El post de la jornada mamut de bàsquet

9 maig 2023

A continuació us deixem tots els resultats i les cròniques dels partits del cap de setmana del bàsquet mamut.

Mini Masculí 44-88 FC Martinenc Bàsquet A

Avui era un dia per donar la cara i competir contra un equip superior tan tècnica com físicament. Així ha estat tot i el marcador final. L’equip s’ha sobreposat a baixes d’última hora i ha plantat cara a través de molt desig de pilota i verticalitat de cara a cistella. Molt content perquè jugadors de primer any o que aquesta temporada han competit per primer cop a FCBQ han fet un pas endavant per sumar a l’equip.

Mini Femení 24-74 Grup Barna Negre

Partit on unes quantes competíem i les altres no érem ni capaces de donar un mínim d’intensitat. Content dels quarts que hem competit i els bons minuts de joc col·lectiu.

Bàsquet Nou Barris 61-44 Infantil Masculí

Primers quarts on el rival és més intens i aconsegueix una renda que no deixa escapar fins al final del partit.

Infantil Femení 44-61 BC Sant Joan Despí

Derrota contra les segones classificades en el quart partit que jugàvem contra elles aquesta temporada. Encaixem un parcial de 0-12 els primers cinc minuts de partit. Tot i competir de tu a tu els altres minuts, no sabem retallar la diferència en el marcador i acaba determinant el resultat del partit. En general, molt bon partit de les jugadores que comencen a entendre que els partits de basquet s’han de competir 40 minuts i que no podem tenir períodes de relaxació. Comencem a veure jugadores més valentes en atac i amb menys errades de concentració en defensa.

Cadet A Masculí 66-55 Salesians Badalona

Victòria contra el líder, que fins ara només portava una derrota. A l’anada ho vam tenir a tocar, a casa no ho hem deixat escapar. Excepte els dos primers minuts i alguns desajustos en defensa en els darrers minuts de partit, molt bon partit, diria que dels millors partits dels dos anys de cadet. Sòlids en defensa, apretant bé les línies de passada, aplicant molt bé la defensa dels bloquejos directes que havíem estat treballant i controlant el rebot contra un equip fort físicament. En atac sent molt generosos, jugant com a equip, aprofitant totes les accions per jugar el contraatac i, gairebé tot el partit, resolent molt bé la pressió a tota pista que ens plantejaven. Tothom aportant i amb un bon nivell per encarar els dos darrers partits.

Escola IPSI 08 49-54 Cadet B Masculí

Partit sòlid de l’equip que quasi deixem escapar per deu minuts de relaxació en defensa i precipitació en atac. Primers 30 minuts excel·lents, amb una defensa d’altíssim nivell que deixa el rival en 24 punts i trobant bones circulacions de contraatac i bones opcions en atac estàtic per fer front a la zona 2-3 plantejada pel rival. Últim quart, modifiquen la zona 2-3 a mitja pista per accelerar el ritme de partit i no ens sabem adaptar. Encaixem un parcial de 25 a 9 que iguala el partit i ens fa perdre l’avantatge que havíem aconseguit. Tot i així, al tram final aconseguim atacar amb calma, seguint les indicacions i trencant la seva zona per endur-nos la victòria.

Cadet Femení

Ajornat per pluja

Sant Ignasi 51-50 Júnior Femení

Molt bon partit de l’equip contra les líders del grup i amb baixes significatives. Dominem el partit els primers 30 minuts, aconseguint superar la zona pressionant que plantejaven les rivals i alternant molt bones defenses tant zonals com individuals. Al final del partit, el cansament passa factura i cometem errades de concentració que acaben determinant el partit. Una derrota dolorosa després de tot l’esforç de l’equip.

Sots-21 Masculí B 47-35 Salesians de Badalona

Mal partit. Poca tensió, poc encert i poca defensa. Guanyem perquè som millors tècnicament.

UE Claret C 60-61 Sots-21 Masculí A

Partit molt igualat on el rival ha dominat el partit en el primer i segon quart aconseguint un +10 a la mitja part. No hem estat al nostre nivell ni en atac ni en defensa. Tot i així l’equip ha recuperat el seu esperit i gràcies a un increment defensiu i una millora substancial en atac han capgirat el partit on hem dominat en el tercer i quart quart retallant el +10 i acabat aquest període amb un +11. Partit per aprendre a gestionar moments difícils i felicitar a l’equip pel primer lloc matemàtic del seu grup.

Sots-25 Femení 67-53 BF Cornellà

Partit contra un equip de mitja taula el qual hem aconseguit portar un ritme alt de partit que al final ens ha donat una victòria còmoda. Molt content de com totes les jugadores han donat el seu gra d’esforç i intensitat durant gran part del partit.

Sots-25 Masculí

Sènior Femení 51-49 Dominiques Barcelona

Partit bo a la primera part on hem dominat i portàvem la iniciativa. Malauradament no hem començat al nostre nivell defensiu la segona part i el tercer quart hem cedit molts punts. Per sort al tercer quart hem recuperat sensacions defensives i ens hem pogut emportar el partit en els últims segons gràcies a que en atac hem estat encertades quan calia.