El post de la jornada mamut de bàsquet

25 abr. 2023

A continuació teniu tots els resultats i les cròniques dels partits del passat cap de setmana del bàsquet mamut.

Camping Bianya Roser Negre 60-69 Mini Masculí

Partit molt disputat des de l’inici fins al final. Possiblement, el partit més regular que hem fet durant la temporada. Concentració plena durant gairebé tot el partit, molta intensitat defensiva i iniciativa en atac. Com a contra, ens ha costat trobar bones opcions en atac estàtic, a causa de la bona defensa rival. Molt content perquè hem sabut adaptar-nos a la permissivitat de contactes i ho hem reconduït de manera brillant per endur-nos el partit.

UE Montgat 53-44 Mini Femení

Partit intermitent en defensa que permet al rival fer quarts amb molta facilitat per anotar. El rival aconsegueix defensar amb molta intensitat acabant el partit amb la majoria de les jugadores amb 3 o més faltes. Content dels bons minuts en defensa a continuar millorant aquest aspecte que és el que ens caracteritza.

Infantil Masculí 45-56 Lima-Horta bàsquet

Rival complicat que al partit d’anada ens va guanyar de 24 punts. Inici de partit on sortim actius amb bones decisions tan en atac com en defensa. A mesura que van passant els minuts la diferència física del rival permet que es fiquin per davant del marcador. Tot i trobar bones accions al llarg del partit, finalment no ens emportem la victòria. Seguim treballant per tornar a recuperar les sensacions i trobar el nostre joc.

Esport Base del Papiol 50-47 Infantil Femení

Partit contra les líders invictes, competit fins l’últim segon. Ens adormim en la segona part (3r i 4t quart) amb un parcial de 21-7, amb poques idees en atac i fluixes en defensa. Després de la meitat del partit, sortim amb més ganes i actitud que mai. Comencem a pujar línies en defensa, permetent-nos robar i córrer i a penetrar dures cap a cistella (tot i que ens falta tenir confiança les 12 jugadores per fer-ho). Als últims minuts tenim un parell de bones accions però sense encert. Felicitar a les jugadores per l’excel·lent actitud mostrada; sense baixar els braços, lluitant, animant i confiant fins al final.

Cadet B Masculí 43-57 CB Vilanova del Vallès Groc

Partit fluix a línies generals. Poca motivació i intensitat per part de l’equip. Primers 30 minuts de partit bastant irregulars, amb moltes imprecisions en atac i molt poca tensió i intensitat en defensa. Tot i així ens enganxem al rival i aconseguim que sigui un partit bastant igualat. Últims 10 minuts, sense desig de pilota i sense ganes de victòria, l’equip rival no es relaxa i s’endú el partit amb un bon parcial, en el qual es nota que per ells significava molt més la victòria que per nosaltres. Autocrítica per part de l’entrenador, tot i saber que després de molt bons partits els equips acostumen a relaxar-se, no vaig saber gestionar-ho per entrar en joc més preparats.

CB Ciutat Vella 38-27 Cadet A Masculí

Està clar que el problema ha estat en atac. Fem un primer període molt bo, que no sabem aprofitar i no agafem una avantatge en el marcador que per joc hauríem d’haver agafat. Després, possiblement els pitjors 30 minuts de la temporada. Zero idees en atac, infinitat de pilotes perdudes, errors defensius de pre-mini i molt més. Partit per oblidar contra un rival al qual érem superiors tècnicament i físicament.

Creu Alta Sabadell 2 29-58 Cadet Femení

Bon partit de les jugadores, contra les segones classificades, amb un entrenador amb el qual no estan acostumades a jugar. 40 minuts de molta intensitat defensiva, de molta duresa en molts sectors de la pista. Tot i el resultat final, sensació de partit ajustat en molts moments, amb un rival intens que no ens permetia relaxar-nos. En atac precipitació general, però durant el transcurs del partit s’han anat polint detalls i han anat millorant a nivell de circulació i presa de decisions.

Júnior Femení 35-42 Bosco Horta

Poques coses a dir, d’un partit que allarga les males sensacions de les últimes dues setmanes. Seguim encallades en atac, sense ser valentes per generar i amb un joc molt individual. En defensa som dures, és el que ens permet enganxar-nos al partit, però tenim relacions en moments puntuals que ens costen cistelles fàcils per l’equip rival. Pel que fa al partit, des del primer minut ens enganxem al ritme de les rivals i no sabem imposar-nos. Aconseguim demostrar el nostre joc durant cinc minuts del tercer quart i en alguns moments de l’últim, però llavors entra en joc el desencert i no ens permet posar-nos per davant en el marcador.

Sots-21 Masculí B 65-40 CB Viladecavalls

Partit amb poca història, en el moment que apretem defensa, agafem avantatge, i sentenciem el partit.

Sots-21 Masculí A 79-60 CB Manyanet Les Corts

Partit complicat contra un equip que ha plantejat una zona tot el partit. La falta d’encert en línia de tres punts ens ha obligat a mantenir un gran esforç físic i mental tant en defensa com en atac. L’equip ha respost agafant uns avantatges en el segon i quart període gràcies a l’anotació de dos punt i de tir lliure. Errors en el balanç defensiu han permès al rival endur-se el tercer quart. Felicitar a l’equip per la primera plaça virtual de la lliga i a certificar-la en la propera jornada.

Bàsquet Molins 61-67 Sots-25 Masculí

primers dos períodes amb bona activitat defensiva però poc encert en atac. El rival marxa al descans amb una avantatge de set punts. A partir del tercer període, millor circulació de pilota i això permet anotar amb més facilitat. S’arriba al final de partit amb un resultat ajustat que porta el partit fins a 3 pròrrogues. En les darreres possessions, l’equip està més sencer físicament i anota en els moments claus per fer-se amb la victòria.

CB Vilassar de Dalt Roger’s 90-30 Sots-25 Femení

Partit contra el líder la classificació que ha guanyat tots els partits de més de 20 punts. Hem intentat millorar aspectes del joc col·lectiu i defensius, però contra un rival que està una categoria per sobre ens ha resultat molt difícil.

Sènior Femení 57-55 A.E.S.E. B

Partit molt igualat durant tot el partit. Partit molt dur contra un rival que anava molt fort en defensa i que ens ha portat al límit. Tot i així molt content per l’actitud de l’equip que ha sabut gestionar el partit i la pressió per la necessitat de guanyar per seguir en la tercera plaça. Com sempre, detalls a millorar pel proper partit com els tirs lliures, el balanç defensiu i la sortida de pressió.