El post de la jornada mamut de bàsquet

28 febr. 2023

Aquí teniu un nou post de la jornada mamut de bàsquet amb els resultats i les declaracions dels partits del passat cap de setmana.

FC Martinenc Bàsquet A 74-23 Mini Masculí

Partit on un rival clarament superior en intensitat i ganes no ens permet trobar-nos pràcticament cap moment del partit. Toca tornar a recuperar el nostre desig de pilota per poder competir a la categoria.

Grup Barna Negre 29-56 Mini Femení

Victòria còmoda contra el líder que ens demostra que si juguem amb intensitat, concentració i equip podem donar un alt nivell de joc. Gran defensa a la primera part que en 24 minuts només ens fan 12 punts. Primer partit que juguem movent molt la pilota fins a trobar un tir còmode. Molt content. A l’inici de la segona part ens relaxem i ens fiquen 8 punts amb molta facilitat, tot i això aconseguim revertir la situació amb cap fred i tornar al joc de la primera part.

Infantil Masculí

Ajornat per pluja.

BC Sant Joan Despí 58-49 Infantil Femení

Bon partit a nivell col·lectiu, però bastantes errades a nivell individual que ens condemnen al final. Juguem per tercera vegada contra un equip que sabíem que es feia fort al contraatac i que tenia jugadores determinants en 1c1. No hem sabut estar a l’alçada a nivell d’intensitat, elles han marcat un ritme de contactes i agressivitat que no hem sabut igualar. Tot i això hem aconseguit circular la pilota en moltes ocasions per trobar cistelles còmodes o tirs alliberades, i hem corregut molt bé al contraatac. Ens falta millorar la defensa en 1c1 i la predisposició a pista.

Salesians Badalona 64-57 Cadet A Masculí

Hem semblat dos equips diferents: primer quart nefast, perdonant massa cistelles fàcils contra un rival amb molt encert i superior físicament que va líder invicte, arribant a perdre de 18; segon i tercer quarts molt bons, jugant al nostre nivell, arribem al final del tercer quart empatats, i darrer quart el comencem bé i se’ns acaba l’energia als últims 3 minuts permetent un parcial final de 8 a 2 per errors nostres i no mèrit del rival. Enrabiats per la manera que perdem però sabent que quan fem el que toca som un equip molt fort. Ens quedem amb la capacitat de reacció i la molt bona mentalitat que hem tingut davant del primer parcial rebut i, sobretot, perquè després de 2 mesos parat per baixa mèdica, el Víctor, jugador important per l’equip ha pogut gaudir d’uns minuts a pista.

Cadet B Masculí 35-53 Escola IPSI 08

Derrota dolorosa, molt més igualada que el que reflecteix el resultat final, contra un equip que ens ha plantejat una zona 2-3 tancadíssima durant tota la segona part. Competim tot el partit, juguem al ritme que ens interessa, però no aconseguim completar les bones accions amb cistella. En atac estàtic no acabem de entendre el motiu pel qual hem de fer les coses, i ens costa trobar-hi avantatges. Al final del partit decidim revolucionar totalment el partit per evitar atacs estàtics, ja que contra zona no podíem fer res. I en el ritme frenètic de final de partit, no sabem tenir el cap fred per finalitzar a prop de cistella. Bones sensacions amb els jugadors, tinc la sensació que molts d’ells estan a punt de fer un pas endavant que ens permetrà competir a molt més nivell.

UE Sant Cugat Blanc 46-58 Cadet Femení

Partit contra un rival de la part alta que no ens permet arrancar el partit amb la facilitat habitual per sortit al contraatac. Això fa que per primer cop durant aquesta segona volta hàgim de trobar més recursos en el joc estàtic. Una bona circulació de pilota juntament amb encert exterior ens permet endur-nos una victòria complicada.

Júnior Femení

Ajornat per pluja

Sots-21 Masculí B 59-48 Graneria Castells ACB Palau

Els 20 minuts que hem estat nosaltres, son suficients per emportar-nos el partit. Hem d’intentar no afluixar en intensitat, perquè sinó els rivals ens posen en problemes.

Sots-21 Masculí A 59-49 CB CIC A

Partit competit contra un equip de la part alta de la lliga. Tot i les baixes, l’equip ha donat la cara i ha estat molt intens durant tot el partit tant en defensa com en atac. Tot els jugadors han aportat i continuem buscant el nostre millor nivell. Lamentar el 38% en tirs lliures. Toca millorar aquest aspecte.

La Casa Agency – CB Sant Josep Obrer B 52-70 Sots-25 Masculí

Partit contra rival de la part baixa de la classificació el qual es va treure endavant i on tothom va poder aportar en els minuts que va disputar.

Sènior Femení 57-70 Basket Esplugues B

Partit igualat els dos primers quarts tot i anar una mica per sota del marcador. L’equip ha sortit bé al tercer quart però petits detalls en l’últim quart han decantat el partit per l’equip visitant. Falta trobar el nostre millor nivell tant en atac com en defensa. Tot i així content per la millora progressiva del grup.