El post de la jornada mamut de bàsquet

16 oct. 2019

Us portem el post de la jornada mamut de bàsquet. Els resultats i les cròniques de tots els partits del cap de setmana.

FC Martinenc 38-78 Mini Masculí: Gran inici de partit dominant el joc als dos costats de la pista. Això va permetre a l’equip jugar amb confiança i sumar la primera victòria de la temporada.

Dominiques Barcelona 16-66 Mini Femení: Partit fàcil però molt concentrades i provant coses noves. Molt suport d’equip i amb ganes de més reptes.

Alzina Ceissa 51-20 Pre-Infantil Masculí: Rival complicat que va castigar tots els nostres errors tant en atac com en defensa. L’equip ha millorat a nivell d’intensitat respecte al primer partit però segueix concedint punts fàcils i fallant en les finalitzacions sota cistella.

Pre-Infantil Femení 46-53 CB Manyanet Les Corts: Partit amb molta tebiesa en defensa, ens guanyaven per alçada i velocitat, però no hem estat constants i no hem jugat en equip. Molt desencert en el tir i poc agressives atacant cistella.

Infantil Femení: ajornat

BAM 70-32 Cadet A Masculí:  Partit on ens han superat pel nivell físic del rival. Les baixes també han fet difícil les rotacions i no hem pogut tenir regularitat. Mentalment també ha sigut difícil però els que hi eren han intentat sobreposar-se a les dificultats. Molts aspectes a treballar i marge de millora.

Cadet B Masculí: Jornada de descans

Cadet Femení 37-40 Sant Ignasi: Un partit molt competit des del principi. On érem superiors físicament. La primera part hem estat amb molta intensitat defensiva i dominant el rebot. La segona part ens hem relaxat en defensa i en atac hem deixat de jugar en equip. Estic content del canvi actitud i que hem començat a jugar en equip i donant pilotes a les jugadores interiors.

CB Alisos 52-47 Júnior Masculí: Excés de confiança davant d’un rival que encara no havia aconseguit resultats positius en les primeres jornades. La manca d’intensitat va donar lloc a un parcial en el primer període del qual l’equip no es va poder recuperar.

Júnior Femení 60-37 Diagonal Front Marítim: Tercera jornada de lliga i pas endavant del grup tant a nivell defensiu com ofensiu. L’equip va marcar una línia de joc en la que tothom hi va aportar sense importar les jugadores que es trobaven a pista.

Sots-21 Femení 96-55 EPSA: Domini en tots els aspectes del joc en la primera part. A partir del tercer període, l’equip es va relaxar en l’aspecte defensiu i es van concedir excessius tirs exteriors que les rivals van saber aprofitar per retallar distàncies en el marcador.

CB Ramón Llull 37-81 Sots-25 Masculí: Bon treball des de minut 0. No deixem entrar el rival en el partit. Seguirem el treball per créixer. Estem en bona línia. Som-hi!!!

Sots25 Femení 59-42 ASME: Partit sense gaire història. En alguns moments ens hem contagiat del ritme de les rivals però en cap moment ha perillat el resultat.