El post de la jornada mamut de bàsquet

4 març 2020

A continuació us deixem tots els resultats i cròniques dels partits del bàsquet mamut del passat cap de setmana:

Pre-Mini A 35-36 Escola Lavínia: De perdre a la primera volta de 5 a perdre d’1. Lluitat, defensat i competit fins el final. Però el bàsquet ja ho té això, fins l’últim segon no saps què passarà. Molt contenta amb els més petits del club, estem construint un bon futur!

Bosco Rocafort 23-73 Mini Masculí: enfrontament que es va decidir en els primers minuts de partit. Ocasió per agafar confiança en els nous conceptes.

Maristes SLC 36-86 Mini Femení: Partidàs en tots els aspectes, on totes les jugadores han estat intenses i amb un nivell defensiu molt alt. Molt contenta també amb l’actitud de les jugadores en diverses situacions del partit. Hem competit cada minut i hem gaudit molt amb l’equip, anant totes a una.

Pre-Infantil Masculí 44-43 Bàsquet Llor: Partit molt emocionant on el rival ens ha capgirat el marcador a falta de 5 minuts, tot i això hem lluitat fins al final i hem apretat per acabar guanyant d’un punt i sumar així una nova victòria!

CE Maristes Rubí-Rubizinc 41-29 Pre-Infantil Femení: Hem començat adormides i ens ha condicionat tot el partit. Hem tingut ratxes bones per apretar en defensa però la falta de ganes ens fa relaxar-nos.

CE La Farga 62-38 Infantil Mixt: Destacar les millores en defensa que ens donen oportunitats de contraatac. Tot i ser 7 jugadors, comencen a haver-hi ganes de competir, més sentiment d’equip i més confiança en les accions que fem. Falta més compromís per la resta de companys i anar tots a una per a que anem avançant junts.

AESE 42-49 Infantil Femení: Gran esforç de les jugadores amb molt bona actitud. Partit complicat degut a les baixes, però hem mantingut una bona intensitat que ha fet que superem al rival en l’últim quart. Hem de controlar millor l’ansietat que ens fa precipitar-nos i cometre errades molt evitables i donar “vida” al rival.

Cadet A masculí 52-49 IPSI: Partit on ens ha costat tenir una línia regular. Hem estat molt tous i concedit segones opcions tot i la major altura. En atac, hem tingut massa pressa i no hem fet una bona elecció de tir. S`ha de mantenir la calma quan les coses no surten i no desanimar-nos. Els percentatges de tirs lliures van millorant com a nota positiva.

Cadet B masculí 44-50 CB Castellar: bona defensa en general però massa imprecisió en atac. No s’aprofiten les oportunitats que genera el joc col·lectiu.

Vedruna Gràcia 46-44 Cadet Femení: Un partit amb un nivell similar, però el rival tenia 2 jugadores que marcaven la diferència. La primera part la vam jugar molt bé, acabant 8 amunt. Vam sortir el 3r quart, relaxades i ens vam començar a queixar per tot, vam deixar de fer tot allò que tan bé havíem fet la primera part. Els últims 2 minuts del partit anàvem 7 a baix i quan falten 10 segons, Martina Masnou fica un triple per empatar el partit. Tot i això no ens vam poder endur la victòria.

Júnior Masculí 62-25 UE Horta: Nova victòria molt treballada per consolidar a l’equip en la zona alta de la classificació.