El post de la jornada mamut de bàsquet

12 nov. 2019

La jornada ens deixa molts bons resultats amb un gran nombre de victòries. A continuació teniu les cròniques de tots els partits del cap de setmana.

Col·legi Sagrat Cor 29-31 Pre-Mini A: Anant per sota gairebé tot el partit, la gran activitat defensiva que han fet els últims quarts de la segona part han fet que ens enduguem la victòria, bons contraatacs i fins i tot atacs sense bot. Cal seguir treballant aspectes bàsics com la triple amenaça i protegir la pilota en situacions d’exigència defensiva.

Escola Pia Balmes 18-30 Pre-Mini B: Molt bona aportació de tots els jugadors i jugadores a pista. La bona intensitat defensiva ens ha donat la victòria, però falta millorar entrar cap a cistella sense por.

Mini Masculí 84-67 BAM: Una primera part amb un parcial favorable de 30-8 ens ha fet guanyar el partit. En la segona meitat, l’altre equip s’ha mostrat superior en físic i no s’ha defensat igual que en l’inici de partit.

Mini Femení: Jornada de descans

Mini Mixt 65-16 DSB Col·legi Alemany de Barcelona: Seguim veient que físicament som superiors i això ens fa tenir moltes superioritats tant en atac com en defensa. Apart d’això falta ficar ganes per anar a buscar el rebot i obrir-nos més per trobar diferents possibilitats en l’1c1. En general bones sensacions.

Pre-Infantil Masculí 66-28 BC Sant Joan Despí: Una primera victòria més treballada del que es veu reflectit en el resultat final. Gran defensa col·lectiva en els darrers quarts i gran encert en la presa de decisions. La assignatura pendent són els tirs lliures, hem de millorar la nostre concentració a pista.

Lestonnac 41-40 Pre-Infantil Femení: Partit on teníem avantatge des del començament i al final per manca de concentració, l’hem perdut d’1 a l’últim segon.

Infantil Mixt 46-16 AEE Juan Manuel Zafra: Partit on clarament érem superiors i hem pogut millorar aspectes com la defensa individual i en atac, jugar amb espais.

Dominiques Barcelona 44-54 Infantil Femení: Bon partit de totes les jugadores. La diferència podria haver sigut més ample amb més encert en els llançaments a prop de cistella. Molt bona actitud davant un equip molt lluitador.

CB Nou Esplugues 48-64 Cadet A Masculí: Partit on hem pogut mantenir una línia regular els 40 minuts. S’ha defensat amb més consistència i en atac s’ha jugat amb criteri. Tenim un llast amb els tirs lliures que hem de corregir per futures jornades.

UE Sant Cugat 81-45 Cadet B Masculí: Visita al camp del primer classificat que ha mostrat un joc superior al dels mamuts. La zona pressionant i la superioritat física han estat determinants.

IPSI 37-50 Cadet Femení: Iniciativa en el marcador en els primers minuts que ha ajudat a l’equip a jugar amb més confiança a mesura que avançava el partit. A millorar els moments de desconnexió que comporten parcials molt desfavorables.

Júnior Masculí 59-43 CE Sant Nicolau: Ens ha costat entrar al partit. Hem de moure més la pilota i buscar tirs millors, ja que quan ho fem, anotem. Un cop ens hem centrat, hem controlat el partit sense massa complicacions.

Júnior Femení 62-39 CB Matadepera: Bons primers minuts en defensa que van deixar a l’equip rival sense opcions en atac. Certa relaxació a partir del segon quart que van aprofitar les de Matadepera per acostar-se en el marcador. En els darrers deu minuts de partit, l’equip va mostrar el seu millor joc tornant a defensar amb intensitat i obtenint avantatges en atac gràcies al joc sense pilota.

Sots-21 Femení: Jornada de descans

Sots-25 Masculí 59-54 CEB Sant Jordi: Concedim molts tirs exteriors i el rival està molt encertat, a més ens ha costat atacar zona 40 minuts. Però avui s’havia de tirar d’ofici, i l’equip sap patir quan toca, per emportar-se els partits. L’ofici i el saber fer, també compta!

CB Viladecavalls 45-56 Sots-25 Femení: Partit molt complet, bon ritme la majoria de partit i amb una bona intensitat defensiva. A millorar l’atac contra zona, que últimament els equips l’utilitzen gran part del partit.