El post de la jornada mamut de bàsquet

25 febr. 2020

Us deixem els marcadors i les cròniques dels partits del passat cap de setmana. Destaquem la gran victòria del Sots-25 masculí!

CB Pedagogium 70-58 Júnior Masculí: Aguantem 25 minuts en una pista en què no ha guanyat ningú. Necessitem estar concentrats 40 minuts independentment dels imprevistos. Tot i això, els nois van donar la cara i se’ls ha de felicitar per això. Els propers dos partits marcaran com acabarem la temporada. Seguim!

Júnior Femení 49-57 Qbasket Femení Sant Cugat: Hem tingut moments de descontrol per falta de concentració i pèrdues de pilota que han fet que mentalment ens desaniméssim. Hem regalat tirs de 3 i no ho han perdonat. Bon 1r i 2n quart.

Sots-21 Femení 54-57 CB Calella: S’inicia el partit amb una concentració molt bona i un punt per sobre del rival. Al final del primer període s’arriba amb un 22 a 14 a favor. L’inici del tercer període manté un marcador molt ajustat amb alternances als dos costats. Tots dos equips molt ficats al partit, amb bons treballs defensius que fan arribar als darrers minuts en un marcador molt ajustat. Les visitants van estar millor en els detalls finals.

Bàsquet-Ceissa 52-55 Sots-25 Masculí: Quan es treballa als entrenaments i als partits, els resultats arriben. Molt bona feina de tots, sumant en tot moment per l’equip. Avui només toca estar orgullós d’ells pel que han fet. Punt a part per l’afició, moltes gràcies per que ens heu donat ànims quan les coses s’han posat difícils.

Sots-25 Femení 57-50 CN Terrassa: Després d’un mal inici de partit (1-7), a meitat del primer quart ens hem refet per fer un partit seriós i ben treballat. La clau és que som un equip, totes les jugadores són importants en la rotació i podem mantenir un ritme alt tot el partit. Bona victòria contra un rival directe!