El post de la jornada mamut de bàsquet

16 maig 2023

Tot seguit us deixem tots els resultats i les cròniques dels partits del cap de setmana en un nou post de la jornada mamut de bàsquet.

Jac Sants Barcelona B 98-52 Mini Masculí

Partit on no competim durant 3 quarts i davant un rival superior tècnicament ens deixa sense opcions de partit. Com a punts de millora hem de ser més consistents en la defensa de l’1c1 on ens superen amb facilitat i es creen desajustos difícils de corregir.

CB Abrera 76-44 Mini Femení

Partit contra un rival amb jugadores amb bon físic que lluiten cada pilota a cada acció i nosaltres ja no tenim la intensitat en defensa que ens ha fet competir els partits.

Endinsa’t a la Marca – BF Castellví de la Marca IF 66-51 Infantil Femení

Partit molt igualat, fins els últims deu minuts, on se’ns acaben les forces i acabem cedint. Molt bon partit de les jugadores, després d’una setmana de molt pocs efectius als entrenaments, i contra un equip superior físicament. Partit dur, de molts contactes i un ritme alt. Ens sabem adaptar bastant bé i en alguns moments realitzem accions molt fluides i ben treballades. Durant el partit es nota la manca de feina aquesta setmana en algunes accions que no completem i en algunes faltes de concentració.

CB Grup Barna Negre 52-34 Cadet Masculí B

Partit molt difícil de jugar, en el qual l’equip no es troba còmode en cap moment, i no aconsegueix tenir avantatge en el joc en cap moment. L’àrbitre fixa el criteri de les faltes a un punt físic que escalfa el partit. Cada acció que es duu a terme va rodejada de contactes durs i faltes no xiulades. En aquest escenari, els rivals fan un pas cap a endavant i nosaltres el fem cap a darrere. No sabem trobar fluïdesa en el joc per culpa de les poques penetracions i la poca circulació de pilota, amb 34 punts no podem competir un partit de bàsquet. Orgullós del nois, tot i les complicacions del partit, una vegada més, van lluitar-ho fins al final i s’hi van deixar la pell.

Cadet Masculí A

Ajornat

CB Coll 46-68 Cadet Femení

Visita a un equip de la zona mitja de la taula. Tothom va aportar i l’equip confirma la primera posició del grup.

Bàsquet Nou Barris 56-40 Júnior Femení

Ens ha faltat un punt. Un punt de consistència defensiva i de comunicació, hem permès que el rival anotés 56 punts i molts d’ells han estat barats. Un punt de concentració, hem permès bàsquets fàcils a causa d’errades de concentració i se’ns han escapat opcions en atac. Un punt de sacrifici, hem perdut la lluita pel rebot i l’equip contrari ha generat moltíssim per culpa de la manca de balanç defensiu. Un punt de disciplina, no hem atacat la zona 2-3 seguint les indicacions que donava l’entrenador. Però avui hem estat més equip que altres vegades, hem animat en tot moment i no hem baixat els braços fins al final. I com dic, només ha estat un puntet que ens ha faltat per competir el partit i emportar-nos la victòria.

CB Imma 54-61 Sots-21 Masculí B

Rival difícil que a casa ens va guanyar de dos. Gent gran i zona tancada durant 35 minuts. En quant controlem als seus homes alts i correm, ens emportem el partit.

Sots-21 Masculí A 77-54 UB Sant Adrià B

Potser el millor partit a nivell d’equip de la temporada. En tot moment hem tingut el control i tots els jugadors han aportat tant en atac com en defensa. Darrers minuts on ens hem relaxat és l’única pega a el gran partit que hem fet. Ara toca acabar la lliga la propera jornada i ja pensar en les finals.

Bàsquet Ceissa 77-37 Sots-25 Femení

Partit contra rival de la part alta. On els primers minuts aguantem el ritme de joc frenètic, però cap al final del primer quart ens precipitem i cometem errors que aprofiten les rivals per acabar en contraatacs fàcils. Intentem posar una zona per baixar el ritme de joc, però no ho aconseguim. Penetren amb certa facilitat o acaben tenint 3 o més tirs en la mateixa jugada.

CB Bàsquet Ciutat Vella 85-46 Sots-25 Masculí

Primera part molt competida on trobem opcions per anotar i marxem només 3 per sota en el marcador. A partir del 3r període, el rival puja la intensitat i són molt superiors.

Basket Coras 55-49 Sènior Femení

Partit molt competit fins l’últim minut. L’equip ha donat la cara davant d’un equip físicament superior en totes les posicions. Llàstima que en la segona part no hem pogut mantenir l’encert en atac que hem tingut en la primera part. Felicitar a l’equip per l’esforç i ara a pensar en l’últim partit on ens juguem la tercera plaça de grup.