El post de la jornada mamut de bàsquet

7 des. 2022

Us portem un nou post de la jornada mamut de bàsquet amb els resultats i les cròniques dels partits del passat cap de setmana.

Mini Masculí 67-41 Escola IPSI 12 A

Un bon ritme de joc on la pilota circula ràpidament ens permet trobar cistelles fàcils. En alguna ocasió que no podem córrer, aconseguim aplicar el treball de les últimes setmanes, amb talls a cistella i espai lliure per jugar el 1c1. Això juntament amb una defensa amb desig de pilota ens permet assolir el premi de la primera victòria a la categoria. Molt content per la progressió i l’actitud.

Manyanet Sant Andreu 29-80 Infantil Masculí

Partit on comencem a veure els resultats que treballem durant els entrenaments. En atac comencem a tenir més ordre i a tenir un joc més col·lectiu compartint la pilota, fent bones passades i talls agressius a cistella. D’aquesta manera això ens permet fer un parcial de 0-25 en els dos primers quarts del partit. En defensa som molts més agressius en el 1c1 tallant passades no deixant rebre al rival i això ens fa córrer el contraatac i ens permet fer cistelles fàcils i còmodes.

Infantil Femení 28-59 Bàsquet Ateneu Montserrat-Blau

Partit que no sabem competir, en el qual demostrem poca ambició, poca intensitat i poc sacrifici. Rival complicadíssim que des del començament ens posa contra les cordes amb un joc potent en l’1 contra 1 i un bon moviment de pilota. No ens sabem adaptar i acabem cedint davant d’elles. Amb la sensació de que en cap moment del partit donem el 100% a pista, a nivell d’esforç i de concentració. L’equip està treballant bé als entrenaments però necessitem concentrar-nos millor i tenir ganes de donar-ho tot a pista.

CB Santa Coloma B 62-51 Cadet Masculí B

Partit complicat on ens costa competir i mostrar una versió sòlida del nostre joc. Primera part a remolc i amb sensacions de no trobar-nos còmodes en cap moment. Hem de treballar moltíssim per aconseguir cistelles i el rival anota amb massa comoditat. Segona part on millorem a nivell de concentració i intensitat i ajustem més el partit, però seguim perdonant a prop de cistella i el rival no afluixa.

Cadet Masculí A 66-43 ADE Fuster

Inici fort del rival, amb 4 triples encaixats en el primer període, que sabem contrarestar amb bon ritme en atac. A partir d’aquí, sense fer un partit especialment bo, sabem controlar el partit en tot moment, aguantant els moments de més encert del rival, i eixamplant la distància al marcador a poc a poc. El més important, a falta d’una jornada, ens assegurem la primera posició en aquesta fase prèvia, millorant i complint objectius.

Cadet Femení 52-55 Bàsquet Ateneu Montserrat Groc

A la primera meitat ens costa trobar-nos còmodes sense connectar accions col·lectives i concedint rebots defensius acabem 11 punts per sota en el marcador. Després del descans ens reubiquem per retallar distància a 1 punt de diferència que s’estén als últims minuts, decidits per detalls i encert final. Partit especial en el que hem sabut remuntar, acumular molts minuts, explorar nous protagonismes i lluitar fins a l’última jugada amb el suport de l’afició. Després del descans encarem amb força l’última setmana de fase prèvia amb ganes de gaudir d’un partit competit.

Bosco Horta 38-31 Júnior Femení

Mal partit en tots els aspectes, mala concentració, poca implicació en el joc, poc sacrifici. Després d’una bona dinàmica, es nota la relaxació als entrenaments i això afecta directament a la pista. En defensa poc agressives i en atac molt anàrquiques. Em quedo amb les bones sensacions en alguns moments, on les jugadores han sabut llegir les direccions que donava l’entrenador i han trobat cistelles còmodes.

CB Viladecavalls 44-66 Sots-21 Masculí B

Partit ben treballat i per davant en el marcador en tot moment. Fins a la mitja part, el rival va estar a prop en el marcador però cada cop els hi costava més seguir el ritme. En el darrer quart, l’equip va sentenciar el partit amb bones accions col·lectives i encert en el tir exterior.

CB Manyanet Les Corts 55-64 Sots-21 Masculí A

Un primer quart molt dolent tant ofensivament com defensivament ens posa 14 punts a baix en una pista difícil i front un rival amb gran encert en el tir de tres i amb una defensa molt agressiva. En el segon quart recuperem el to defensiu que ens ajuda a retrobar-nos amb l’encert de cara cistella i comencem a remuntar. En la segona part continuem la nostra feina tot i l’augment de la tensió dins i fora de la pista. Un últim quart excel·lent decanta el partit al nostre favor. Content per la victòria i l’esperit dels tres últims quarts però amb moltes actituds i conceptes tàctics a treballar i corregir encara.

Sots-25 Masculí 44-73 Bàsquet Molins

Sensacions contradictòries fins a la mitja part amb una bona defensa col·lectiva però poca solidaritat en atac i poc encert. A partir de llavors, el rival ha llegit millor el partit i no s’ha pogut contrarestar. Treballarem per recuperar la dinàmica en el darrer partit abans d’acabar l’any.

Sots-25 Femení 24-75 CB Vilassar de Dalt Roger’s

Partit contra les primeres de la lliga que els primers minuts, inclòs gran part de la primera part, el rival ens a fet veure que tenim molts aspectes a millorar però un d’ells és la disciplina i l’esforç que ens centrarem en aplicar d’aquí en endavant.

AESE B 43-69 Sènior Femení

Victòria davant d’un equip que ens va permetre jugar al nostre joc de córrer i castigar. Atac més fluid que els darrers partits. En algunes situacions ens van ficar cistelles per un mal balanç defensiu, fet que s’ha de vigilar i en properes vegades, no relaxar-se.