47-59 CB Ripollet

El millor partit del que portem de temporada. Comencem a jugar en equip i trobar situacions clares de tir que per desgràcia la majoria de tirs sortien de dins. Molt bon nivell defensiu on la majoria de cistelles encaixades eren amb una o dos jugadores a sobre.

Bàsquet Ateneu Montserrat B XX-XX (Victòria) Sènior Femení

Todo lo que hemos fallado en la primera parte, lo hemos metido en la segunda (17 al descanso y 51 en la segunda parte). Esto tiene más mérito después de estar 8 jugadoras jugando dos partidos, y ser capaces de meter una marcha más en la segunda parte. Punto positivo es que volvemos a ser fuertes en nuestra defensa individual, ahora toca mantenerlo el resto de partidos.