El post de la jornada mamut de bàsquet

5 febr. 2020

Us portem un nou post de la jornada. Els resultats i les cròniques de tots els partits disputats el passat cap de setmana.

Pre-Mini A 50-23 Escola Nostra Senyora Lurdes: Contentíssima amb tots els jugadors. Intensitat, ganes de jugar i competitius fins el final. Un mal 4t quart fa que baixem una mica en defensa, però després ho hem recuperat. Poc a poc van millorant i creixent tant a nivell individual com en equip. Seguim!

Pre-Mini B 48-23 Escola Peter Pan: Molt contenta amb el treball de tot l’equip. Molta intensitat en defensa però ens falten ganes a l’hora d’anar a pel rebot. Aquells jugadors/es que li tenen més por a botar comencen a tenir més confiança! I a més comencen a posar en pràctica el moure’s per ajudar als companys.

Maristes SLC 67-59 Mini Masculí: Segona derrota de la temporada davant d’un rival que va tenir més ambició per competir i va jugar molt bé les transicions ofensives.

Bàsquet Draft Gramenet 72-59 Mini Femení: Partit dur amb estones de desconnexió i relaxació que ens han portat al resultat final. Aquesta derrota ens ensenya la importància dels detalls que poden marcar la diferència quan el rival no és inferior a nosaltres. Seguim treballant i amb ganes de tornar-nos a enfrontar-nos contra elles a la tornada.

Mini Mixt – Sagrat Cor Sarrià: Suspès per pluja.

Sant Ignasi 49-39 Pre-Infantil Masculí: Molt bona intensitat, partit molt competit on hem anat tota l’estona per darrere i no hem sabut apretar. Ens falta paciència en atac i assegurar el rebot defensiu.

Pre-Infantil Femení 26-37 CB Castellbisbal: Partit complicat en atac on l’equip no ha trobat el ritme habitual. Gràcies a una bona defensa, s’ha pogut competir durant bona part de l’enfrontament.

Institut Barri Besós – Infantil Mixt: Ajornat.

Infantil Femení 38-53 BBA 2006 Fem. – Món Gastronòmic: Fem un bon esforç amb bona actitud, però ens penalitza les pèrdues de pilota provocada per la defensa del rival, poc encert en finalitzacions senzilles i pobre percentatge amb tir lliure.

EB Ciutat Vella – Cadet A Masculí: Suspès per pluja

UE Claret 59-35 Cadet B Masculí: Els mamuts van deixar jugar molt còmodes en atac als locals que ho van aprofitar per anar per davant durant tot el partit. Es va iniciar el darrer període amb opcions però el rival va ser clarament superior.

Cadet Femení 36-43 Ramon Mas Arquitecte – AECAM: Un partit contra un rival molt físic i bones transicions. El primer quart no hem defensat com sabem i ens hem posat 10 a baix. Principi del segon en un minut hem empatat el partit gràcies a bones defenses i transicions. A la segona part hem intentat jugar amb bloquejos indirectes perquè el poste no podíem rebre amb comoditat i no ens ha funcionat perquè encara no tenen clar com ens hem de moure.

Júnior Masculí 63-35 CB Alisos: Exhibició defensiva de l’equip durant 30 minuts, però desconnexió els altres 10. Partit que ha servit per treballar alternatives defensives i ofensives i per donar minuts a tots els jugadors. Cal seguir en aquesta línia per estar preparats pels duels contra els equips de la zona noble.

Diagonal Front Marítim 72-73 Júnior Femení: Partit amb moltes alternances en el marcador que es va decantar en els darrers segons gràcies al major encert en els tirs lliures.

CB Castellbisbal 57-67 Sots-21 Femení: Primer partit de la fase regular enfront d’un rival amb més experiència. Visita complicada en la que l’equip va saber trobar el ritme de joc necessari per desactivar les alternatives defensives de les rivals. En l’inici del darrer quart les mamuts van donar el partit per guanyat amb una renta de 17 punts i això les va penalitzar. Les de Castellbisbal es van apropar molt en el marcador però es va tornar a recuperar la intensitat defensiva per acabar de sentenciar el marcador.

CEB Sant Jordi 56-63 Sots-25 Masculí: Superem les situacions difícils, i amb compromís, responsabilitat i solidaritat, ens emportem el partit. Superada la primera final. Ens queda una!

CB Matadepera 24-43 Sots-25 Femení: Bon inici de la segona fase, i en un desplaçament complicat. Molt bona segona part +20. La nostra zona pressionant i el contraatac han estat les claus per marxar en el marcador. Bona feina!