El post de la jornada mamut de bàsquet

18 abr. 2023

Després de dues setmanes de descans per Setmana Santa torna el post de la jornada mamut de bàsquet. Aquí teniu tots els resultats i declaracions dels entrenadors/es dels partits del cap de setmana.

Mini Masculí 58-39 C.N. Caldes A

Bon partit contra un rival que a l’anada ens va posar les coses molt difícils emportant-se la victòria la darrera jugada per 2 punts. Una defensa consistent, on la premissa era la responsabilitat individual de cada jugador, ens ha permès trobar algunes opcions de contraatac. Quan no hem pogut córrer, en atac estàtic, ha sigut difícil trobar finalitzacions a través del 1c1, ja que la defensa rival era molt tancada. Per aquest mateix motiu, en els moments que hem aconseguit penetrar i aixecar el cap han aparegut les bones opcions de tirs alliberats.

AULA Escola Europea A 49-44 Infantil Masculí

Inici de partit molt fluix a diferència de l’equip rival que surt amb molta intensitat defensiva i això provoca un parcial de 17-2 i fa que anem per sota del marcador al llarg del partit. A l’inici de la segona part sabem reaccionar i pugem la intensitat defensiva i trobem millors situacions d’atac i fa que ens apropem al marcador tenint opcions a l’últim quart. Finalment tot i haver reaccionat ens ha perjudicat l’inici molt fluix i fa que perdem el partit.

Infantil Femení 53-64 Vilabàquet Viladecans Blanc

Partit que lluitem amb bones defenses i un bon joc col·lectiu, però que se’ns escapa per dos quarts de desconnexió. Treballem de forma correcta conceptes de l’atac estàtic, però ens falta ser més valentes per amenaçar cistella les cinc jugadores de pista. També aprofitem per treballar les dotze jugadores en rols de joc que no acostumen a treballar i es nota un gran pas endavant. En defensa ens mostrem sòlides però amb petites badades que provoquen cistelles còmodes de les rivals. Tot i la diferència física, que complicava la tasca, hem de millorar en l’aspecte de bloqueig del rebot i sortida de pilota ràpida.

Joventut de Badalona 4 60-62 Cadet Masculí B

Partidàs contra els líders de la lliga, que van guanyar-nos a l’anada de 34 punts. Parlàvem a la prèvia que per competir havíem de fer el millor partit de la temporada, i que fins i tot amb un 1% de probabilitats, havíem de creure-hi. I els jugadors han cregut més que mai. Fins i tot després de no aconseguir anotar durant els 7 primers minuts de partit i anar perdent 13-0, els jugadors no han baixat els braços. Al final aconseguim igualar el partit i decantar-lo cap a la nostra banda a base de ritme, defenses molt sòlides i moltes ganes de victòria.

Cadet Masculí A 55-46 Bàsquet Nou Barris A

Després d’un primer quart amb molts dubtes, ens connectem, hi fiquem ganes, i a base de voler més que ells i treballar-ho fins a l’últim minut, tot i no estar encertats de cara a l’aro, aconseguim una victòria important contra un rival fort. Sense fer el nostre millor partit, ni molt menys, i amb moments d’empanada en el balanç defensiu, queda demostrat que quan apretem en defensa ho fem molt molt bé i aconseguim que l’atac surti sol. Primer partit de l’última part de la temporada complint la premissa de treballar, competir i gaudir.

Cadet Femení 74-24 EB Rosella

Habitualment ens caracteritza la intensitat defensiva que ens permet forçar pèrdues o robar pilotes per sortit al contraatac. Aquest cop no hem brillat en situacions de contraatac, però si ho hem fet amb una molt bona circulació de pilota en atac estàtic per trobar la millor opció. Molt bona lectura de la zona rival durant tota la segona meitat, que tot i no haver estat encertades en el tir exterior, hem pogut resoldre de forma notable. Avui estic especialment content, res a veure amb el resultat. Totes elles, han sabut donar la seva millor versió, entendre les necessitats de l’equip en cada moment, el seu rol, i sobretot respectar al rival amb el millor bàsquet que han pogut en cada moment.

AESE 41-39 Júnior Femení

Derrota dolorosa contra un rival de la part alta de la taula. Partit marcat pel joc físic i la defensa rocosa que plantegem els dos equips. Després d’un bon primer quart, ens posem per davant amb un segon quart excel·lent. Però els últims dos quarts deixem de jugar en equip i busquem guanyar el partit des del joc individual i el tir de tres. Tot i això competim tot el partit i se’ns escapa una vegada més als instants finals.

Bàsquet Palafolls 67-54 Sots-21 Masculí B

Primera part -22. No competim. Segona part +9. Fem les coses que sabem, defensant durs i atacant amb més criteri, donant la cara en tot moment i competint fins al final.

Bàsquet Bufalà 54-70 Sots-21 Masculí A

Partit clàssic de tornada de vacances on ha faltat ritme de competició. Tot i jugar contra el cuer el partit ha estat marcat per errades en atac i defensa que el següent partit segur que no es donaran en tanta quantitat. Un 5 de 24 en tirs lliures crec que pot resumir el partit. Ens quedem amb la victòria i la resiliència dels jugadors per guanyar el partit tot i estar molt espessos. També vull destacar el segon partit consecutiu on dominen el marcador ens els quatre quarts. Cada cop més a prop del nostre objectiu de quedar primers de la lliga.

Sots-25 Femení 34-45 CB Vilassar de Mar

Partit contra les segones de la lliga que podem competir els 40 minuts. Molt bona defensa i sacrifici de les jugadores, però en atac no ens sortien les coses, ens faltava molt moviment sense pilota per generar línies de passades amb claredat i tirs còmodes. Content de com hem lluitat fins al final contra un equip de bon nivell.

Centre Catòlic L’H 37-48 Sènior Femení

Bon partit de l’equip en defensa que ens ha permès compensar un dia on l’atac estava menys fluid i on un baix encert de tir lliure no ha permès un avantatge més gran. Tot i així hem mantingut el ritme del partit i ens emportem una victòria important per continuar aspirant a les primeres posicions. Encarem amb força la recta final de temporada.