El post de la jornada mamut de bàsquet

24 gen. 2023

Cap de setmana de debut pels equips que començaven la segona lliga i d’una nova jornada pels conjunts més veterans. Us deixem un nou post de la jornada del bàsquet mamut amb els resultats i cròniques dels entrenadors/es del cap de setmana.

Bàsquet Safa Claror 2 60-43 Mini Masculí

Repetim partit contra un rival de la primera fase. Partit molt dur, amb molta intensitat i permissivitat amb els contactes. No ens sabem adaptar i ens penalitza.

Mini Femení 39-14 CB Montpedrós B

Partit on fem un bona defensa però en atac ens precipitem perdent moltes pilotes. Content de l’actitud i esforç durant tot el partit.

Diagonal Mar Front Marítim Blau 57-54 Infantil Masculí

Partit igualat que es decideix en els últims minuts. Amb atac estàtic juguem amb més calma i més ordre, això fa que tinguem una bona selecció de tirs i espais per poder jugar millor. En defensa som agressius i intensos. Les petites desconnexions al llarg del partit, i la falta d’encert en els tirs lliures fan que finalment el nostre rival s’emporti la victòria.

Infantil Femení 62-48 Bàsquet Llor

Debutem a la nova fase amb una bona victòria contra un rival que en molts moments ha tingut opcions de competir el partit. Molt bon partit general a nivell col·lectiu. Després d’una arrencada dubtosa, plantegem un molt bon joc, circulant pilota, trobant cistelles còmodes al contraatac i defensant molt bé la primera línia de passada. Sabem detectar les febleses de les rivals i les aconseguim atacar amb certesa. A millorar alguns moments de desconnexió general que fan que no podem arribar a final de partit amb una avantatge més ample.

Cadet B Masculí 39-48 Sant Ignasi Negre

Derrota contra un rival que ens ha plantejat un joc molt físic, al qual no hem estat a l’alçada i que comptaven amb un jugador diferencial (31 pts). Entrem molt tous a partit, sense la tensió que ens caracteritza i sense la concentració necessària per encarar la segona fase del campionat. Un primer quart de 6-16, ens fa anar per darrere els 40 minuts, i tot i el bon segon quart i l’actitud competitiva de l’equip, no aconseguim donar-li la volta al marcador.

BC Sant Joan Despí 1 34-41 Cadet A Masculí

Primer partit a la nova categoria, bon joc i ens emportem la victòria. Estones de molt bon bàsquet, tant en atac com en defensa, sabent contrarestar la inferioritat física que hem tingut amb bona circulació i ritme de pilota.

Basket Coras 56-65 Júnior Femení

Recuperem la nostra identitat i guanyem amb un bon partit a un rival directe de la classificació. Tornem a ser agressives en la pressió a sortida de pilota i en molts moments de joc aconseguim tenir fluïdesa en el joc estàtic i trobar cistelles còmodes. Necessitem ser més contundents a prop de cistelles, tant en atac com en defensa; també hem de millorar la solidesa com a equip per poder mantenir un nivell adequat els 40 minuts. Molt content per l’actitud general que ens ajuda a aguantar l’empenta del rival en alguns moments de partit.

Sots-21 Masculí B 52-46 BIM

Fem el que sabem, defensar i córrer, durant a estones, i és suficient per guanyar un partit amb molt fred.

Sots-21 Masculí A 94-74 AE Badalonès B

Partit amb un primer quart molt bo en atac però molt malament en defensa on hem tingut moltes errades per falta de concentració i intensitat. Als següents quarts hem millorat defensivament, el que ens ha permès agafar distàncies i tenir bons contraatacs. Llàstima d’algunes cistelles fallades a sota cistella! Anem agafant el nostre nivell poc a poc.

CB Saps 67-61 Sots-25 Masculí

Alternances en el marcador fins al darrer quart on el rival va plantejar una defensa que va provocar massa pèrdues de pilota. Amb un millor encert en TL es podria haver guanyat el partit.

CE La Salle Bonanova 66-31 Sots-25 Femení

Partit on sortim desconnectades en atac i regalem cistelles molt fàcils a sota cistella. Content de que a la segona part hem sortit més endollades i l’hem pogut competir.

Virolai A 46-55 Sènior Femení

Molt bon partit contra un bon rival amb una primera part molt igualada on l’equip ha estat molt ficat en el partit des del primer segon. Un excel·lent tercer quart on hem pressionat en defensa i corregut al contraatac ens ha permès agafar una distància decisiva per guanyar el partit i gestionar-la durant l’últim quart. Destacar que totes les jugadores han estat a un gran nivell i han aportat a l’equip. Encara però coses a treballar però ja en bona línia.