El post de la jornada mamut de bàsquet

14 febr. 2023

Aquí teniu els resultats i les declaracions dels entrenadors/es dels partits del darrer cap de setmana.

Mini Masculí 67-48 Càmping Bianya Roser Negre

Partit que, tot i la diferència en el marcador, va ser competitiu en tot moment. Gràcies a una excel·lent concentració i intensitat defensiva ens permet generar cistelles còmodes amb un bon canvi de xip. L’objectiu era clar, no regalar cistelles fàcils i així ha estat.

Mini Femení 52-57 U.E. Montgat

Hem jugat de forma molt irregular, sobretot en defensa. Concedint cistelles fàcils a causa de desajustos defensius. Primer partit que ens trobem que ens fan una pressió a tota pista amb 1c2 a jugadora amb pilota i ens ha costat oferir línies de passada per sortir de la pressió. Molt content de com han sigut capaces de fer un esforç més a la segona part, llàstima que no ha sigut suficient per emportar-nos el premi de la victòria

Lima-Horta Bàsquet 81-57 Infantil Masculí

Partit complicat on el rival era superior a nosaltres a nivell físic, tot i així competim el partit fins al final. En atac trobem situacions on correm bé el contraatac i ens permet cistelles fàcils. Les desconnexions, que tenim al llarg del partit fa que tinguem males eleccions de passades i fa que el rival aconsegueixi una avantatge al marcador. En defensa ens manca més agressivitat i voler més la pilota.

Infantil Femení 53-62 Esport Base del Papiol

Un segon i quart períodes desastrosos (0-29), fan que marxem del partit competint, però amb la sensació de què podríem haver guanyat. No sabem aprofitar les nostres avantatges i no aconseguim estar les onze jugadores connectades. Tot i això últims dos períodes de mèrit, apretant, animant-nos com a equip i mostrant de què som capaces. Encaixem la primera derrota però anem per molt bon camí, toca augmentar la intensitat dels entrenaments perquè després no passi factura a pista.

CB Vilanova del Vallès Groc 61-66 Cadet Masculí B

Primers 30 minuts molt sòlids, bon treball defensiu, bona circulació de pilota i bona presa de decisions al contraatac. Últims 10 minuts desastrosos, poca gestió de l’avantatge, i presa de decisions errònia que ens fa acabar anant a la pròrroga. Amb el partit igualat tornem a recuperar el nostre ADN competitiu i el nostre ritme de joc i ens emportem la victòria. Content per un final igualat més, que acabem guanyant. Però molt preocupat amb la gestió dels partits quan tenim una lleugera avantatge en el marcador. Hem d’aprendre a ser més sòlids.

Cadet A Masculí 57-46 CB Ciutat Vella, A

Fem un mal inici, amb problemes en l’atac en estàtic i donant segones i terceres oportunitats al rival per no bloquejar el rebot defensiu. A partir del segon quart ens fem forts en defensa, deixant en 46 punts un equip que venia de fer-ne 90 la setmana anterior, i trobem bones oportunitats en atac, fent tres quarts força sòlids. Amb això recuperem la victòria després de dues derrotes seguides que ens havien fet bastant mal.

Cadet Femení 49-28 Creu Alta Sabadell 2

Partit contra el líder provisional de la classificació a falta d’algunes jornades per jugar. Altre cop, un molt bon inici de partit a través de defensa intensa tota pista, ens permet generar situacions de contraatac còmodes per poder agafar la primera diferència en el marcador. A partir d’aquí partit més igualat que ens permet treballar situacions d’atac en estàtic on hem pogut treure alguna molt bona acció de circulació de pilota. Falta continuar treballant per aconseguir més ordre en el nostre atac i ser més constants en defensa.

CB Cerdanyola al Dia 50-85 Sots-21 Masculí A

Partit excel·lent en atac i defensa on hem manat en tots els quarts tot i algunes errades en el rebot i balanç defensiu. L’equip ha recuperat el seu millor to i on tots els jugadors han aportat al partit. Ara tocar seguir a aquest nivell.

Sots-25 Masculí 71-72 BC Sant Joan Despí B

Dos minuts finals de desconnexió i precipitació, condemnen a l’equip a una derrota que no s’hauria d’haver produït.

Sots-25 Femení 39-28 CEB Pallejà

Comencem fent un bon primer quart on no estem encertades de cara a cistella i ens penalitza per la resta del partit on ens precipitem en atac. Molt content de com els últims minuts del partit han tornat a jugar amb calma i equip per endur-nos una victòria més que merescuda.

CB IPSI B 62-47 Sènior Femení

Un partit de dues cares on l’equip ha estat molt bé el primer i últim quart però molt fluix en atac i defensa en el segon i tercer quart. Toca reflexionar i buscar solucions per ser més constants.