El post de la jornada mamut de bàsquet

26 nov. 2019

Us portem tots els resultats de la jornada i les cròniques dels partits.

Escola Pere IV – Pre-Mini B: Ajornat per pluja

Escola Verges de les Neus 16-46 Pre-Mini A: Aprofitant la superioritat des de el minut 0. Una molt bona defensa sempre genera bons atacs i bons contraatacs sota cistella i finalitzant de manera còmode. Intensitat i sacrifici des de l’inici fins al final del partit.

Mini Mixt: descans

Mini Masculí 81-35 FC Martinenc: Partit on hem començat a tenir tirs alliberats i opcions de finalitzacions clares per començar a llegir i jugar amb espais. Bona intensitat i millor joc d’equip que en darreres setmanes.

Mini Femení 76-26 Dominiques Barcelona: Partit còmode on totes han aportat molt i hem pogut provar coses noves contra un rival conegut. Tot i ser poques hem aguantat la intensitat i les ganes de principi a final.

Pre-Infantil Masculí 52-51 Alzina-Ceissa: Si la setmana passada ens demostràvem a nosaltres mateixos del que som capaços, avui ho hem demostrat a tota la categoria. Victòria treballadíssima contra un rival que a casa seva ens va guanyar de 31 punts. Seguim!

CB Manyanet Les Corts 49-46 Pre-Infantil Femení: Partit molt dur a nivell de joc. Hem fallat moltes cistelles fàcils sota cistella. No hem pogut amb l’alçada física de les jugadores rivals.

Infantil Mixt: descans

CB Pedagogium 38-49 Infantil Femení: Bon partit en general i gran actitud de les jugadores. A menys precipitació en les finalitzacions el resultat podia ser més ampli.

Cadet A Masculí 51-44 BAM: Partit on tot i un inici complicat ens hem sabut sobreposar. 1er encontre on hem disposat de tots els jugadors i s’ha vist un bon treball defensiu. Toca seguir treballant. Continuem sense millorar en l’encert de tirs lliures.

Cadet B Masculí 47-37 Escolapis Sarrià: Partit espès a nivell ofensiu. L’equip ha sabut treballar al darrere per no deixar de competir i així donar un pas al davant en la segona part de l’enfrontament. A millorar la presa de decisions.

Sant Ignasi 48-39 Cadet Femení: Partit on en atac ens a faltat calma per fer bones preses de decisions i en defensa no s’ha tingut la intensitat dels darrers partits.

Júnior Masculí 38-59 CAT Júnior: Gran encert del CAT en l’inici de partit que va fer jugar als visitants amb comoditat en atac. Els mamuts ho van intentar amb bona actitud però no van tenir el dia. Es van apropar en el marcador en diferents ocasions però sense arribar a capgirar-lo.

UE Barberà 47-37 Júnior Femení: Un rival molt més intens que va controlar el partit en tot moment. El joc de les visitants va ser el reflex de l’escàs treball que realitza l’equip en els entrenaments.

Sots-21 Femení 40-27 AE Vendrell: S’enfrontaven els dos primers classificats del grup i l’enfrontament va estar al nivell que s’esperava. Les del Vendrell van marcar-se com a objectiu frenar el joc ofensiu de les mamuts i ho van aconseguir en la primera part plantejant una zona. En el descans, les locals van analitzar quins aspectes s’havien d’ajustar per obtenir avantatges en atac i ho van aconseguir. Millors tirs i en conseqüència, gran percentatge de tir per endur-se la vuitena victòria consecutiva i mantenir-se com a líders invictes.

Sots-25 Masculí 55-57 Bàsquet-Ceissa: Avui no hem tingut la tensió, la intensitat i la defensa suficient. Quan ens falla això, que forma part de la nostra identitat, tenim problemes per tirar els partits endavant. Tot i així, l’equip ha competit i el partit s’ha decidit per detalls (tirs lliures, baskets fàcils concedits, segones opcions). Toca treballar per recuperar la nostra identitat.

Sots-25 F 40-64 Bàsquet Nou Barris: L’equip no va tenir la intensitat defensiva que el caracteritza. Estan 4 per sota en el marcador, es va perdre la confiança i això va generar que elles seguissin amb el seu ritme i se’n anessin del marcador.