El post de la jornada mamut de bàsquet

20 nov. 2019

Tots els marcadors i les cròniques de la jornada a continuació:

Pre-Mini A 10-40 Jesuïtes Sant Gervasi 40: Cal estar concentrats ja a l’escalfament perquè si no després obtenim aquests resultats. Poca intensitat en defensa i en atac, hi ha hagut alguns moments bons, però la falta de ganes ha estat present en tot el partit.

Pre-Mini B 33-29 Escola Virolai: Vam sortir una mica adormits i distrets, però ja en el primer quart vam tornar a la bona dinàmica que portem durant tots els partits jugats. Partit molt igualat en termes generals. Continuem amb molt bona intensitat defensiva, però falta millorar les ganes de pilota i anar a pels rebots. Seguim treballant. A més és la 3ra victòria consecutiva de l’equip, molt contenta amb l’esforç de tots.

CE Laietà 50-63 Mini Masculí: Partit molt disputat on el rival ha jugat còmode a la seva pista i amb molta intensitat. A la segona part les ganes de guanyar ens han donat la garra que necessitàvem treure.

CB Grup Barna 36-69 Mini Femení: Partit molt complet contra un rival fort, bones sensacions al tornar a les pistes després de 3 setmanes sense competir. Bona transició defensa-atac i bones passades de contraatac, comencem a aixecar el cap després d’agafar el rebot. Seguim!

Escola Sant Joan Bosco Horta 7-37 Mini Mixt: Malgrat una pista molt gran i pocs jugadors hem sabut treure el partit endavant. Hi ha hagut moments de descontrol on no sabíem on estàvem. Ens superaven amb facilitat en carrera i un seguit de males decisions en atac han fet que ens agafessin molt el contraatac. Poc encert a cistella del l’altre equip. Tot i aquests moments de bones sensacions a l’hora de ocupar espais a pista i bons contraatacs sense bots.

CB Manyanet Les Corts 40-32 Pre-Infantil Masculí: Partit competit contra un rival que a la primera volta ens va guanyar de 30 punts. Ens hem demostrat a nosaltres mateixos que estem millorant dia a dia i ens ha motivat a seguir endavant.

Pre-Infantil Femení 63-17 CB Roser: Partit jugat a un ritme alt, que l’hem imposat nosaltres. Hem defensat i atacat bé tot i que hem fallat moltes cistelles fàcils.

Escola Súnion 40-10 Infantil Mixt: L’equip es va trobar davant d’un rival físicament superior contra el qual es va baixar els braços massa aviat.

Infantil Femení: descans

Cadet A Masculí: descans

IPSI 56-42 Cadet B Masculí: Inici molt fluix per part dels mamuts que els rivals van aprofitar per obtenir un còmode avantatge. En tornar del descans, els visitants van tornar a la línia de treball dels darrers partits i van aconseguir retallar distàncies sense ser suficient per igualar el marcador.

Cadet Femení 60-57 FC Martinenc: Un partit on el rival era superior tècnica i tàcticament però nosaltres ho érem físicament i a la llarga del partit s’ha fet més evident. La primera part l’ha dominat el rival amb bones finalitzacions i bon joc col·lectiu però a la segona hem fet un pas endavant en defensa, cosa que ens ha permès córrer al contraatac i dominar el rebot.

Montseny-CET10 30-63 Júnior Masculí: Partit contra un rival de menys nivell que ens ha servit per treballar coses diverses. Els jugadors que han fet un pas endavant i una bona defensa (concedint menys de 10 punts per període) ens han donat un partit força còmode. Seguim preparant-nos contra els partits que venen amb els de la part de dalt de la classificació.

Júnior Femení 47-23 CB Castellbisbal: Enfrontament contra un rival de la zona baixa de la classificació en el que el protagonisme va ser el baix ritme. Poques coses positives a destacar i una conclusió evident: amb el treball de les darreres setmanes no es podrà competir contra els equips de la part alta del grup.

EEM Castellví de la Marca 34-67 Sots-21 Femení: Primer quart molt competit amb intercanvi de cops. A partir de llavors, gran defensa col·lectiva on tothom va aportar i es van aturar els atacs rivals amb gran solvència. Confiança i bon treball ofensiu que es va generar a través del joc sense pilota.

Sots-25 M: Descans

CB Ramón LLull 37-38 Sots-25 Femení: Se’ns ha complicat el partit pel poc encert, sobretot sota l’anella. Molts errors ens han condicionat el partit. Partit salvat i una victòria més per seguir invictes.